تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 246 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر جان یک بار دیگه اون تاپیک رو که گفتم مو به مو انجام بده
    امکان نداره درست نشه
    دوست منم اینطوری بود با این کار درست شد
    تازه با سرعت 128
    سلام میشه یه بار دیگه توضیح بدید چه کار باید بکنیم برای آن لاین بازی کردن ؟

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قسمت tournomrt لیگ اسپانیا هفته 12 بازی با بیلبااو بعد بازی بیرون میاد! چرا؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قسمت tournomrt لیگ اسپانیا هفته 12 بازی با بیلبااو بعد بازی بیرون میاد! چرا؟
    واسه من هفته پنجم ارور میده از بازی میپره بیرون
    چند بار من سوال کردم اما جوابی نگرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    تو PES با گرفتن RB+RT سرعت بازیکن بیشتر میشد و همینطور روی توپ های ارسالی میتونستی بازیکنت رو به نقطه دلخواه منتقل کنی
    خواهشن بگید تو فیفا چطور این کار رو انجام بدم
    این دفعه سوم هست که می پرسم
    از فلش هاي سمت راست كيبورد (2و4و6و8) استفاده كن

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باسلام
    من چندتاسوال فنی راجع به این gamrranger داشتم.
    1- چه جوری میشه یک هاست مشخصی روازبین اون همه لیست سریعاپیداکرد؟(بجز find user چیزدیگه ای ندیدم)
    2-من وقتی خودم هاست هستم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی واردیک سروردربازی میشم بعدازچندلحظه چک کردن پیغام تایم اوت رومیده؟(چندتاازدوستان هم این مشکل روداشتند)
    3-وقتی من هاست هستم(خودم سروررودرست می کنم)چرابازیکن مقابل هیچ تیمی انتخاب نمیکنه وفقط باهمون تیم پیشفرض بازی شروع میشه؟
    4- واینکه اون زمان 30 ثانیه روکه براانتخاب تیم گذاشته نمیشه تغیرش داد؟(آخه یهوبدون برداشتن تیم موردنظر بعدازاون زمان کم سریعاواردبازی میشه)
    خداییش اگه حال دارید کمک برسانید.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من یه مشکل عجیب غریب داره! اول بازی رو روی لپ تاپ پسرعمم انجام دادیم و با دو تا دسته مختلف که بعد از تنظیمات همه چی اوکی بود و هیچ لگی هم نداشت
    بازی رو روی لپ تاپ خودم ریختم، بازی که بالا اومدم رزولوشنش تنظیم نبود اما همه چی اوکی بود، دسته رو هم تنظیم کردم و همه چی خلاصه سالم و سرحال! بعد اومدم بیرون و تنها رزولوشن رو گذاشتم 768 × 1366 که مثل لپ تاپ خودم بشه. حالا وقتی که برگشتم به هیچ عنوان دسته رو نمیشناسه دیگه! به هیچ صراتی هم مستقیم نیست و وقتی تو قسمت تنظیمات گیم پد هم میرم یه ارور میده که RE ENTER کن!! درصورتیکه با همین رزولوشن تو لپ تاپ پسرعمم بازی کرده بودم. مشکل گرافیکی هم اصلا ندارم
    آقا یکی بگه چیکار کنم تا گیم پد رو بشناسه، با کیبورد نمیتونم بازی کنم
    کمممممممممممممممممک

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان فیفا رو من نصب کردم ولی وقتی داور سوت شروع بازی رو میزنه به شدت بازی کند میشه جوری که اصلا نمیشه بازی کرد، درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم ولی بازم نشد، لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من هم بالاخره با اینترنت دیال آپ موفق به بازی آنلاین شدم!! زیادم لگ نداشت ولی تاخیر (response time) زیادی داشت حدود 1 و نیم ثانیه ! این مشکل به پینگ ربط داره یا سرعت؟
    البته با کسی که بازی کردم اهل ترکیه بود و خیلی هم بازیش بد بود که با این همه محدودیتی که من داشتم در اخر صفر صفر شدیم!

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من یه عمری معطل بودم خودم خبرنداشتم.یه چیزعجیب توبخش آنلاین واسه من پیش اومده اول اینکه خودم نمی تونم داخل سرور دیگه ای بشم چون تایم اوت میده.وقتی هم که خودم سرورمیشم طرف مقابل هیچ تیمی روبرنمی داره فکرکنم واسه همین مشکل تایم اوت باشه وقتی هم که واردبازی میشم طرفی درکارنیست ودارم دراصل باکامپیوتربازی میکنم .عزیزان یکی کمک کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه عمری معطل بودم خودم خبرنداشتم.یه چیزعجیب توبخش آنلاین واسه من پیش اومده اول اینکه خودم نمی تونم داخل سرور دیگه ای بشم چون تایم اوت میده.وقتی هم که خودم سرورمیشم طرف مقابل هیچ تیمی روبرنمی داره فکرکنم واسه همین مشکل تایم اوت باشه وقتی هم که واردبازی میشم طرفی درکارنیست ودارم دراصل باکامپیوتربازی میکنم .عزیزان یکی کمک کنه.
    نکنه منم با خودم بازی می کردم خبر ندارم! ولی اگه کامپیوتر بود پس چرا این همه تاخیر داشت و هم اسم اون یارو بالا سر بازیکناش بود و اینکه این علامت هم چند بار وسط بازی اومد که بعضی موقعها تیک خورده بود:

یعنی چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •