تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 62 اولاول ... 646525354555657585960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 616

نام تاپيک: Portal 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر کیفیتش جالب نمیاد ...........
    نه بابا کیفیتش با تکنولوژی الان خوبه

بچه ها من یک باگ تو بازی گیر آوردم من پچ 5 را نصب کردم اما این باگ رفع نشد این باگ در آخرین مرحله است من 5 بار رفتم و تو هر پنج بار که رفتم این را دیدم اندازه نمایشگرم 900*1440 هستش وفتی رو ماه پرتال می زنم چل که دستاش دراز می شه ویتلی را بگیره من ناگهان دو تا دست می بینم که از آرنج قطع شده و رفته ویتلی را گرفته البته می دونم به خاطر طراحی ناقص دست اما اینم واسه خودش عیبیه

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من پرتال 1 تمام کردم می تونم بگم از لحاظ گرافیکی فرقش بین زمین تا آسمان بود
    مثلا این گوی های یک چشم (که ویتلی یکی از آن ها بود) اصلا طبیعی نبودند تو صدا گذاری هم همینطور
    خود گالاداس یک چشم زرد ثابت بود اصلا نه چشمش خاموش روشن می شد نه تکون می خورد در کل کیفیتش خوب نبود

تاريخ عضويت
    Sep 2009

1 تکمیل صفحه اول

من گفتم چون مطلب صفحه اول یک نقصایی داره (عکساش کمه یا داستان پرتال 2 را کامل نگفته) این مطلبو درست کردم اگر havas_1980 این مطلبو خوندن لطفا متن صفحه اول را ویرایش و با این مطلب تکمیل کنین البته هر طور میل خودتونه
    مقدمه
    سال ها پیش همان زمان هایی که تازه درنیای بازی ها در حال جان گرفتین بود بازی به نام تنریس ساخته شد که به نوعی پدر بازی های معمایی و خلاقانه بود . در آن بازی شکل های مختلف که ظاهر متفاوتی با هم داشتند را باید جوری کنار همی می چیدید تا مانند یک لایه آجر شکل بگیرند . بازی کنان در حال حاضر مطمئنا با وجود این همه پیشرفت دیگر نمی توانند بازی ای مانند تنریس را به عنوان انتخاب اولشان قبول کنند ، آنها احتیاج به بازی های دارند که علاوه بر معمایی بودنشان نشانی از پیشرفت امروز را هم داشته باشند یازی ای به نام پرتال که نسخه دومش هم منتشر شده یکی از این بازی هاست .
    جعبه نارنجی
    قسمت اول پرتال در سال 2007 درون جعبه نارنجی به بازار آمد با این که یک بازی کوتاه در این مجموعه بود اما سریع برای خود طرفدارانی پیدا کرد . شرمت ولو تصمیم گرفت نسخه دوم بازی را بسازد و در آن دو مشکل قبلی که گرافیک کم و کوتاه بودن بازی را بر طرف کند .
    سرمایه برگشت. کسب 76 جایزه که 37 تای آن جایزه بازی سال بود، موفقیت غیر قابل انکار Portal را به دنیا نشان داد. Portal بر خلاف عناوین دیگر Valve، بوده، و هنوز هم است، Valve می دانست Portal چیزی خاص می باشد، اما انتظار آن را نداشت که این بازی خلاق و نو آورانه به یک عنوان پر طرفدار و محبوب تبدیل شود .
    داگ لمباردی (Doug Lombardi)، نايب‌ رئيس بخش بازاریابی Valve توضیح می دهد. "ما Portal را در کنار Half-life 2: Episode 2 و Team Fortress 2، که موفقیتشان تضمین شده بود قرار دادیم. ما Portal را اختیار داشتیم، اما هیچ فکری در مورد واکنش مردم نداشتیم، با اینکه همگی معتقد بودیم ایده خوبی دارد. نتایجی که حاصل شد خارج از تصور ما بود... Portal یک آزمایش بود اما Portal 2 یک بازیست .
    توضیح نحوه بازی
    زیاد پیچیده نیست شما در بازی یک اسلحه (Portal gun) دارید (بعد از چند مرحله اول) می توانید یک درگاه نارنجی و آبی با آن درست کنید اگر از درگاه آبی وارد شوید از نارنجی خارج می شوید و همین طور بر عکس . به نظر سادی می آید اما یک کم از مراحل اول می گذرید دود از کله تان بیرون میزند .
    داستان بازی
    داستان Portal حدودا بین سالهای 2020 الی 2029، چند سال بعد از حوادث Half-Life 2 و اپیزود هایش، رخ می داد و درون آزمایشگاه های شرکت اپرچر (Aperture Laboratories)، واقع در کلیولند، اوهایو، ایالات متحده آمریکا، را به تصویر می کشید که مکان تحقیق و توسعه بر روی پروژه ای به نام پورتال بود. قهرمان این بازی سوژه تست مونثی بنام چل (Chell) - برگرفته از مدل الیشیا گلایدول (Alésia Glidewell) - بود که با پیغام گلادوس (GLaDOS)، سیستم عامل کامپیوتر مرکزی آزمایشگاه های اپرچر، کاراکتر دشمن اصلی - با صدای الن مکلین (Ellen McLain) - بیدار می شد. چل می بایست به کمک وسیله پورتال دستی علوم اپرچر (Aperture Science Handheld Portal Device که به مخفف ASHPD گفته می شد) معماهایی را که، گلادوس، در 19 اتاق تست برایش در نظر گرفته بود، حل می کرد و در صورت حل تمامی معماهای اتاقهای تست، به جایزه اش که یک کیک بود می رسید .

این کیک در پایان معمای 19 مثلا مال شما می شود
    پس از اینکه چل معماهای آخرین اتاق تست را حل می کند، گلادوس به او تبریک گفته و صحن دریافت جایزه را برایش آماده می کند، گودال آتشی که چل به آرامی به داخلش حرکت داده می شد. گلادوس تضمین می کند که "تمام تکنولوژی های اپرچر تا 4000 درجه کلوین سالم باقی می ماند!"، چل با استفاده از اسلحه پورتال از این مهلکه فرار می کند. "به خاطر موفقیت شما بسیار بسیار خوشحالیم. پس به افتخار این موفقیت بزرگ یک مهمانی مهیا کرده ایم. دستگاه را بر روی زمین قرار دهید سپس به روی شکم دراز بکشید طوری که دستهایتان به طرفین باز باشد. یک راهنما به زودی به پیشتان خواهد آمد تا شما را به مهمانی ببرد. هیچ تلاشی برای ترک مکان تست انجام ندهید..." اما این صحبت ها فایده ایی بر تصمیم چل ندارد و او راه خود را از میان تاسیسات، بخشهای پشتیبانی و دفاتر کار خالی که در مجاور اتاق های تست قرار دارند، پیدا می کند. در بعضی نقاط هم پیام های نقاشی شده ایی وجود داشت که مسیر درست را برایش نشان می داد.

شما به جای کیک به سمت گودال آتش میروید
    تلاش گلادوس برای منصرف کردن چل با تهدید به صدمه جسمی و اظهارات گمراه کننده برای اینکه چل راه نادرستی را در پیش بگیرد ناکام مانده و در نهایت، چل به محوطه بزرگی که گلادوس در آن قرار دارد می رسد.

در ته این راهرو گلادوس وجود دارد
    گلادوس با قول یک مبادله صحبتش را ادامه می دهد، اما در همین حین یکی از گوی های شخصیتی (Personality Cores) - ربات هایی مستقل کروی شکل با هوشی پیشرفته - که به گلادوس محکم هستند جدا می شود؛ چل آنرا برداشته و به درون کوره آشغالسوزی که در آن محوطه قرار دارد می اندازد. گلادوس معلوم می سازد که چل فقط یک گوی اخلاقیات را نابود کرده، گویی که کارمندان اپرچر ظاهرا بعد از سرکشی گلادوس و پرکردن محوطه با گاز سمی عصب گرا، آنرا نصب کرده بودند، اما حالا با این کار چیزی برای منع گلادوس از انجام دوباره این کار وجود ندارد .

گلادوس در گرافیک پرتال 1

یک گوی شخصیتی
    شمارش معکوس 6 دقیقه ایی شروع می شود. چل در همین مدت گوی های باقیمانده گلادوس را جدا کرده و می سوزاند، در حالی که گلادوس هم با مجموعه ای از طعنه ها و توهین ها سعی در دلسرد کردن چل دارد. بعد از نابودی آخرین گوی، همه چیز به هم ریخته و به فضای خارج کشیده می شود.

شمارش معکوس و ورود گاز

ویران شدن همه چیز
    سرانجام بازی با صحنه خوابیده بودن چل کنار بقایای گلادوس در مقابل ورودی آزمایشگاه های اپرچر به پایان می رسید که در ماه مارس 2010 از طریق یکی از پچ های رسمی منتشر شده، صحنه کشیده شدن بدن چل توسط یک ربات - که فقط صدایش شنیده می شد - به آن اضافه گردید. شاید این ربات همان نگهبانی بود که به گفته گلادوس مامور شده بود چل را دستگیر کند.
    داستان Portal 2 چند صد سال پس از پایان بازی اصلی رخ می دهد. در حالی که به نظر می رسد چل صدمه ندیده و باز هم در خوابی طولانی به سر می برد، آزمایشگاه های اپرچر خیلی وضع خوبی ندارد. صدها سال پس از انفجار، هیچ کس در این اطراف نبوده است که به تعمیر آزمایشگاه ها بپردازد. گیاهان به درون نفوذ کرده اند و اتاق های تست، ظاهری پوسیده دارند. پس از گذشت این همه مدت پای کسی به این آزمایشگاه های متروک باز نشده است.

متروک شدن آزمایشگاه درمقایسه این دو عکس پیداست
    اما تنهایی شما پایان میابد، وقتی که متوجه حضور گروه اندکی از گوی های شخصیتی می شوید که در غیاب گلادوس پیشرفت کرده بودند. در پایان Portal، اتاقی نشان داده شده بود که کیکی را بر روی یک میز نشان می داد، روی این کیک شمعی روشن قرار داشت، و صفوفی از گوی ها بیدار شده بودند. این گوی ها مانند همان گوی هایی بودند که چل آنها را از بدن گلادوس جدا و سوزانده بود.

صفوفی از گوی ها که دارند بیدار می شوند
    طی این مدت زمان سپری شده، گوی ها بخش هایی از آزمایشگاه ها را به عنوان مکان اصلی فعالیت خود برگزیده بودند، در حالی که فقط در مسیر ریل های سقفی آزمایشگاه ها امکان حرکت داشتند. ویتلی (Wheatley) – با صدای استفان مرچنت (Stephen Merchant) – یکی از همین گوی ها ست که نگران شرایط رو به وخامت آزمایشگاه ها بوده و از اینکه خود را مجبور به حرکت در مسیر این ریل ها می بیند دیگر خسته شده است.

او می خواهد خودش را جدا کند، اما نگران از این است که سقوطش منجر به بروز صدمه شود. همچنین از این می ترسد که مدت کوتاهی پس از جدا شدنش بمیرد، چون به او و احتمالا تمامی گوی ها این صحبت که بعد معلوم می شود دروغی بیش نبوده گفته شده بود. ویتلی سپس متوجه وجود چل شده، و تصمیم می گیرد او را از خواب بیدار کند با این فکر که چل می تواند امنیتش را تامین سازد. برای متقاعد کردن چل، ویتلی اطلاعات خود را بابت راه فرار در اختیار او می گذارد و سپس در نزدیکی خرابه های اتاق تست 07 خود را از ریل جدا می کند.

سفر دو نفره چل و ویتلی، که یک ضرب حرف می زند، شروع شده و آنها راه خود از میان امکانات از بین رفته و به شدت آسیب دیده طی می کنند. جلوتر ویتلی ثابت می کند وسیله بسیار مفیدیست، هنگامیکه خود را به پورت های مختلف، که در سراسر آزمایشگاه ها پراکنده هستند وصل می کند، تا به چل اجازه عبور از موانع دهد.

ویتلی با شما همراه می شود
    ویتلی سعی می کند که این قضیه را حل کند. " یه پسورد وجود داره! خوبه. هکش می کنم، مشکلی نیست. خب... AAAAAA؟ خب، خوبه، این نبود. AAAAAC؟ فکر نمی کنم... صبر کن، B رو نگفتم، گفتم؟ بهتره اینا رو بنویسیم... قلم داری؟ ... آهای؟ " اما آسانسور به بالا رسیده بود و چل خود را در محوطه مخروب بزرگی می دید که کالبد گلادوس مقابل چشمانش آرام آرام در حال بیدار شدن بود. گلادوس فوری چل را شناخت. پس از پایان صبحت یکطرفه و کوتاه گلادوس، چل مجبور می شود برای بار دیگر به سمت اتاق های تست دیگری، که معماهایی سخت تر و متفاوت تر را نسبت به قبل شامل می شوند، روانه شود.

گلادوس بیدار می شود

در اتاق تست 17 ویتلی چل را پیدا می کند و در های مخفی را باز می کند و شما به سمت گلادوس می روید . ویتلی می گوید اگر مرا جایگزین گلادوس کنی به تو کمک می کنم که از آزمایشگاه خارج شوی (خروج از آزمایشگاه بزرگ ترین آرزوی چل است) شما با زدن یک دکمه ویتلی را جایگزین گلادوس می کنید ویتلی بعد از یک جشن کوتاه به او می گوید وارد آسانسور شود تا از آزمایشگاه خارج شود ولی ویتلی به دلیل حرف های گلادوس (که الان از جایش جدا شده) به آسانسور حمله می کند و آسانسور می شکند و حدود50 طبقه به پایین می روید و وارد APERTURE SCIENCE INNIVATORS می شود .

شما در پایان هر مرحله سوار آسانسور می شوید
    و در حین بالا رفتن و حل معما ها گلادوس را در یک خانه پرنده پیدا می کنید و او از شما عذر می خواهد و شما او را بر می دارید و با خود در بقیه مراحل حمل می کنید وقتی دوباره وارد ASHPD می شوید می بینید اسم آزمایشگاه به ویتلی تغییر پیدا کرده !

شما می توانید فرق گرافیکی را بین این دو نسخه را ببینید
    در آخر هم شما به پیش ویتلی می روید ولی ویتلی پس از 1 دقیقه حرف زدن 6 دقیقه وقت شروع می شود و گاز بیهوشی وارد اتاق می شود و شما این بار گوی ها خلاقیت را به ویتلی وصل می کنید تا بتوانید گالادوس را جایگزین کنید و وقتی می روید دکمه جایگزینی را فشار دهید بمب هایی که در کنار دکمه ویتلی گذاشته است منفجر می شود و شما 5 متر آنطف تر پرتاب می شوید بر اساس این بمب بخشی از سقف کنده می شود و ماه پیدا می شود شما می بینید درگاه نارنجی زیر ویتلی است و شما درگاه آبی را روی ماه می زنید .

لحضه تماس اشعه با ماه
    به خاطر خلا ایجاد شده همه چیز به طرف درگاه نارنجی می رود (همینطور شما) ویتلی از یک سیم آویزان می شود و شما ویتلی را روی ماه می گیرید

نمای زمین از ماه
    و در این مدت که گلادوس توانسته خودش را جایگزین کند شما را به درون می آورد و ویتلی را در فضا رها می شود و گلاداس شما را سوا آسانسور می کند و به سمت بیرون می روید و در راه ربات های تیر انداز جلوی شما یک کنسرت اجرا می کنند

ربات های تیر انداز در حال نواختن

نمای ورودی آزمایشگاه از بیرون
    در زیر چند عکس برای مقایسه پرتال و پرتال 2 وجود دارد (2 تا 2تا جفتند) :

تغییر تیتراژ پایانی

تغییر گرافیک گلادوس در حالت ویران

بالا رفتن گرافیک درگاه ها

تغییر جعبه ها و متروکه شدن اتاق های تست

تغییر گوی های شخصیت چشم آبی

تغییر گوی های شخصیت چشم بنفش

تغییر گوی های شخصیت چشم زرد

تغییر آسانسور

تغییر در ها

تغییر منو

تغییرات گرافیگی گلادوس

این راهرو به گلادوس می رسد که حالا خراب شده

تغییر شکل نمیدونم اسمش چیه
    منبع :
    مطلب صفحه اول
    خودم
    Last edited by 33505775; 21-09-2011 at 01:24.

4. 6 کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها من یکی از عضو های رپید بازم من رفتم لینک های پرتال 1 را 4 روز پیش مستقیم کردم و با دایل آپ در 34 ساعت دانلود کردم
    می خوام برای شما هم بذارم
    اوناییکه رپیدباز را نمی شناسند باید بگم در عرض سه هفته لینک ها دیلیت می شه
    پارت اول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پارت دوم
    کد:

6. 3 کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها من یکی از عضو های رپید بازم من رفتم لینک های پرتال 1 را 4 روز پیش مستقیم کردم و با دایل آپ در 34 ساعت دانلود کردم
    می خوام برای شما هم بذارم
    اوناییکه رپیدباز را نمی شناسند باید بگم در عرض سه هفته لینک ها دیلیت می شه
    پارت اول
    کد:
    پارت دوم
    کد:
    ماشاا... به این همت که پرتال رو با دیال اپ دانلود میکنی.وقتی خوندم اینجوری شدم.پول یک ماه ADSL رو دادی برای این بازی.دمت گرم باب

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ماشاا... به این همت که پرتال رو با دیال اپ دانلود میکنی.وقتی خوندم اینجوری شدم.پول یک ماه ADSL رو دادی برای این بازی.دمت گرم باب
    من 100 ساعت اینترنت رایگان داشتم
    فقط پول اشغال بودن تلفن از مخابرات میاد

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کد:
    این اسکین برای پرتال 1 است دارم امتحان می کنم رو پرتال 2 جواب می ده
    روش نصب
    کد:
    Last edited by 33505775; 22-09-2011 at 09:23.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرانجام بازی با صحنه خوابیده بودن چل کنار بقایای گلادوس در مقابل ورودی آزمایشگاه های اپرچر به پایان می رسید که در ماه مارس 2010 از طریق یکی از پچ های رسمی منتشر شده، صحنه کشیده شدن بدن چل توسط یک ربات - که فقط صدایش شنیده می شد - به آن اضافه گردید. شاید این ربات همان نگهبانی بود که به گفته گلادوس مامور شده بود چل را دستگیر کند.
    لینک دانلود این پچ را کسی می دونه
    Last edited by 33505775; 22-09-2011 at 09:19.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سه آپدیت برای پرتال 2
    پرتال گان مشکی به خدا خیلی شیک
    توضیحات :
    کد:
    لینک :
    کد:
    P_body دهن دار
    توضیحات :
    کد:
    لینک دانلود :
    کد:
    Atlas دهن دار
    توضیحات :
    کد:
    لینک دانلود :
    کد:
    تشکر یادتون نره
    Last edited by 33505775; 22-09-2011 at 13:31.

12. این کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجا پر از اضافه شوند برای portal 2
    کد:
    قبل از ریختن از فایل ها جایگزین بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •