قیمتش رو تو آمازون زده 415 یورو
خب هفصد میاد اگه قاچاقی باشه دیگه![]()
قیمتش رو تو آمازون زده 415 یورو
خب هفصد میاد اگه قاچاقی باشه دیگه![]()
سمپل دوربین که نینجا زحمتشو کشید .. کار کردن با گوشی هم تو یوتیوب پرهمن دوربین ندارم از کار کردن با گوشی فیلم بگیرم ولی اگه بازم سمپل دوربین می خواید چشم
ال سی دیش از اچ دی2 بهتره چون 16میلیون رنگه .. ولی به سوپر آمولد گلکسی نمی رسه .. من خودم اینجور ال سی دی رو بیشتر می پسندم.
صداش تو هندزفری با فعال کردن SRS Enhanecment عالی میشه و گوش کر کن در عوض صدای اسپیکرش خیلی ضعیفه.
سمپل نینجا رو ندیدم!! فک کنم خرابه....بعدشم هدف اینه که ببینیم ایرانی جماعت با گوشیش چیکار میکنه....یه 5 دقیقه با یه گوشی دیگه فیلم بگیر بذار تو نت دیگه!!!
نمیتونی از زیرش در بری....
مهدی جون مبارکه ...مهدی مبارکه...دست بزنین ... شادی کنین ...مرگ بر آمریکا ...
مهدی میدونم ریویو گذاشتن سخته ولی زندگی سخته و باید برای زندگی کردن سختی هارو هم پشت سر گذاشت...حد اقل یه چند تا نکته ی جالب در مورد گوشی بگو که ما ندیده باشیم...اگه چیزی پیدا نکردی فدای سرت گوشی رو بفرست واسه من تا من یگم
![]()
ممنون کیهان جان.
فعلا تو ارتباط با پی سی موفق نشدم(وین 7) یه HTC Sync 3.0 هم از اینجا دانلود کردم رو 7 نصب نمیشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا جایی که من تو آمازون دیدم قیمت زده 899.99 دلار. اونی که شما دیدی احتمالاً اشتباه بوده. شایدم به پوند بوده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنچمارکی از این گوشی.
داغ اندر داغ تازه گرفتمش.
نفس کش میخواد این گوشی:
ولی بازم به گالکسی نمیرسه :
![]()
از گالکسی که جلو زده
شما چطور میگی بهش نمیرسه؟!
ارتقای اندروید 2.1 به 2.2 با یه هماهنگی برای cpu های qualcomm یا شایدم فقط سری snapdragon همراه بود که باعث شد با این ارتقا امتیاز cpu های snapdragon حدود 2 برابر یا حتا بیشتر باشه ... نکسوس وان با 2.1 و 2.2 رو ببین
این هماهنگی تازه برای humingbird گلکسی اومده تو رام 2.2.1 که الان تو همین عکسی که گزاشتم میتونی ببنی قدرتش تقریباً 3 برابر شد
your device تو این عکس گلکسی با رام 2.2.1 ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)