ایرانسل می باشد
سرعت دانلودت شما چنده؟
سلام دوستان
ببخشید،میخواستم بپرسم که هزینه استفاده از این چطوریه؟مثل استفاده از اینترنت موبایله یا فرق میکنه؟چون بعضی جاها نوشتن"با پرداخت ماهیانه 10 هزار تومان..." و از جور حرفا!
بله شما مثلا طرح 2.5 گیگی ایرانسل رو با 10000 تومان فعال میکنید و بعد میتونید از اینترنت استفاده کنید
یا از طرح نامحدود همراه اول استفاده کنید که اونم هزینه اش ماهی 10000 تومان هست که به صورت نامحدود میتونید یک ماه از اینترنت استفاده کنید
ولی الان فعلا از لحاظ سزعت ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول هست
موق باشید![]()
اگه میزنه GPRS به خاطر اینه که دکل فرستنده محلی که کانکت هستی هنور به EDGE مجهز نیست. کلا مودم های جالبی نست. زیاد قطع و وصل میشه چون امواج شیر میشه و اگه دونفر همزمان کنار یک دکل ازش استفاده کنن سرعتش خیلی میاد پائین. اگه خواستین استفاده کنین ازین مودم ها حتما d_LINK بگیرین. خط هم فقط و فقط ایرانسل. به هیچ وجه دور و بر همراه اول نرید. چون دیتا ترانسفرش نامحدوده و همین باعث میشه خیلی ها گول این موضوع رو بخورن و از همراه اول استفاده کنن و همین باعث میشه سرعت شبکه همراه اول بیاد پائین. جدا چقدر بی مغز بوده اونی که دیتا ترانسفر همراه اول رو نامحدود کرده.
من با این مودم تا به حال دانلود نداشته ام....
ولی سرعت باز کردن سایت ها با توجه به نموداری که خود نرم افزار دارد...
حدود 70-60 نوسان داشت....
ولی به عنوان یه تجربه به افرادی که هنوز دنبال 1 مودم خوب و با کیفیت می گردند...( البته با توجه به نوع محل وآنتن دهی محلی)
این مودم D-Link پیشنهاد می کنم..
در ضمن این مودم گارانتی 3 سال تعویض دارد و خشاب رم MicroSD دارد که جای فلش هم می توان از این مودم استفاده کرد..که خودم هم استفاده می کنم....
فقط به نظر من مشکل این مودم رنگ سفید که زود کثیف میشه....البته به نظر من ولی شیکه...
چند گرفتي عزيزم اين مودم رو؟
برای من هم سرعت باز کردن سایت ها عالی هست ولی برای من سرعت دانلود مهمه که بدونم با چه سرعتی دانلود میکنی برای همین پرسیدم حالا اگه دانلود کردی سرعت دانلودت هم بگو دمت گرم![]()
من 86 از فروشگاهی نزدیک بازار رضا گرفتم D-LINK 156 " البته فروشنده گفت 3G ساپورت میکنه روی جعبه هم نوشته....
سایت فروشی چیزی ندارید که قیمتشو ببینیم؟؟؟؟؟
فکر کنم گرون خریدید چون دور بر 65 تومن هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)