تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 56 از 157 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

من یه چیز رو مطمئن‎ام، و اون این هست که حتی اگر در سال 2012 ، آسمون هم به زمین برسه؛ باز هم معتقدان به پیشگویی (از هرکس) نخواهند توانست ناباوران‎اش را قانع کنند که این حادثه درپی فلان پیشگویی رخ داده، چرا که به هیچ شکل نمی‎توان نشان داد که فلان حادثه با سخن پیر ِ پیشگوی ( ِ شاید خرفتی!) در قرون میانه، ارتباط دارد. همیشه راه تصادف و احتمال باز است.

[به نظر می‎آید که من در تایید یا رد چیزی سخن گفتم؟ چنین نیست!]

2. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما مطمئنید پاسخ به پست من دادید؟
    من کی گفتم پایان دنیا؟ پایان همه چیز؟

به نظرم بهتره نقل قول مطالب من رو از پستتون بردارید....
    مگه شما اینا رو نگفتید؟

به این سوال خوب فکر کنید: بر فرض که محافل علمی دنیا و سازمانهای پژوهشی و تحقیقاتی به این نتیجه برسن که احتمال داره برخی حوادث شدید و عظیم طبیعی (مثل سونامی ژاپن و ...) در سال 2012 به وقوع بپیونده!!

آیا به نظر شما میان همینطوری در دنیا اعلام می کنن که ما به این نتایج رسیدیم؟

من هم گفتم وقتی قرار همه چی بزودی تموم بشه ملاحظه چی رو بکنند

4. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

مگه شما اینا رو نگفتید؟

به این سوال خوب فکر کنید: بر فرض که محافل علمی دنیا و سازمانهای پژوهشی و تحقیقاتی به این نتیجه برسن که احتمال داره برخی حوادث شدید و عظیم طبیعی (مثل سونامی ژاپن و ...) در سال 2012 به وقوع بپیونده!!

من رو ببخشید که وسط بحث دخالت می‎کنم، ولی شما تموم شدن همه چیز رو دقیقن از کجای این جمله استنباط کردین؟ شاید منطق جدیدی اختراع شده و من بی‎خبرم!

6. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من یه چیز رو مطمئن‎ام، و اون این هست که حتی اگر در سال 2012 ، آسمون هم به زمین برسه؛ باز هم معتقدان به پیشگویی (از هرکس) نخواهند توانست ناباوران‎اش را قانع کنند که این حادثه درپی فلان پیشگویی رخ داده، چرا که به هیچ شکل نمی‎توان نشان داد که فلان حادثه با سخن پیر ِ پیشگوی ( ِ شاید خرفتی!) در قرون میانه، ارتباط دارد. همیشه راه تصادف و احتمال باز است.

[به نظر می‎آید که من در تایید یا رد چیزی سخن گفتم؟ چنین نیست!]
    یه چیز دیگه هم هست ! اگه سال 2012 حتی یه زمین لرزه معمولی (که توی لیست زمین لرزه های تاریخ مثلآ رتبه 17 ام رو داره) هم بیاد خیلی ها ربطش میدن به 2012 و میگن دیدین درست گفتیم ؟!
    کلآ از اول قرار بود 2012 دنیا نابود بشه و نسل بشر فلان بشه و ... ! ولی هرچی بیشتر بهش نزدیک میشیم این نابودی به چیزایی مثل انقلاب های سیـاسی و سیل و ... میرسه ! احتمالآ ماه های آخر هم به سرما خوردن رییس جمهور آمریکا و سر درد پادشاه برونئی ختم میشه !

8. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

مگه شما اینا رو نگفتید؟

دوست عزیز باور کنید من فارسی سلیس نوشتم.هیچ جا هم نگفتم پایان دنیا

به گزاره ها دقت کنید:
    1-"بر فرض" این یعنی اصل گزاره را باید فرض کرد
    2-"احتمال داره" این یعنی اینکه برای خود دانشمندان هم احتمالی باشد نه قطعی و مسلم
    3-"برخی حوادث شدید و عظیم طبیعی (مثل سونامی ژاپن و ...)" این یعنی چند تا سونامی، زلزله، انفجار نیروگاه و .... در زمان کوتاهی اتفاق بیفتید

اصولا قرار نیست با چند حادثه ی بزرگ دنیا به پایان برسد.ولی فاجعه ی بزرگی خواهد بود
    شما اگر این حوادث را پیشبینی کنید به عنوان کشورهای تصمیم گیر دنیا چه می کنید؟
    همینطوری راه میفتید هر روز اطلاعیه میدید که ای مردم بدانید و آگاه باشید که به زودی خواهید مرد؟

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

یه چیز دیگه هم هست ! اگه سال 2012 حتی یه زمین لرزه معمولی (که توی لیست زمین لرزه های تاریخ مثلآ رتبه 17 ام رو داره) هم بیاد خیلی ها ربطش میدن به 2012 و میگن دیدین درست گفتیم ؟!
    کلآ از اول قرار بود 2012 دنیا نابود بشه و نسل بشر فلان بشه و ... ! ولی هرچی بیشتر بهش نزدیک میشیم این نابودی به چیزایی مثل انقلاب های سیـاسی و سیل و ... میرسه ! احتمالآ ماه های آخر هم به سرما خوردن رییس جمهور آمریکا و سر درد پادشاه برونئی ختم میشه !
    یک ضرب المثلی داریم در فارسی: به مرگ بگیر که به تب راضی بشه!

10. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بنظر من دنيا وارد مرحله ي جديدي ميشه ولي تمام شدنش رو اعتقاد ندارم يعني از لحاظ گوناگون دچار تغييرات اساسي ميشه حالا اين تغييرات بنظر من مخاطرات طبيعي نيست وگرنه ديگه حادثه بدتر از ژابن كه ديگه وجود نداره ...البته نظر شخصيه بنده هست....

12. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز باور کنید من فارسی سلیس نوشتم.هیچ جا هم نگفتم پایان دنیا

به گزاره ها دقت کنید:
    1-"بر فرض" این یعنی اصل گزاره را باید فرض کرد
    2-"احتمال داره" این یعنی اینکه برای خود دانشمندان هم احتمالی باشد نه قطعی و مسلم
    3-"برخی حوادث شدید و عظیم طبیعی (مثل سونامی ژاپن و ...)" این یعنی چند تا سونامی، زلزله، انفجار نیروگاه و .... در زمان کوتاهی اتفاق بیفتید

اصولا قرار نیست با چند حادثه ی بزرگ دنیا به پایان برسد.ولی فاجعه ی بزرگی خواهد بود
    شما اگر این حوادث را پیشبینی کنید به عنوان کشورهای تصمیم گیر دنیا چه می کنید؟
    همینطوری راه میفتید هر روز اطلاعیه میدید که ای مردم بدانید و آگاه باشید که به زودی خواهید مرد؟

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

یک ضرب المثلی داریم در فارسی: به مرگ بگیر که به تب راضی بشه!
    اگه هم منظورتون اینه بازم هم کار درست اینه قبلش به مردم بگن
    فرض کن می خواد فلان شهر اتشفشان فوران کنه و مردم اسیب ببینند چرا گفته نشه مگه دوست دارند مردم بمیرند که از مردم مخفی کنند باید بگن مردم امادگیشو داشته باشن

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خوب داش حسین من نمیگم دنیا تموم میشه ولی اگه هم قرار باشه اصلا منطقی نیست مردم رو مطلع کنن . چون اشوب بزرگی تو دنیا اطفاق می افته . شما اگه بفهمی 2 ماه دیگه میمیری دیگه از قانون میترسی ؟
    اگه از کسی کینه داشته باشی از قطل اون میترسی ؟
    یا خیلی جرایم دیگه کلا" دنیا به هم میریزه و زودتر تموم میشه !

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

به هر حال منم سوال رو پرسیدم که نظر دوستان رو بدونم
    اینکه کار درست آگاه سازی است یا خیر یک بحث جداییست

اینکه حکام کنونی دنیا اگر از چنین چیزی مطلع بشن، آیا به مردم دنیا میگن یا خیر؟
    به نظر من بعیده

16. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

به هر حال منم سوال رو پرسیدم که نظر دوستان رو بدونم
    اینکه کار درست آگاه سازی است یا خیر یک بحث جداییست

اینکه حکام کنونی دنیا اگر از چنین چیزی مطلع بشن، آیا به مردم دنیا میگن یا خیر؟
    به نظر من بعیده

دقیقا در فیلم 1012 به این مطلب اشاره شده بود ، افراد سرشناس در جهان و ثروتمندان از این مطلب آگاه بودن که در فیلم هم به این مطلب اشاره شده بود سایرین هیچ خبری نداشتن و درنهایت با اتفاق بزرگ مردند و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •