منم تازه خریدم
پرش نداره مشکل سری قبل بود که با اپدیت بایوس حل می شد
ایسوزم خوبه ولی ایراداتی مثل برقدار بودن کیبورد نا مناسب داره
560 واقعا لپ تاپ خنکی هست
منم تازه خریدم
پرش نداره مشکل سری قبل بود که با اپدیت بایوس حل می شد
ایسوزم خوبه ولی ایراداتی مثل برقدار بودن کیبورد نا مناسب داره
560 واقعا لپ تاپ خنکی هست
دوست عزیز .
ممنون بابت پاسختون .
والا می خوام یه چیزی خوب بگیرم . تنها چیزی که هنوز برام مشخص نشده اینه که صفحه نمایشش چه طوری هست ؟؟؟ روشنش رو هنوز ندیدم . با مقایسه با لپ تاپ هایی که صفحه نمایش خوبی داره می خوام بدونم صفحه نمایش این دستگاه چه طور هست ؟؟؟
من خودم 5110 دارم . قبلا هم ایسوس داشتم . با مقایسه با سری n53 یا k53 چه طور هست . بهتر یا بدتر؟؟؟
باتشکر احسان
من مقایسه نکردم
دوستانی که مقایسه کردند نظر بدند بهتره
در کل کیفیت بدی نداره
من یه y 560 i7 دارم چند وقت پیش آداپتورش سوخت از سازگار قیمت گرفتم میگه 120 تومن یه مدل آداپتور همه کاره هست 60 تومن به نظر شما کدومو بگیرم یه مدلی میشناسین که به این لپتاپ بخوره
سلام
دوست عزیز اگر شما صفحه نمایش 560 را با لپ تاپ های دیگه مقایسه کردید خواهشن نتیجش را اعلام کنید تا دوستمون روشن بشه
کمک
سلام خدمت اساتید می خوام Y560Pرو بگیرم ولی تو پست های قبلی خوندم گویا دو تا مشکل داره می خواستم ببینم آیا این مشکلات حل شده یا نه با تشکر
1.مشکل CPU SANDY BRIDGE حل شده یا نه؟نحوه تشخیص اون چه جوریه؟
2.یه نفر هم راجبه مشکل پرش پیکسل تو LED گفته بود این یعنی چه؟ قضیه حل شده؟
راستی قیمتش چنده؟
اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون می شم.
THANKS ALOT
سلام.
در مورد اولین سوال باید بگم مشکلشون حل شده خیلی 4 ماهی میشه....
در مورد دومین سوال هم باید بگم در سریهای اول این مشل وجود داشته که یک حالت مورچه ای تو lcd بوده اما بعدا با اپدیت بایوس این مشکلها کامل جل شده........ البته دیگه از کمپانی که میخری مشکلی وجود نداره از این قبیل....
دوست من واسه مشکل cpu هنگام خرید دقت کن ، cpu های جدید (مثل i5 2410M یا i7 2630QM ) ببین عدد اخرش 4 رقمی هست ... ولی قدیمی ها 3 رقمی ( i7 740QM ) ... اینم به زبان ساده
و مشکل دیگم که دوستمون گفتند با اپدیت BIOS حل شده ...
مبارکه![]()
با سلام تشکر از دوستایی که جواب دادن منظورم از سوال اول این بود که مثل SANDY BRIDGE ای اسوس مشکل چیپست نداره که حل کرده باشن؟(NEW REVISION)
قیمت این مدل(Y560P) چنده؟ هنوز نگرفتم
Y570 اومده؟
LOTS OF THANKS
سلام دوستان عزیز .
دوتا سوال دارم .
اول این رو بگم که من دیروز این مدل رو خریدم . اما گارانتی سازرگار پیدا نکردم گارانتی سبز خریدم ؟؟؟؟ چه طور هست . اگر بده برم پس بدم . دوم اینکه سازگار چند ماه هست ؟؟؟
دومین سوالم . قضیه این New Revision چیه ؟؟؟؟
باتشکر احسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)