سلام
این یاهو میل کلاسیک یه ماه بیشتر هست مشکلی داره در صفحه تنظیماتش!
اول که صفحه باز میشه ولی انگار با javascript مشکل داره و اندازه اون فریم فیت صفحه نمیشه و هیچ کدام از این تبهای تنظیمات رو هم نمیشه باز کرد! فقط میشه back to mail رو زد و برگشت!
با همه مرورگرها هم تست کردم همین مشکل رو داره!! مشکل از یاهو است یا باز زدن یه چیزی رو ف-ی-ل-ت-ر کردن این خراب شده ؟؟؟؟
برای تنظیمات مجبورم برم به نسخه جدید یاهو و از اونجا وارد تنظیمات بشم که خوب در اون همه گزینه هایی که توی کلاسیک بود نیست و اونم بعضی جاهاش مشکل داره مثلا وقتی وارد بخش فوروارد میشم دو تا رادیوچک داره که حتما باید یکی رو تیک بزنم وگرنه اشکال میگیره. یکیش مربوط به دسترسی pop است و یکی مربوط به forward ولی گزینه ای برای هیچ کدام نداره!!!
در بخش اکانتهای متصل به ایمیل (مثلا اکانتهای جیمیل که به یاهو وصل کردیم) هم دوباره از من تایید میخواد. وقتی میزنم برای ارسال کد تایید نمیتونه کد بفرسته و خطا میده و همینطوری بلا استفاده موندن!
رفتم اکانت پیش فرض رو تغییر بدم و تیک یکی از ایمیلهای دیگه رو زدم که پیش فرض شد ولی بعد برگشت دیدم اون رو کلا حذف کرده!!!! دیگه هم نمیتونم اکانت جدیدی ثبت کنم. یعنی چون کد تایید رو نمیتونه بفرسته من هر چی بسازم با خروج از صفحه پاک میشه!!
این تصویر رو ببینید از آپشن یاهو میل کلاسیک است که مشکل داره :

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان هیچ انتظار دیگه ای ازش ندارم جز اینکه بتونم اکانت ایمیل جدید باش درست کنم و به درستی تایید بشه. چطوری؟؟؟؟
ممنون