سلام
یه جستجوی کوچک کردم. خیلی وقت نگذاشتم براش.
جواب خلاصه: با قرار دادن کوکی روی سیستم شما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه جستجوی کوچک کردم. خیلی وقت نگذاشتم براش.
جواب خلاصه: با قرار دادن کوکی روی سیستم شما.
یکی میگفت اصلا ربطی به کوکی نداره و با استفاده از سخت افزار کامپیوتر یک سری محسابت انجام میده و اون ها رو نزد خودش نگه میداره و چک میکنه
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مختصر و مفید اصل مطلب را گفته. ربطی به سخت افزار نداره. ولی دیتای نرم افزار را ورمیداره و یه کوکی میسازه. این هم بخشی از مطلب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]such as the client’s IP address, operating system version, browser version, with additional details via browser plug-ins such as Adobe’s Flash provides even more client specific information. The data that PassMark selected was propriety, but given the fixed number of data elements passed from client to web server, one could speculate on a finite number of possible variables to include.
The data elements were combined into an encrypted string stored as a browser disk based “cookie” that upon return to the web site, the web server would be presented with that previously encrypted cookie and verified to be the “same trusted computer”. If the decrypted cookie data didn’t match enough of the data presented by the browser making the current request, the computer could be considered “untrusted”.
با سلام
دوستان سرویس google drive فیلتر شده ؟ چرا در دسترس نیست ؟
با تشکر
از امروز وقتی روی یک لینک کلیک میکنم ریدایرکت میشه لینک, واسه ی شما هم همینطوره؟
این شکلی میشه:
Redirecting you to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان
من دوتا اکانت جیمیل دارم ، یکیشون قدیمیه و یکیشون جدید ، من میخوام کانتکت ایمیل قدیمی رو در ایمیل جدید داشته باشم (نمی خوام ایمیلها هم به اون متقل بشن، فقط آدرسها یا همون کانتکت)
برای این کار من باید چیکار کنم ؟
برو به قسمت کانتکت ها بالا منوی بازشو More رو بزن. یک گزینه داره Export که می تونی از لیست کانتکت ها خروجی بگیری... یه گزینه هم داره Import که می تونی فایل ذخیره شده رو وارد کنی
![]()
Last edited by zeus_1; 01-06-2012 at 21:11.
سلام/من نمیتونم وارد جیمیل بشم/اینو مینویسه Moved Temporarily/کارم خیلی واجبه/خواهشآ یکی کمک کنه/با چیز پی ان هم رفتم نشد
سلام
خودت تنظیماتش را دستکاری نکردی؟ متن کامل را بنویس؛ همین دو کلمه که نیست.
سلامنه دست کاری نکردماصلا وارد صفحه sing in هم نمیشه...مینویسهMoved Temporarily The document has moved here.که here یه لینک به همین صفحه هست!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)