بازی های خود سامیکه افتضاحهشما باید گوشیتونو ه ک کنید (اسپوف) تا بازی های ه ک شده رو اجرا کنید منم همین کاروکردم تازه میفهمی عجب گوشیه
دوستدار شما یاشار
بازی های خود سامیکه افتضاحهشما باید گوشیتونو ه ک کنید (اسپوف) تا بازی های ه ک شده رو اجرا کنید منم همین کاروکردم تازه میفهمی عجب گوشیه
دوستدار شما یاشار
هك شدنش دردسر نداره اونوقت ؟؟؟
نه دردسر که نداره یکم ریسک داره که موقع ه ک شدن نباید کامپیوتر خاموش بشه و...ولی زیاد نباید حساسسسس شی
اموزش کاملش تو موبایلستان هست با برنامه مولتی لودر باید انجام بدی من کمتر از 5 مین انجام دادم.راستی ورژن الان فریمورت چیه؟
دوستدار شما یاشار
فريمورم jPKA1 هستش راستش ترجيح مي دم بازي هاي رايگان رو از Samsung Apps بگيرم ...به هك كه فكر مي كنم تنم مي لرزه .....تجربه ي بد![]()
![]()
خوب اگه jpka1 باشه کارت راحته...کافیه فریمور xxjk2 رو دانلود و گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر و فقط فایل apps و fota رو تو مولتی لودر بزنی بعد 2 دقیقه ه ک میشهباز میل خودته شاید تجربه بد داشتی!
دوستدار شما یاشار
آقا آموزش کار با gps چطوریه؟ یعنی چطوری راههارو نشون میده و صحبت میکنه plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
دوستان یه browser خوب نیومده برای گوشی؟؟از فیلتر شکن میشه تو گوشی استفاده کرد؟
این opera mini هم که باعث هنگ کردن دستگاه میشه...
می تونی هم از نرم افزار
UCBrowser
می تونی از این نرم افزار که برای بادا اومده استفاده کنی
یا همین نرم افزار رو ولی جاواش رو
هر کدوم که دوست داشتی
دوست عزیز من تو سایت ها گشتم ورژن بادا مثل اینکه به زبان چینیه!درسته این قضیه؟
بعد برای رفع فیلتر چیکار کنم؟
ایا این بروزر مثل این اپرا هنگ میکنه؟
نه این موضوع صحت نداره این نرم افزار هم نسخه ی چینی البته فکر کنم کره ای بید
بعدش هم من همین الان دانلود کردم از سامسونگ اپز دیگه کاملا اینگلیسی بید و هیچ مشکلی نداره و دیگه مثل اوپرا مشکلی نداره
این نرم افزار هم مثل اوپرا عمل می کنه و شما دیگه فی-لتر نبیدید
البته اگه این نسخه ی بادا با انتن دهی خت تلفن همراهتون جواب نداد می توانید از نسخه ی جاوا این نرم افزار استفاده کنید که اون هم کلا شبیح همن
ولی نسخه ی جاوا مشکل رسیت کردن رو داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)