تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 329 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض چگونه عمر باتری گوشی را افزایش دهیم!

امروزه تلفن های همراه خیلی سریع در حال رشد و توسعه هستند. سیستم عامل تلفن های هوشمند به قدری قدرت یافته اند که می شود گفت یک رایانه را در جیب خود حمل می کنید! البته حتی در بعضی مواقع یک رایانه رومیزی هم نمی تواند کارهای مانند راهبری اتومبیل با GPS را به خوبی تلفن همراه انجام دهد. بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۳۰ درصد از صاحبان گوشی های هوشمند از اینترنت روی تلفن همراه بهره می برند. مشکلی که وجود دارد این است که در هنگام چنین کارهای جانبی , باتری گوشی یک معضل محسوب می شود و به سرعت انرژی خود را از دست می دهد.

در حالی که فناوری های صفحه نمایش و پردازنده و … در چند سال اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته اند باتری های لیتیوم برای بهبود وضعیت انرژی هیچ تغییری نکرده اند. این در حالی است که پردازنده جدید با صفحه نمایش روشن, در کنار فناوری های ۳G و ۴G ,بلوتوث ,Wi-Fi ,GPS, دوربین های HD و غیره نیاز به منبع انرژی با قدرت دارند.
    در این مقاله قصد داریم تا چند راهکار برای بهروری بیشتر از باتری تلفن همراه را مرور کنیم. کاری که باید انجام دهید این است که تنظمیات دستی را به جای تنظمیات خودکار گوشی جایگزین کنید.

چگونه عمر باتری گوشی را افزایش دهیم!
    • تنظیمات نور صفحه نمایش

یکی از اصلی ترین راههای هدر دادن انرژی باتری موبایل صفحه نمایش آن است. شاید یکی از دلایل خرید تلفن همراهتان قدرت صفحه نمایش آن بوده است اما باور کنید همیشه لازم نیست نور آن در بالاترین حد ممکن تنظیم شده باشد. نور پس زمینه صفحه نمایش را تا جای که احساس راحتی در خواندن متن دارید کم کنید.

•تنظیم زمان خاموش شدن صفحه نمایش (screen timeout)

آیا لازم است در هنگامی که با گوشی کار نمی کنید صفحه آن روشن باشد ؟ حتی اگر فاصله کوتاهی ما بین فراخوانی آن است یا اینکه که فقط می خواهید یک پیام کوتاه یا ایمیل را پاسخ بدهید بهتر است زمان خاموش شدن صفحه نمایش را کاهش دهید, چون برای روشن شدن مجدد آن فقط یک لمس کافیست.

•همگام سازی و به روز رسانی های خاموش !

بعضی از اپلیکیشن های گوشی به صورت خودکار شروع به بروزرسانی می کنند و علاوه بر هدر دادن زمان پردازنده منجر به اتلاف باتری نیز می شود.بهتر است از طریق بخش مدیریت برنامه های نصب شده, همگام سازی و بروز رسانی خودکار را غیر فعال کنید.
    •غیر فعال کردن ویجت ها و انیمیشن های غیر ضروری

در بسیاری از تلفن های هوشمند ویجت های مانند آب هوا و اخبار که دارای صدا و انیمیشن هم هستند در صفحه اصلی مشغول فعالیت هستند.اگر آنها برای شما غیر ضروری هستند غیر فعالشان کنید.

Battery Life
    •غیر فعال کردن اتصالات جانبی

اتصالات جانبی مانند بلوتوث، Wi-Fi و GPS را هنگامی که از آنها استفاده نمی کنید غیر فعال کنید. فناوری های Bluetooth و Wi-Fi هنگام روشن بودن به صورت لحظه اقدام به جستجوی وسایل فعال می کنند که این به معنای تلف شدن انرژی زیادی از باتری است. همچنین در منطقه ای که خبری از ۳G یا ۴G نیست چه لزومی برای چک کردن آنها توسط تلفن همراهتان دارد.
    • برنامه های جانبی مدیریت گوشی

برنامه های در زمینه مدیریت گوشی وجود دارد که بخش بهینه سازی مصرف باتری نیز در آنها در نظر گرفته شده است. پیشنهاد من استفاده از برنامه juicedefender است.

•استفاده از تصویر و تم برای صفحه نمایش های OLED

باورتان می شود حتی عکس پس زمینه و رنگ تم گوشی در مصرف باتری تاثیر دارد؟! در صورتی که عکس و تم انتخابی شما دارای رنگ های روشن بیشتری باشد در نتیجه نور بیشتری باید ساطع شود که مصرف بیشتر باتری را در پی دارد. این بیشتر برای تلفن های با صفحه نمایش OLED کاربرد دارد. با توجه به سلیقه تان عکس و تم با رنگ بندی مشکی یا قهوه ای را برای مواقعی که به انرژی باتری نیاز دارید انتخاب کنید.

اگر شما هم ترفندی در زمینه افزایش زمان شارژدهی و طول عمر باتری دارید خوشحال می شویم آن را از طریق بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.متشکرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون
    من با خود Browser رفتم با س آ یفون. با پوفین هم رفتم جفتش اینطوریه
    یا علامت پلی میاد وسط صفحه یا علامت لود شدن ولی هیچ کاری نمیکنه
    نه فقط یوتیوپ. سایتهای دیگه که ویدیو شیر میکنن هم همینطوره!
    البته من فلش پلیر 11 رو نصب کردم آیکنش هم اومده
    حالا نمیدونم تنظیمات دیگه داره یا نه
    لازمه Browser خاصی رو نصب کنم؟ نصب نکردم چیزی تا الان!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

همسایتیهای عزیز سلام .
    سوال :
    اگه قبل از روت کردن و ور رفتن با گوشی از سیستم یک بک آپ بگیریم و بعدش روت کنیم و با گوشی کلی ور بریم .
    آیا بعدش میشه با اون فایل بک آپ گوشی رو به حالت اول ( روت نشده ) برگردوند ؟
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-04-2013 at 02:07. دليل: تصحیح

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

همسایتیهای عزیز سلام .
    سوال :
    اگه قبل از روت کردن و ور رفتن با گوشی از سیستم یک بک آپ بگیریم و بعدش روت کنیم و با گوشی کلی ور بریم .
    آیا بعدش میشه با اون فایل بک آپ گوشی رو به حالت اول ( روت نشده ) برگردوند ؟
    با تشکر
    بستگی داره با چی بک آپ بگیری .. !
    نرم افزار های معمولی بکاپ از رام بکاپ نمیگیرند..

اگر هم از طریق CWM بخوای این کار رو انجام بدی خب باید گوشی رو روت کنی !

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بستگی داره با چی بک آپ بگیری .. !
    نرم افزار های معمولی بکاپ از رام بکاپ نمیگیرند..

اگر هم از طریق CWM بخوای این کار رو انجام بدی خب باید گوشی رو روت کنی !
    سلام
    ممنون
    وقتی میگم خدا بابای مایکروسافت رو بیامرزه واسه همینه ها .
    یه برنامه SPB BACK UP نصب میکنیم ظرف یک دقیقه از ROM یه بک آپ میگیره بعدش برو هر بلائی میخوای سر گوشی بیار
    با یک کلیک رو فایل بک آب ( که روی مموری کارت ذخیره شده ) ظرف دو سه دقیقه گوشی برمیگرده به حالت اولش .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-04-2013 at 11:53. دليل: تصحیح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

12 ترفند آزاد کردن حافظه ی داخلی اندروید

اکثر موبایل هایی که سیستم عامل اندروید بر رویشان نصب هست دارای حافظه داخلی محدودی هستند و بعد از مدتی کاربر به مشکل میخورد. به این صورت که زیاد هستند اپلیکیشن هایی که فقط روی حافظه داخلی نصب میشوند و وقتی تعداد اپلیکیشن ها زیاد بشود عملا کاری نمیشه کرد با موبایلتان زیرا بعضی از برنامه ها Force Close می دهد چون هیچ حافظه ای برای قرار دادن فایل های موقتی وجود ندارد و حتا برای دریافت پیامک هم به مشکل می خورید. در این مطلب می خواهیم روش هایی را برای آزاد سازی فضای حافظه ی داخلی اندروید به شما آموزش دهیم.
    در روش زیر می خواهیم طریقه ی انتقال برنامه از حافظه داخلی به حافظه خارجی و چگونگی پاک کردن فایل های Cache و Data را به شما آموزش دهیم.
    بر روی Setting موبایلتون بروید و روی گزینه ی Applications کلیک نمایید:
    سپس برای مدیریت برنامه های موبایلتان بر روی Manage Applications کلیک نمایید:
    در حال حاضر شما لیستی از برنامه هایی که بر روی اندرویدتان نصب هست را میبینید که یک سری برنامه های سیستمی مربوط به خود سیستم عاملتان هست و یکی سری برنامه هایی هست که خودتان نصب کردید. اگر دقت کنید در قسمت پایینِ صفحه شما فضای خالی حافظه داخلیتان هم می توانید ببینید که اینجا ۴۱ مگابایت می باشد.
    برای مثال بر روی Service Menu کلیک می نماییم :
    همانطور که می بینید گزینه ی Move to SD card این اپلیکیشن غیر فعال هست به این معنی که قابل جابجایی به حافظه ی خارجی نمی باشد. پیشنهاد می شود اگر برنامه ای را نصب کردید از طریق روشی که گفتیم به برنامه برسید و اگر دیدید قابلیت جابجایی دارد حتما آن را منتقل کنید.
    در پایین برنامه ی اینستاگرام (Instagram) را مشاهده می کنید که ما آن را انتقال دادیم به حافظه ی خارجی. بجز انتقال آن یک سری موارد دیگه هم برای آزاد سازی هست که باید بدانید، بطور مثال یک سری برنامه ها مثل اینستاگرام وقتی شما عکس ها را می بینید در موبایلتان آن ها را ذخیره می کند و حافظه ی Cache و Data شما ناخداگاه بالا خواهد رفت. در مثال زیر میبینید تقریبا ۳ مگابایت حافظه در Cache هست که Cache هم در حافظه ی داخلی می باشد، لذا باید بر روی Clear Cache و Clear Data (اگر حافظه ی قابل توجهی را ذخیره کرده بود) کلیک نمایید و پاک کنید که حافظه آزاد شود. شاید از دیدتان زیاد به نظر نرسد این مقدار ولی همین برنامه بعد از مدتی خیلی بالاتر از این فضایی که دیدید اشغال می کند، شخصا من تا ۵۰ مگابایت هم دیده ام.
    پی نوشت ۱ : اگر تعداد برنامه های نصب شده تان خیلی زیاد هست و وقت اینکار رو ندارید که تک تک چک کنید چه برنامه هایی قابل انتقال به حافظه ی خارجیتان هستند یا چقدر Cache بلااستفاده دارید برای پاک کردن می توانید از برنامه ی رایگان APP2SD استفاده کنید که از مارکت بازار یا مارکت های دیگر قابل دانلود هست.
    پی نوشت ۲ : اگر برنامه ی غیر ضروری دارید که بر روی حافظه ی داخلیتان هست و قابلیت انتقال بر روی حافظه خارجی ندارد از دکمه ی Uninstall در عکس بالا استفاده کنید.

9. این کاربر از m_ashegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

من تبلتم نه سیم کارت میخوره نه بلوتوث داره، میخوام گوشی جدید بگیرم، و به وسیله اون بتونم تبلت رو توی خیابون وصل کنم به اینترنت. داشتم سرچ میکردم دیدم با وای فای گوشی مثل این که میشه، ولی نوشته بودن بلوتوث هم میخواد. برای این کار حتما باید تبلت بلوتوث داشته باشه؟

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان از وقتی که گوشی رو گرفتم ( اکسپریا سولا) تا به امروز نتونسته بودم ایمیلم رو در play stor وارد کنم امروز وارد کردم اما باز هم نمی تونم چیزی دانلود کنم وقتی برای دانلود کومودو میرم ایمیل خودم رو مشاهده می کنم اما پیامی مربوط به App میده که نمی دونم چی هست
    وقتی play stor رو هم میزنم باز پیام میده که باید وارد اکانت خودتون در گوگل شوید از روی گوشی دکمه سمت راست رو میزنم میرم توی قسمت اکانت . می بینم تو قسمتی هست که باید اکانت گوگل رو انتخاب کرد و ایمیل من در حالت انتخاب قرار داره
    اصولا روش خاصی برای ورود و دانلود و سایر کار ها وجود داره
    با تشکر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

با سلام
    دوستان از وقتی که گوشی رو گرفتم ( اکسپریا سولا) تا به امروز نتونسته بودم ایمیلم رو در play stor وارد کنم امروز وارد کردم اما باز هم نمی تونم چیزی دانلود کنم وقتی برای دانلود کومودو میرم ایمیل خودم رو مشاهده می کنم اما پیامی مربوط به App میده که نمی دونم چی هست
    وقتی play stor رو هم میزنم باز پیام میده که باید وارد اکانت خودتون در گوگل شوید از روی گوشی دکمه سمت راست رو میزنم میرم توی قسمت اکانت . می بینم تو قسمتی هست که باید اکانت گوگل رو انتخاب کرد و ایمیل من در حالت انتخاب قرار داره
    اصولا روش خاصی برای ورود و دانلود و سایر کار ها وجود داره
    با تشکر
    Play Store واسه ايرانيا تحريمه. بايد فـيلترشكن داشته باشي!
    چرا از Bazaar استفاده نميكنيد ؟

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •