تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 83 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من هر کارت گرافیک جدید قوی می تونه خیلی برای فرد کار کنه تو درجه اخر ولی حتما حتما باید یک خنک کننده قوی داشته باشه لپ تاپ و گرنه یه 580 هم بدون فن خوب تو لپ تاپ به درد نمی خوره.
    به نظر منم اگه کسی دیگه می خواد بازی رو بترکونه باید دسک تاپ بگیره و گرنه خیلی باید برای لپ تاپ هم ردیفش خرج کرد نمی ارزه!
    اقای mkh
    شما ASUS G73JW-TY161V+3D اینو مطمئن هستید اماراتی هست؟
    برای شما هم لپ تاپتون کد سفارش داره این شکلی؟
    کسی میدونه این 3d این مدلی که سایتا می نویسن بقل اسم مثل این یعنی چی؟با این که این مدل 3d نیست که.

2. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز به اين چيزا اعتباري نيست
    شما 2 تا چيز رو واسه سه بعدي بودن بايد كنترل كني
    يكي كارت گرافيك هست كه روي اين مدل 460 سه بعدي هست
    يكي ديگه هم اينكه مانيتور مخصوص سه بعدي باشه معمولا چيزي كه من تو نت از اسوس ها ديدم 120 هرتز هست و ميشه از 60 هرتز ها تمايزشون داد

4. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من هر کارت گرافیک جدید قوی می تونه خیلی برای فرد کار کنه تو درجه اخر ولی حتما حتما باید یک خنک کننده قوی داشته باشه لپ تاپ و گرنه یه 580 هم بدون فن خوب تو لپ تاپ به درد نمی خوره.
    به نظر منم اگه کسی دیگه می خواد بازی رو بترکونه باید دسک تاپ بگیره و گرنه خیلی باید برای لپ تاپ هم ردیفش خرج کرد نمی ارزه!
    اقای mkh
    شما ASUS G73JW-TY161V+3D اینو مطمئن هستید اماراتی هست؟
    برای شما هم لپ تاپتون کد سفارش داره این شکلی؟
    کسی میدونه این 3d این مدلی که سایتا می نویسن بقل اسم مثل این یعنی چی؟با این که این مدل 3d نیست که.
    سلام دوست عزیز بله لپ تاپه منم چون از دبی اومد و کیبورد عربی داره همچین کدی هست و گفتم فکر کنم این کد برا بازار دبی هست یعنی سفارش اونجاست

6. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

8

من اگه 63 بار ديگه هم بگم شما متوجه منظور من نميشي
    منظور من اينه كه چي؟
    الان يه برند يكي دوستان معرفي كرد به نام ibuypower يا برندهايي كه حتي شما با سفارشي كه ميدي اختصاصي واستون ساخته ميشه
    مثلا همين نمونه يادمه يه سي پي يو خيلي قوي داشت خب كه چي؟ يعني اين بهتره؟
    بعدشم 5870 كه تو سري قبل آلين وير هم 2 تاشو ميتونستيد ببنديد باطري 12 سلولي هم داشت حاظرم شرط ببندم صفحه نمايش خيلي بهتري هم از sager داشته باشه.
    آقاي گيمر حرفه اي شما با كيبورد خود لپ تاپ بازي ميكنيد؟ كيبورد نرم و ناز؟

شما هم مارو خودكشي كردي با اين سايت نوت بوك چك
    من به چيزي كه سايت خود محصول هم بنويسه اطميناني ندارم شما ميگي نوت بوك چك
    شما مختاريد هرچي ميخوايد بخريد
    كلا شما بحثتون رو كارت گرافيك ميچرخه

اين تيكه حرفاتون هم كه اصلا متوجه نشدم چي ميگيد:

من گفتم با نظر آقا فرزاد موافقم
    يعني دستگاهي كه بخواد اين همه ديگه قدرتمند باشه بهتره دسكتاپ باشه
    پس از نظر شما طراح هاي گرافيكي بيان يه لپ تاپ بخرن كه 22 تا گرافيك كوادرو داشته باشه
    ببخشيد شما بخوايد آهنگ گوش بديد استريو خانگي هم راه خودتون كول ميكنيد ميبريد جايي يا يه پلير كوچيك؟

خوبه مرام گيمري هم شما آموزش بديد
    دعوت نامه رو شركت nvidia بايد واسه شما بفرسته كه بازي هاي روزش رو كارت گرافيك چند مدل قبلش اصلا فريم نميده

چيزي كه من ميويسم يه خوردش تجربه هست يه خوردشم از نت گرفتم چيزي رو كپي نكردم
    از نت بوك چك هم نديدم

در مورد جدول من خودم فكر ميكنم واسه دسكتاپ ها باشه ولي شما مثلا 280 يا 260 رو هم كه ببينيد 20 درصد هم ازش كم كنيد تعداد فريم رو برداريد ميبينيد 460 يا 560 خيلي حرف واسه گفتن دارن

در ضمن با 2 مدل قديمي آلين وير و sager يه كوتاه مدت كار كردم
    اما با اسوس نه
    ولي اعتقادم اينه با 10 بار كار كردن هم نميشه يه برداشت خوب داشت از لپ تاپ
    حتما بايد مال خودت باشه تا درست و حساب شده بفهميش
    ببريش بياريش شارژش كني رندر بگيري ازش كانورت كني و حتي اگه بتوني اور كلاكش كني
    شما هم مارو خودكشي كردي::::::::این چی بود منظورم از فعل فاعل.بگذریم
    من 64 بار دیگه هم می گم ولی شما کلا به منظور کلی من نرسیدی من ازدوستان می خوام حتما به شما اصل منظور منو برسونن
    حالا شما میگی هر جور مایلی و هر چی خواستی بخر و هی میگی نوت بوک چک من سایتی رو گفتم که جامع باشه و واکثرا بازاری ها لپ تاپو می خوان از نظر تخصصی ببنین مقایسه کنن این سایتو قبول دارن و به مشتری هاشون پیشنهاد میدن دوست عزیز فضای فروم طوری هست که همه و همه جمع می شیم و با هم تبادل اطلاع,کمک و راهنمایی می کنیم بحث این نیست که من بگم این خوبه پس باید شما هم بگید حتما خوبه شما نظر خودتونو می دید ولی چه خوبه منطق و واقعیت باشه وصرفا اون مارکی دوست دارید و تعصب داریدو دایم نگیم خوب؟
    من واقعا حیرت زده می شم که وقتی شما می ری تو جدول . هیچ کجای جدولو نمی خونی که نوشته gpu notebook test خوب؟ولی من به شخصه نمی گم فکر,یه کم دقت می کردی میدیدی که مثلا 470 sli می یاد metro رو زیر 23 فرم بده تو پی سی در حالت ultra یا sli460 بیاد بنچمارکه کرایسیو 25 فرم بده تو پی سی به نظرت اینا برا لپ تاپ می شن یا پی سی!!!!!!!!!؟؟؟؟!!!!
    مثلا همين نمونه يادمه يه سي پي يو خيلي قوي داشت خب كه چي؟ يعني اين بهتره؟
    بعدشم 5870 كه تو سري قبل آلين وير هم 2 تاشو ميتونستيد ببنديد باطري 12 سلولي هم داشت حاظرم شرط ببندم صفحه نمايش خيلي بهتري هم از sager داشته باشه.
    آقاي گيمر حرفه اي شما با كيبورد خود لپ تاپ بازي ميكنيد؟ كيبورد نرم و ناز؟
    كلا شما بحثتون رو كارت گرافيك ميچرخه
    معمولا نه تنها من و ذوستان به این نتیجه مرسیم وقتی یه شرکت می یاد و سی پی یو 2920 می ده و گرافیکش 2 تاست اونم 485 یا 470 که شما می تونی 120 هرتز بندیش و فول اچ دی و رم 16 و فن های قوی و مدیریت برقی خوب تو لپ تاپ و خیلی های دیگه و در نهایت با قیمت چشمگیری پاینتر از alienwareو ibuypowerبه این نتیجه می رسه بله این لپ تاپ خوبه و تجربش هم می ره یه سر تو فروم های خارجی کسب میکنه خوب؟
    این تایپیک g73 هست و این g بر می گرده به گیمر بچه هایی که این مدلو خریدن نمی گن لپ تاپ میگن pc replacement یعنی اینکه بذار این طوری بگم شما اینو کول می کنی و هر جا فشار خونه بازیت زد پایین اومد میاریش بالا و بازی میکنی okو اینکه فکر نکنم pc بشه بذاری رو کولت بری محله کارت یا خونه دانشجوییت و مسافرتو رفت آمد های زیاد و این فکرم نمی کنم که این دستگاهو همین جوریش لب تو لب با خرتو پرتاش زده بیرون از کولش چه برسه بخواهیم یه کیبورد گیم بگیریم واینکه سری گیم کیبوردش مناسبه برا گیم همین جوری که موس گیمینگ داره و راستی بحث من رو گرافیکه لپ تاپه تا بچه های تایپیک چون گیمر هستن اکثرا میخوام که بعد پشیمون نشن از گرافیکشون.خوب؟و اینم بگم 460 اکثزا به خاطر ای تو لپ تاپ ها جا افتاد که 3D ساپورت بود
    يعني دستگاهي كه بخواد اين همه ديگه قدرتمند باشه بهتره دسكتاپ باشه
    پس از نظر شما طراح هاي گرافيكي بيان يه لپ تاپ بخرن كه 22 تا گرافيك كوادرو داشته باشه
    ببخشيد شما بخوايد آهنگ گوش بديد استريو خانگي هم راه خودتون كول ميكنيد ميبريد جايي يا يه پلير كوچيك؟
    دوست عزیز پی سی عالیه ولی همه جا نیست کنسول عالیه ولی بعضی ها با کنسول جماعت مشکل دارن بعد کنسول همه کارات رو نمی کنه و امتیاز بازی هاش از لحاظ گرافیکی به pc نمیرسه و این مشکلات... من دایم میگم پورتاپله شما میگی بدوش پ و ر ت ا ب ل دو بخشه(قابل حمل) خوب؟
    ساله خوبی داشته باشید یچه ها امیدوارم امسال همه به آرزوهاشون و اهدافشون برسن وساله خوبی باشه برا همه.
    پیروز باشید

8. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

8

به لیستت ibuypower هم اضافه کن!
    همنون الین وار رو بشناسن هنر کردن !
    دوست عزیز منون این لپ تاپو دیدم حالم بد شد با این قیمت با این باطری مزخرف و با این کاستومایز
    Last edited by mkh.mkh; 18-03-2011 at 03:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به خدا شرمنده ولي من اصلا منظور جملاتتون رو متوجه نميشم
    خيلي مبهمه
    ولي چندتا رو متوجه شدم جواب ميدم
    يكي اينكه
    شما هم مارو خودكشي كردي
    يه اصطلاحه
    يعني كاري كردي كه ما بريم خودكشي كنيم
    بعدشم من رو هيچ ماركي تعصب ندارم
    الان مثلا xoticpc رو ببينيد
    5 تا لپ تاپ گيم پرفروش اولش همه اسوس هستند در حاليكه sager هم داره
    من خودم آلين وير رو دوست دارم ولي با اين شرايط اسوس براي من به صرفه تر هست
    طرفدار چيزي نيستم هر كدوم بهترين كيفيت رو ارائه بده
    وگرنه SLI بستن كه هنري نيست
    من منظورتونو در مورد فريم ها اصلا نفهميدم
    شما داريد در مورد جدول ميگيد؟
    من نميگم sager لپ تاپ بدي هست
    من ميگم هنوز به پاي آلين وير نميرسه
    باور نميكنيد؟ بريد سري R2 رو ببنيد هم SLI داره هم كراس
    همه چيش در حد بالا
    فقط قيمتش از مك بوكي كه ميرسه به ايران هم گرونتر ميشه
    فقط چقدر خرج سيستم جنگولك بازي نورش شده
    اگه بخواي يه موس 500 دلاري هم ميتوني بخري

ببخشيد نميخوام توهين كنم و كامل هم خبر ندارم ولي فكر نميكنم از بچه ها اينجا كسي گيمر حرفه اي باشه
    همه دنبال لپ تاپ كار درست هستند حالا يه بازي هم ميكنند
    چي خرتو پرت زده از وله بيرون
    من حاظرم تو يه كوله به همين اندازه 1 لپ تاپ با 1 كيبرد و موس و شارژر و كول پد و 3 تا جزوه توش جا كنم
    شونه و ادكلن و موبايل و ام پي تري پلير هم روش

سري گيم كيبردش مناسبه ولي در حد خودش
    كسي كه زياد با لپ تاپ كار ميكنه و گيمر حرفه اي باشه
    نياز داره تكون بخوره چون نميتونه ثابت نشست
    ولي همچين لپ تاپي تقريبا بايد ثابت بمونه
    در ضمن اينكه مچ روي اين كيبرد لپ تاپ بعد يه مدت درد ميگيره
    باعث خرابي كيبورد هم ميشه
    تمركز گيمر رو هم ميريزه
    در مدلهايي كه خنك كندگي خوبي نداره بازي زياد با كيبرد به جريان گرم شدن خود لپ تاپ و حتي اذيت شدن انگشت ها كمك ميكنه
    و خيلي دلايل ديگه
    حالا بگذريم از ارگونوميك نبودن اون
    قدرت فيزيكس و كودا اينقدر 460 رو بالا برده كه با كمي اين همه جي پي يو نسبت به 5870 تفاوت چنداني نداره
    (حالا بي انصافي نباشه ATI هم فناوري معادل فيزيكس رو داره ولي چرا به كار نميبره نميدونم)
    اون اخري كاري رو هم نفهميدم منظورتو
    شما هم عيد خوبي داشته باشي عزيز
    موفق باشي

11. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دوستان من به سایت xoticpc ایمیل زدم و گفتم که به ایران هم میفرستن و اونا هم گفتن به تمام دنیا ارسال میکنن و همینطور ایران!

هزینه ارسالش حدود 250 دلار میشه.یعنی مثلا g73sw که خودش 1850 دلار هست رو برات میفرستن و با هزینه ارسالش میشه 2100 دلار

ارزش داره بخرم؟

13. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من به سایت xoticpc ایمیل زدم و گفتم که به ایران هم میفرستن و اونا هم گفتن به تمام دنیا ارسال میکنن و همینطور ایران!

هزینه ارسالش حدود 250 دلار میشه.یعنی مثلا g73sw که خودش 1850 دلار هست رو برات میفرستن و با هزینه ارسالش میشه 2100 دلار

ارزش داره بخرم؟
    نه بابا؟
    راست ميگي؟
    سر كارمون نذاشته باشي؟
    پرداختش با كارتهاي اعتباري هست ديگه نه؟
    چه جالب

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما مطمئنی دیگه؟برامون چه جوری میفرستنش؟گمرکی نمیشه که پول گمرک بدیم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من يه ذره شك دارم
    چون فكر ميكنم پول رو قبل از خريد بايد داد
    واسه ايران يه كم ناجوره

17. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •