تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 136 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1359

نام تاپيک: Apple News : اخبار اپل

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض علاقه “تیم کوک” به تولید محصولات اپل در خاک آمریکا

فارنت: تیم کوک مدیرعامل شرکت اپل در یک مصاحبه با وب سایت AllThingsD اعلام کرده است که بسیار علاقمند است که هر یک از محصولات شرکت اپل به صورت کامل در امریکا تولید و روانه بازار شود.کوک البته اشاره کرد که بسیاری از قطعات محصولات اپل مانند شیشه‌های آیفون در کنتاکی ساخته می‌شود و همچنین پردازنده‌های آیفون و آیپد که در آستن تکزاس ساخته می‌شود و البته بدیهی است که در نهایت مونتاژ نهایی این دستگاه در خارج از آمریکا انجام می‌گیرد.کوک اعلام کرد که احتمالا این کار در امریکا هم می‌تواند انجام شود اما اشاره می‌کند که او در آمریکا فقدان لوازم و نیروی کار را دارد و اعلام کرد که” اگر من این کارخانه را احداث کنم بعید می‌دانم که یک اتاق هم برای امشب پر از مردان کاری شود”.خوب او به روشنی اعلام کرده است که علاقمند به ساخت محصولات اپل در خاک آمریکا است و میتوان امیدوار بود که یک روز نیز مونتاژ نهایی در خاک آمریکا انجام شود و کوک در این مورد اعتقاد دارد که :”ما به کارهایی که می‌کنیم اعتقاد داریم و می‌توانم شرط ببندم که تاثیر این کار را نیز به خوبی خواهید دید”.

farnet.ir

2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض متن کامل مصاحبه تیم کوک مدیرعامل اپل

آی تی ایران - تیم کوک مدیر اپل در یک مصاحبه گفت که ما به زودی محصولات بزرگی را معرفی میکنیم اما او شرح نداد این محصولات چیست.

کمتر از دو هفته پیش از آغاز کنفرانس برنامه نویسهای اپل حالا او در مقابل دو خبرنگار وال استریت ژورنال به سوالات آنها پاسخ داد. صحبت درباره سیری ، تلویزیون اپل، فیسبوک و بسیاری از موضوعات دیگر .

خلاصه ای از مهمترین صحبت های او به همراه برخی از سوالها در این مصاحبه را در زیر می خوانید:

من مک را خیلی دوست دارم اما بیشتر وقتم را با آی پد میگذرانم.

ما مخترع تبلت نبودیم ما مخترع تبلت مدرن بودیم.

من فکرمیکنم تبلت PC را کنار خواهد زد

من چیزهای زیادی از استیو آموختم و یکی از غم انگیزترین روزهای زندگی ام مرگ او بود.

کارهاباید عالی انجام شوند و خوب و خیلی خوب هم پذیرفته نیست. این قانونی است که در اپل نهادینه شده است.

اپل یک فرهنگ تعالی مخصوص دارد و من قصد ندارم آن را تغییر دهم.

من موزه ها را دوست دارم اما دلم نمیخواهد در آنها زندگی کنم. استیو به ما آموخت که روی گذشته تمرکز نکنیم و به آینده تکیه کنیم.

چرا ما در چین کارخانه نداریم؟ چون کس دیگری بهتر از ما میتواند این کار را آنجا انجام دهد.

آیا هیچ کارخانه ای در آمریکا دارید؟ بخش اصلی آیفون و آیپد در آمریکا تولید میشود. شیشه ( صفحه نمایش) آن در کنتاکی.

امیدوارم روزی محصولات کاملا در آمریکا اسمبل شود. این نیاز به تغییرات اساسی در سیستم آموزشی ما دارد.

وقتی در مورد گوگل ازش سوال شد گفت من در مورد سایر شرکتها صحبت نمیکنم.

من فکر میکنم ما بهترین تلفن همراه را داریم. ویندوز تازه در حال وارد شدن است و باید ببینیم چه خواهد کرد.

ما یک نوع تلفن همراه دادیم اما بقیه چندین مدل ارایه دادند اما هدف ما این است که بهترین محصول را بدهیم.

چرا یک موبایل ۹۹ دلاری برای گرفتن این بخش از بازار ارایه نمی کنید؟ کسی چه میداند ما در آینده چه خواهیم کرد

دارید تلویزیون می سازید؟ به شما نمیگویم.

آیا روی نوعی از سرویس های سرگرمی و محتوای خانگی کار میکنید؟ پاسخی ندارم.

ما الان ۳۰ میلیون آهنگ روی آیتیوز داریم.

فیس بوک کمپانی بسیار بزرگی است. من به آنها احترام میگذارم. ما رابطه خوبی با هم داریم و منتظر خبرهایی باشید.

اپل به اینستاگرام ( برای خرید) چشم نداشت .

سیری یک یاز محبوب ترین امکانات ما در آیفون ۴ اس است. سیری نشان داد که مردم دوست دارند رابطه های مختلفی با تلفن همراه خود برقرار کنند.

ما روی سیری کا رهای زیادی انجام خواهیم داد و شما طی ماههای آینده از آن شگفت زده خواهید شد.

استیو جابز فردی باهوش و آینده نگر بود و من هرکز نمیتوانم نقش او را بازی کنم و جای او را بگیرم.

در سال ۱۹۹۸ در یک ملاقات پنج دقیقه ای با استیو جابز تصمیم گرفت که به اپل بپیوندد.و این زمانی بود که جابز در مورد آی مک با او صحبت کرد و این آنقدر او را تحت تاثیر قرارداد که موضوع پول برایش مهم نبود

نکته دیگر اینکه اپل در آن زمان روی بازار محصولات خانگی تمرکز کرده بود در حالی که سایر بازار داشت به سمت دیگری می رفت.

از وقتی مدیرعامل اپل شده هزاران ایمیل دریافت کردم عمدتا از مشتریان .

اپل شبکه اجتماعی خود را ندارد اما آیا اپل نیاز به اجتماعی بودن دارد؟ بله. هم اکنون ما با تلفیق توییتر و iOS اینکار را انجام میدهیم.

آیا پینگ را نگه میدارید؟ بسیاری از مشتریان آن را دوست دارند. فعلا آن را نگه داشته ایم ( احتمالا خیلی طول نخواهد کشید)

4. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض رییس اپل مایکروسافت را به تمسخر گرفت

تیم کوک رییس شرکت اپل روز گذشته از سیستم عامل ویندوز 8 شرکت مایکروسافت انتقاد کرد و ایده های این شرکت را کهنه توصیف کرد.

به گزارش فارس به نقل از پی سی ورلد، وی گفت: اینکه کاربران رایانه های لوحی را مجبور کنیم از سیستم عاملی استفاده کنند که در اصل برای رایانه های رومیزی طراحی شده، بدان معناست که تبلت های مجهز به ویندوز 8 بسیار شبیه به تبلت هایی خواهند بود که 10 سال قبل عرضه شده بودند.

البته وی دهها انتقاد دیگر را هم به ویندوز 8 وارد کرد، از جمله اینکه نباید این سیستم عامل را برای استفاده همزان بر روی رایانه های شخصی سنتی و تبلت ها طراحی کرد. وی افزود: من معتقدم این کار باعث می شود برخی امکانات در سیستم عامل محدود شود که در نتیجه به سخت افزار رایانه و تبلت هر دو آسیب می رسد.

کوک تصریح کرد: با رویه ای که مایکروسافت در پیش گرفته نمی توان از امکانات تبلت ها و رایانه های شخصی به خوبی و با حداکثر ظرفیت استفاده کرد. قرار است تازه ترین نسخه آزمایشی ویندوز 8 ظرف چند روز آینده عرضه شود و به نظر می رسد حملات اپل به این سیستم عامل به همین دلیل شدت گرفته است.

6. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض آی‌بی‌ام دسترسی به برنامه سیری اپل را مسدود کرد

شرکت آی بی ام استفاده از برنامه سیری را برای کارکنانش مسدود کرده است.به گزارش فارس به نقل از پی سی ورلد، این برنامه که صدور فرامین صوتی را برای کاربران گوشی های آیفون اپل ممکن می کند، محبوبیت زیادی دارد، اما آی بی ام معتقد است برنامه یاد شده فاقد امنیت کافی است و برای این شرکت مشکلات امنیتی ایجاد می کند. بررسی های آی بی ام نشان داده که از این برنامه برای انتقال اطلاعات حساس این شرکت سواستفاده شده است. برخی از این اطلاعات کاملا محرمانه بود و پس از افشای این مساله برنامه سیری در شرکت آی بی ام مسدود شده است. سیری اولین بار برای گوشی های iPhone 4S عرضه شد. این برنامه می تواند صدای کاربران را ضبط کند و آن را برای سرورهای اپل ارسال کند. سرور با تجزیه و تحلیل پیام دریافتی متن ساده فایل صوتی را برای گوشی مجددا ارسال می کند. کیفیت مناسب ترجمه و درک دقیق مکالمات صوتی عامل اصلی محبوبیت برنامه یاد شده است. با توجه به اینکه سرورهای اپل حجم گسترده ای از اطلاعات و فایل های صوتی صدای میلیون ها کاربر گوشی آیفون را از این طریق ذخیره می کنند، پیش بینی می شود در آینده شرکت های بیشتری درصدد بلوکه کردن این برنامه برآیند.

8. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض توافق اپل با تازه‌ترین شاکی حقوقی

به دنبال شکایت شرکت SimpleAir از اپل به علت استفاده بی اجازه از اختراع ثبت شده این شرکت، اپل مجبور شده به شرکت یاد شده مبلغی بابت حق لیسانس پرداخت کند.به گزارش فارس به نقل از وال استریت ، این شرکت تگزاسی هم اکنون در حالمذاکراتی محرمانه با اپل در این زمینه است.دو طرف قبل از تشکیل جلسه نهایی دادگاه در این زمینه با مذاکرات دو طرفه موافقت کردند و از دادگاه خواستند رسیدگی به این پرونده را متوقف کند.حق اختراعات ثبت شده شرکت SimpleAir مربوط به سیستم و روشی برای انتقال داده ها و همین طور هشدار در مورد برقراری تماس از سوی افرادی است که در فهرست تماس یک کاربر قرار ندارند. شرکت Simple Air در ماه آوریل شکایت مشابهی را بر ضد شرکت کانادایی Research In Motion تقدیم دادگاه کرده بود و در این زمینه هم موفق شده بود طرف مقابل را محکوم کند. شرکت یاد شده در سپتامبر سال 2009 از فیس بوک هم به علت استفاده بی اجازه از اختراعات ثبت شده خود شکایت کرده بود.

10. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصاویری پیش از برگزاری کنفرانس سالانه اپل
    به نقل از آی تی رسان: همان طور که می‌دانید هر ساله شرکت اپل یک کنفرانس بین الملی برگزار می‌کند که در این کنفرانس به معرفی محصولات جدید خود می‌پردازد. همچنین در بخش برنامه‌های کاربردی جوایزی به بهترین برنامه‌ها می‌دهد.
    تصاویر شروع به کار و طراحی دکورهای این کنفرانس در شهر Moscone واقع در سانفرانسیسکو است. این تصاویر امروز توسط واشنگتن پست برای عموم به نمایش گذاشته شد

لینک تصاویر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افتتاح دو فروشگاه جدید محصولات اپل در چین

آی تی رسان: بر اساس خبری که رویترز مخابره کرده است، شرکت اپل برای افزایش سود فروش محصولاتش در چین، دو فروشگاه رسمی دیگر در دو شهر صنعتی چنگدو و شنژن را افتتاح کرد. باز شدن این دو فروشگاه باعث ایجاد کسب و کار در آن مناطق میشود.

با اضافه شدن این دو فروشگاه، تعداد مراکز رسمی عرضه اپل در کل کشور چین به ۵ فروشگاه رسید که یکی در شانگهای و دو تا در پکن است. بر اساس گزارش اپل در سه ماه نخست سال جاری میلادی، فروش آی‌فون یک جهش داشته و میزان آن تا دو برابر افزایش پیدا کرده است.

لینک خبر و عکسها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاور ضد آب جدید برای آی‌فون

آی‌تی‌رسان: امروز قصد داریم به معرفی محصولی بپردازیم که بسیار جالب است. با خرید این محصول تلفن، آی‌فون شما تبدیل به یک زره پوش می‌شود! این زره از جنس پلی کربنات و سیلیکون است و همچنین ضد آب و ضد تابش آفتاب است و پوشش حفاظتی بر روی اسپیکرها از دیگر قابلت‌های این محصول می‌باشد. این کاور کاملا ضد ضربه می‌باشد و دارای استاندارد MIL-STD 810G ارتش ایالات متحده امریکا برای محصولات ضدضربه و مقاوم در برابر شرایط سخت است. این پوشش می‌تواند آی‌فون 4 و آی‌فون 4S شما را در برابر شرایط بد جوی از جمله باران، شن و ماسه، گرما، غبار و لرزش و شوک محافظت کند.
    یکی دیگر از نکات جالبی که در طراحی این محصول در نظر گرفته شده است، اضافه کردن یک باتری اضافه با ظرفیت ذخیره سازی 2500 میلی آمپر می‌باشد که با کمک این باتری ساعت‌ها می‌توانید با آی‌فون خود اضافه کاری کنید! همچنین به دلیل طراحی مناسب، دسترسی راحت به کلیدهای Home، صدا و پاور برای کاربر امکان پذیر است.

قرار است این محصول به قیمت 129.95 دلار در دسترس کاربران قرار بگیرد.

لینک و عکس خبرها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام ماشاالله شما خیلی سطح بالا حرف میزنید . من تازه یک گوشی 4sگرفتم میگن این بلوتوث نداره و رادیو هم نداره . نمیدونم آیا راهی هست من بتونم بلوتوث و رادیو اف ام برای این گوشیم بزارم . ؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض اپل iOS 6 را به فیس بوک نزدیک می کند

به گزارش روابط عمومی پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از TechCrunch، پس از اظهار نظرهای تیم کوک در جریان مصاحبه D10 در مورد فیس بوک که او در جملاتی گفته بود که فیس بوک شرکت بزرگی است، رابطه ما با آنها بسیار محکم و پایدار است و اینکه شما باید همواره به روز باشید خبرنگاران از کوک به طور مستقیم در مورد ادغام محصولات اپل با ویژگیهای بزرگ ترین شبکه اجتماعی دنیا سوال کردند.خبرگزاری TechCrunch در این زمینه عنوان کرده که بنا به پاسخ هایی که تیم کوک داده و شایعاتی که پیرامون این قصیه وجود دارد به احتمال فراوان سیستم عامل آینده اپل یعنی iOS 6 رابطه ای تنگاتنگ با شبکه اجتماعی فیس بوک خواهد داشت.نویسنده این مقاله در TechCrunch عنوان کرده که به احتمال فراوان بسیاری از برنامه های کاربردی در iOS6 برای احراز هویت و ثبت نام به اطلاعات موجود در پروفایل کاربر استناد خواهند کرد. البته این تنها یکی از روشهای احراز هویت است اما در برخی از اپلیکیشن ها مشخصات فیس بوک تنها راه برای ورود و تعیین هویت است.روش احراز هویت کنونی شامل یک سوئیچ چند کاره است که شما را به صفحه ورودی فیس بوک راهنمایی می کند تا از این طریق هویت شما مورد شناسایی قرار بگیرد. پس از ورود به سیستم کاربر به طور اتوماتیک به صفحه اپلیکیشن خود باز می گردد و می تواند از نرم افراز کاربردی مورد نظر خود استفاده کند.

16. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •