ممنون دوست عزیز
برای سر و صدای داشبرد تو دست انداز نمیشه کاری کرد ؟ ماشین من (8 ماه کارکرد) جدیدا سر و صدای داشبردش تو دست انداز یکم زیاد شده البته نه خیلی ! میشه سر و صداش و گرفت؟
ممنون دوست عزیز
برای سر و صدای داشبرد تو دست انداز نمیشه کاری کرد ؟ ماشین من (8 ماه کارکرد) جدیدا سر و صدای داشبردش تو دست انداز یکم زیاد شده البته نه خیلی ! میشه سر و صداش و گرفت؟
Last edited by M A S 0 U D; 24-11-2012 at 09:48.
بهتره کمی صدای پخش خودروتون رو زیاد کنید تا صدا رو نشنوید . اگر به دنبال برطرف کردن صدا باشید فقط وقتتون رو هدر میدید و به نتیجه نمیرسید .![]()
سلام دوستان
ماشين من چند وقتي هستي هست وقتي از روي سرعت گير ها با دنده 2 ميرم يه شبيه (تر و تر ...) از موتور ماشين مياد كه تا ماشين يكم دور ميگره از بين ميره يا كه مجبورم بيام دنده1 (كه البته ماشين يكم كله ميكنه) اين صدا از چي ميتونه باشه؟ اين صدا رو چند روز كه تو خيابونها دقت ميكنم بعضي از ماشينها مخصوصا از RD , ROA يبشتر شنيده ميشه؟
ماشينمم 131 هستش 36000 تا كاركرد 38 ماه تا الان هم اصلا تعميرگاه نبردمش!
ماشین من هم دو روزه وقتی سرعت زیر 80 دارم یه صدای ززززززززززززز میده!
اون سری هم که گاز پر کردم (دوگانه سوزه) قشنگ صدای گاز رو میشنیدم انگار لوله عبور گاز کنار داشبورده! نمی دونم ربطی داره یا نه.
دوستان برای پراید 131 روغن موتور ایرانول 16000 خوبه؟ یا 12000 یا بهران تکتاز؟؟ یا هیچ کدوم ؟
یه سوال دیگه ماشینم 10000 تا کار کرده. میخوام بدونم سایپا برای 10000 کیلومتر سرویس خاصی داره یا ببرم بیرون بدم ماشینو یه نگاهی بندازن؟ می خوام روغن موتور، روغن گیربکس (تا حالا عوض نشده)، فیلتر روغن، فیلتر بنزینو عوض کنم. کار دیگه ای لازم هست انجام بشه؟ مثلا بازدید چرخ یا لنت؟ یا تنظیم موتور؟ خدا رو شکر من از ماشین راضیم. تا الان که ایراد جدی نداشته. اگه مکنه راهنمایی کنید که تو 10000 کیلومتر چه سرویس ها و تعمیراتی حتما باید انجام شه؟و چه سرویسهایی بهتره انجام شه و اگه نشد هم خیلی مورد نداره که هم هزینه کنترل شه و هم اینکه ماشین به موقع چک بشه که تو خرج نره. راستی همیشه برام سوال بوده چرا موتور ماشینا چرب و کثیف میشه؟ راهی برای تمیز کردن موتور هست بدون اینکه اینکه آسیبی به موتور برسه؟ مثلا موتور شویی توصیه میشه؟ اصولا آب بره تو موتور مشکلی پیش نمیاد؟! این همه قطعه الکترونیکی و فیوز و دینام آب بره توش واقعا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
اووووه
بابا بیخیال،چقده سخت میگیری.پرایده دیگه.چرا بیخود انقد خرج میزاری رو دست خودت؟
شما سرویس ۱۰۰۰۰ یه جلوبندی چک کن.روغن،فیلتر روغن و هوا رو هم اگه زمانش رسیده عوض کن.اگرم نه،نیاز نیست !
روغن هم مینرال 20-50 ایرانی معمولی بریز و هر ۵ هزار تا عوض کن
فیلت بنزین ۱۵ هزارتا.روغن گیربکسم نیاز نیست،برو برا ۵۰۰۰۰ تا
پول اضافیم داری بیار بده به من.والا بخدا
والسلام !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Last edited by pooria-ir; 27-11-2012 at 11:06.
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی. شاید یکم سخت می گیرمو وسواس داشته باشم. تو این مدتی که سوالمو کردم رفتم کلی نتو زیر رو کردم و بعله. حق با شما است. در خصوص واسکازین توصیه شده که حداقل 30 هزارتارو کارکنه بعد عوض کنم. روغنهای مختلفی هم گفتن که فکر کنم تو ایرانی ها روغن دنده پارس که GL5 روغنیه که خوب جواب داده. البته دوستانی بودن که توصیه کردن چون این روغن کم مصرفه و یه بار میریزی برای حداقل 30 تا 40 هزارتا و حجمشم حدود 2.5 لیتره بهتره یکم هزینه کنید و خارجی اصلی لیکومولی یا توتال بریزید البته تاکید میکنم اصلی چون ظاهارا بازار پر تقلبیه. البته جدیدا خود شرکت سایپا سفارش روغن داده سپاهان داره براش روغن میزنه که میگن خوبه. همینی که تو قوطی های پلاستیکی زرد رنگ و تو نمایندگی هاش میفروشه. من بیشتر حرفم رو این بود چون ماشین صفر بوده و معلو م نیست تو کارخونه چه روغنی توس ریختن من بیام یه بار عوض کنم و از اون به بعد همون 35 40 هزار تا عوض کنم. بازم منتظر میمونم ببینم دوستان دیگه نظرشون چیه. فیلتر بنزینم به نظرم الان عوض کنم بهتره. چون وقتی تو دفترچه میگه هر 10 هزار تا عوض شه با این وضعیت بنزینی که ما تو ماشینا میریزیم به نظرم 15 هزار تا یکم زیاده. ضمن اینکه با این همه مشغله آدم یه روز میخواد ببره تعمیر گاه خب یهو کاراشو انجام بده دیگه. یه مورد یگه هم که دیدم تو دفترچه اشاره شده تعویض لاستیکها بصورت ضربدری و یا عقب و جلو با هم و بالانس مجدده. که گفته هر 10 هزار تا انجام شه. فقط نفهمیدم این تعویض باید مطابق کدوم شکلش باشه ؟ ضربدری عوض شه یا فقط عقب بیاد جلو و برعکس. چون لاستیکهارو عوض نکردم و همون چینی نسبتا بی کیفیته می پرسم. با این اوضاع گرونی لاستیک کی جرات داره لاستیک عوض کنه.
اگه همونی باشه که من فکر میکنم صدای سوپاپه خیلی از پرایدا هم این صدا رو میدن
این صدا در مواقع زیر در اکثر ماشین ها شنیده میشه؟
وقتی که در سربالایی با دنده سبک (مثلا دنده 3 ) با سرعت کم مثلا 30 KM.h حرکت میکنیم
وقتی که با کولر روشن و سرنشین کامل مخصوصا هنگام عبور از سرعت گیرها که قبلش سرعت رو کاهش میدهیم بعد مثلا با دنده 2 از روش عبور میکنیم.
برای امتحان شما یکبار با دنده 2 از حالت سکون شروع به حرکت کن این صدا را میشنوی که بعد از رسیدن سرعت به 20 قطع میشه.
ولی مال من این صدا زیاد شده و حتی زمانی که از دنده 1 به 2 میرم این صدا را میشنوم.
من تا حالا ماشینم رو فیلر گیری نکردم لازمه ببرم یعنی میتونه از این باشه.؟ یا ممکنه از دیسک وصفحه کلاچ باشه؟
بهتره با یک مکانیک با انصاف (که بیخود نگه اره عیب داره)مشورت کنی اگه کسی رو سراغ نداری برو نمایندگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)