حاجی این GPS تبلت من, خیلی خراب نشون میده. نوشته تا 100 متر اختلاف داره ولی خیلی بیشتر از 100 متر شاید حدود 300 متر اختلاف داشته باشه.
برای اندروید 2.2 یه راهی بود که از تنظیمات خود گوشی میشد درستش کرد ولی اون تنظیمات برای 2.3.3 نمیاد.
راهی هست؟
حاجی این GPS تبلت من, خیلی خراب نشون میده. نوشته تا 100 متر اختلاف داره ولی خیلی بیشتر از 100 متر شاید حدود 300 متر اختلاف داشته باشه.
برای اندروید 2.2 یه راهی بود که از تنظیمات خود گوشی میشد درستش کرد ولی اون تنظیمات برای 2.3.3 نمیاد.
راهی هست؟
دوست من
اول باید جی پی اس رو روشن کنی بعد برنامه رو اجرا کنی
اولش که برنامه رو اجرا میکنی با ای جی پی اس (A-GPS) وصل میشه که به وسیله شبکه موبایل مختصات حدودی شما رونشون میده
بعد گذشت چند ثانیه تا چند دیقه در فضای باز یا جای که بتونه به ماهواره وصل بشه مختصات دقیق تری بهت میده در حد اختلاف 10 متر تقزیبا
خیلی دقیق میخوای باید گارمین بخری اینا خیلی خیلی دقیق نیستن ولی خوبه
گارمین دستگاهه یا نرم افزار؟
گار مین هم نرم افزار داره هم دستگاه ،دستگاهاش خیلی خیلی دقیقه
نرم افزراش برای موبایل هست
دستگاهشم میتونی توی نت سرچ کنی فکر کنم بالای 250 باشه
Last edited by hossein_dig; 23-12-2011 at 12:45.
شرمنده خیلی سئوال پرسیدم.
نرم افزارش برای اندروید هست؟ دقیق تر از گوگل مپه؟ من فکر میکردم دقت یه امر سخت افزاریه.
حالا که به لطف خدا این تاپیک هم از انزوا خارج شده خوشحال میشم کسی اگه اطلاعاتی در مورد استفاده از چیز * پی * ان رو P1010 داره به ما هم بگه
سامسونگ گفته آپدیت گالکسی اس و تب رو دوباره بررسی می کنه فک کنم پشیمون شده میخواد بده:
Samsung to rethink plans for ICS on Galaxy S and Galaxy Tab
Last week, Samsung announced that the good ol' Galaxy S and P1000 Galaxy Tab 7.0 won't be eligible to get in line for some tasty, official Ice Cream Sandwich update. As a result, a lot of people were infuriated and wrote Sammy how they really felt about the matter.
And what do you know - it turns out this worked and, according to Korean newspaper Ajnews, Samsung has promised to look into it again and reevaluate both Galaxy S and Tab viability to get Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
It's still unknown when Samsung will actually come up with a verdict on the future of the two devices, but one thing is certain - the million of Galaxy S users won't take No for an answer. If you are feeling impatient, head over to our blog to see how the Galaxy S runs Ice Cream Sandwich.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
ویدیو gsmarena از جی اس با اندروید 4 :
Samsung Galaxy S runs Android 4.0 Ice Cream Sandwich without breaking a sweat [VIDEO]
Last edited by PersiAndroid; 27-12-2011 at 18:39.
دوست عزیز منمن مشکل پیز چی ن رو داشتم الان اندروید 2.3.6 اومده که میتونید نصب کنید ! من که نصب کردم الان راحت کار میکنه چی پی ان !
سلام به همه بچه های انجمن
خوشحال میشم تو رفع این مورد "too many pattern attempts " کمک کنید
ممنون![]()
اوه اوه اوه اوه!
دقیقا دیروز همین موقع من داشتم اشک و خون گریه میکردم واسه اینکه GS2 ام به خاطر همین موضوع قفل شده بود.
من دکمه پاور رو نگه داشتم،
Enable Network Data
رو زدم که گوشی به اینترنت وصل شه
بعد با اکانت گوگلم وارد شدم آنلاک شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)