تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 143 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

من الان می خوام ماموریت DeadShot رو برم ... ( Symbol هاش رو پیگری کردم و الان جاش رو پیدا کرد رو نقشه )

وقتی می رسم به جایی که روی نقشه مشخص کرده ، هیچ دری برای وارد شدن نیست ...

می دونید کجا رو می گم ؟ همون جایی که کنار همون کلیسا هست که اول بازی بالاش ترکید و ازش پریدیم بیرون ( هنوزم از بالاش آتیش داره میاد بیرون ... ! )

جایی که دقیقا مشخص کرده و فلش ها هم دقیقا به اون وارد می شه ، یه دریچه فاضلاب روی زمین هست که اون رو هم کاری نمی کنه ... یعنی اصلا باز ش نمی کنه و کلا یک شی بی تاثیر هست ...

چی کار کنم ؟!
    منم اینجا گیر کردم... یکی کمک کنه!
    رد اون شلیک رو که میگیرین میرسین به گوشه پشت بوم یکی از ساختمون هایی که سمت چپ کلیسا تو نقشه است. اونجا محل استقرار دد شات بوده برای شلیک کردن...

والله این یکی مونده با دو جای دیگه از اونها اسکرین نگرفتم...
    البته همشون معما گونه هستن و فقط کافیه که لم اونها بیاد دستتون و وقتی این اتفاق میوفته خندتون میگیره که چقدر ساده بودن...
    ولی واسه این یکی دیگه عقل من کار نمیده و دچار مرگ مغزی شده...
    علامتهای سوال تا وقتی که روی اون platform نرفتید روشن نمیشن و به محض اینکه روی پلتفرم ایستادید تمام راههای ورود یا هدف قرار دادن اون علامتهای سوال بسته میشه...
    اگه همه علامتها باهم روشن میشدن که از explosive gell استفاده میکردم و همه رو با هم میزدم ولی اینا به ترتیب و بعد از اینکه هر کدوم رو زدید روشن میشن...

مردم تا یه هاست واسه آپلود کردن image پیدا کردم...
    همشون شیلتر شدن...
    جاش هم خیلی سادست میرید موزه پنگوئن و فقط میرید سراغ در پشتی iceberg lounge که ساختمون بقلیش بالای اون این رو پیدا میکنید...
    وقتی رو دکمه هستین دکمه Z رو برای زوم کردن رو هر علامت سوال بزنین. اینطوری فقط همونی که روش زوم کردین رو منفجر میکنین.

2. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مشکل این بازی اینه که آدم نمی دونه باید چکار کنه.
    خیلی گسترده است.
    آرخام اسایلم اینجوری نبود.
    منم اولش یه همچین حسی بم دس داده بود...اما رفته رفته درس میشه

4. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

رد اون شلیک رو که میگیرین میرسین به گوشه پشت بوم یکی از ساختمون هایی که سمت چپ کلیسا تو نقشه است. اونجا محل استقرار دد شات بوده برای شلیک کردن...

وقتی رو دکمه هستین دکمه Z رو برای زوم کردن رو هر علامت سوال بزنین. اینطوری فقط همونی که روش زوم کردین رو منفجر میکنین.
    ایول...
    یعنی من بازی رو 2 بار تمام کردم و نمیدونستم که با زوم میشه explosive gell رو انتخاب کرد... یادم میاد تو arkham asylum میتونستی انتخاب کنی ها ولی یادم نمیومد چجوری...
    میگم مرگ مغزی همینو میگفتما...
    حالا این دوتای دیگه که کلافم کرده...
    اگه این دوتا رو بگیرم فقط 3تا میمونه که جاشون رو میدونم...

این یکی رو نه با catwoman میتونم بگیرم و نه با batman ... اصلا نمیشه بهش رسید...
    توی موزه هستش همونجایی که کوسه داره...
    و
    این یکی رو باید با explosive gell ترکوند ولی بازم هیچ راهی حتی واسه نزدیک شدن بهش نیست...مگه اینکه قد batman بلند بشه...

spoiler alert
    آقا من بازی رو تمام کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به police station تا به Mr freeze خبر بدم که زنش رو پیدا کردم... راه ورود یخ زده هستش...

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

باید بری رو قایق واستی و از پایین به بالا نگاه کنی،میبینی که یه جا ترکیده از اونجا بنداز برو بالا پیش فریز.
    Last edited by aha2012; 11-12-2011 at 00:39.

7. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ایول...
    یعنی من بازی رو 2 بار تمام کردم و نمیدونستم که با زوم میشه explosive gell رو انتخاب کرد... یادم میاد تو arkham asylum میتونستی انتخاب کنی ها ولی یادم نمیومد چجوری...
    میگم مرگ مغزی همینو میگفتما...
    حالا این دوتای دیگه که کلافم کرده...
    اگه این دوتا رو بگیرم فقط 3تا میمونه که جاشون رو میدونم...

این یکی رو نه با catwoman میتونم بگیرم و نه با batman ... اصلا نمیشه بهش رسید...
    توی موزه هستش همونجایی که کوسه داره...
    و
    این یکی رو باید با explosive gell ترکوند ولی بازم هیچ راهی حتی واسه نزدیک شدن بهش نیست...مگه اینکه قد batman بلند بشه...

- عکسهای اول - واسه گرفتن اون علامت سوال میرین رو داربستی که بالای استخره (تو نقشه). روش که مستقر شدین روتون باید به سمت پایین نقشه باشه. حالا با لاین لانچر تا میانه آب رو میاین بعدش هم لاین رو عوض میکنین به همون جایی که علامت سواله.

- عکسهای دوم - واسه گرفتن این یکی نیاز به داشتن مهارت Grapnel Boost دارین که تو آخر تمرین های ابتدایی بدست میاوردین. یه صفحه یخ اون پایین درست میکنین طوری که نزدیک باشه. بعدش میپرین روش و طوری قرار میگیرین که روتون به این صفحه چوبی باشه. دو تا لبه هست که لبه بالایی رو هدف میگیرین و F رو میزنین. در میانه پرتاب شدنتون دوبار Space رو میزنین. نتیجه اینه که شیرجه میزنین تو صفحه...

9. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان نسخه بلک باکس آدرس ندارید واسه دانلود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

دوستان نسخه بلک باکس آدرس ندارید واسه دانلود؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

spoiler alert
    آقا من بازی رو تمام کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به police station تا به Mr freeze خبر بدم که زنش رو پیدا کردم... راه ورود یخ زده هستش...
      محتوای مخفی: جواب: 
    از همونجایی که دفعه اخر ازش بیرون اومدید باید برید تو.این طرف دیگه یخ زده.از اونطرف ساختمون که رو به اب هست یه در داره.از اونجا میتونی بری تو.

یه عکس براتون میزارم که یکی از جواب های معماهای Riddler هم هست.
    The Place Where It All Began
    Arkham Asylum

14. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

آقا بازی رو دوباره تمام کردم و تمام challange هارو انجام دادم ولی بازی هیچ فرقی نکرد تو پایانش!!!!!

فقط الان یه new game جدید انگار اومده!!!
    کسی میدونه جریانش چیه؟
    بازی رو دوباره شروع کرد ولی همه چیز رو از بازی قبلی بهم داد و یه فرقی که دیدم دیگه hint و tip بهم نمیده...
    راستی آقا من گراف ATI دارم ولی حتی با physx روی high هم به راحتی بازی رو اجرا میکنم و فقط وقتی وارد Courtroom میشم fps پایین میاد تا 19-18 frame per second...
    چجوریاست؟
    چیزی که واسم جالبه اینه که رفیقم gtx 470 داره ولی بازی روی سیستمش با بدبختی و لگ اجرا میشه البته Intel 7500 داره که یکمی پایین هستش...

16. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آقا بازی رو دوباره تمام کردم و تمام challange هارو انجام دادم ولی بازی هیچ فرقی نکرد تو پایانش!!!!!

فقط الان یه new game جدید انگار اومده!!!
    کسی میدونه جریانش چیه؟
    بازی رو دوباره شروع کرد ولی همه چیز رو از بازی قبلی بهم داد و یه فرقی که دیدم دیگه hint و tip بهم نمیده...
    راستی آقا من گراف ATI دارم ولی حتی با physx روی high هم به راحتی بازی رو اجرا میکنم و فقط وقتی وارد Courtroom میشم fps پایین میاد تا 19-18 frame per second...
    چجوریاست؟
    چیزی که واسم جالبه اینه که رفیقم gtx 470 داره ولی بازی روی سیستمش با بدبختی و لگ اجرا میشه البته Intel 7500 داره که یکمی پایین هستش...
    معلومه ک فرقی نمیکنه ! اینا یه جورایی ساید میشن ب حساب میاد....
    اما خفن ترکوندیا ...عجب مخی داری پسر!

18. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •