چقدر بچه ها بی معرفت شدن.
3 بار این سوالو پرسیدم.
چقدر بچه ها بی معرفت شدن.
3 بار این سوالو پرسیدم.
آخه کسی هنوز بازی نکرده و یا اگه بازی کرده هنوز تموم نکرده و اگه هم در حال بازی کردن باشه وقت اینجا اومدن نداره . تو خودت رو ناراحت نکن![]()
خودش نیومده ،بازیش اومده؟!احتمالن بازی انقلاب مخملی 2 رو گرفته که برای سال 1392![]()
کسی هست که بازی رو تو مشهد خریده باشه و سالم باشه ؟؟؟ اگه کسی خریده لطفا ادرسشو بده بهتره نزدیکای
رضاشهر باشه ...
دوستان من بازیو تموم کردم
کلا 15 چپتر داشت مرحله اخرش هم جو میخواست ما رو بکشه ولی نکشت با هم بقیه رو کشتیم!!
راستی اون کسی که تامی انجلو رو تویه مافیا یک کشت کسی نبود جز ما و دوستمون جو
مرحله اخرش که از اون مکان اومدیم بیرون اون پیرمرده که تویه زندان با هم اشنا شدیم اومده بود منو سوار یه ماشین و جو رو سوار یه ماشین دیگه کرد!!
مسیر هم عوض شد و ویتو گفت جو رو کجا بردین اونا گفتن ببخشید!! ولی معلوم نشد که چه به سرش اوردن
در باره کرک با این کرک رفتم بدون هیچ مشکلی یکی دوبار اومد بیرون که اصلا ماله کرک نبود
دانلود کرک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بازی تموم شد ولی نفهمیدم عاقبت منو جو چی شد؟
لطفا بگید
دوست محترم :دوستان من بازیو تموم کردم .......
اسپویلر //// اسپویلر
ویرایش : سریع پستتو بذار تو اسپویلر ..... . (خیلی ها نمیخوان داستان بازی قبل از اتمامش لو بره براشون.)
Last edited by AmiIin; 26-08-2010 at 17:46.
دوستان بازی رو تموم میکنن نوش جونشون. دیگه کل بازی رو تعریف نکنن بابا. یاد مادر خودم می افتم که وقتی یه فیلمی رو دیده و من ندیدم دارم میبینم تند تند توضیح میده : الان اینطوری میشه ؛ اونطوری میشه . این آخرش میمیره . اون آدم مهمه هست و ...
بابا نقد کنین ؛ بازی رو توضیح ندید![]()
Last edited by Milad4171; 26-08-2010 at 17:50.
دوست عزیز کلا از اول باری با همین کرک بازی کردید ؟
یا شما هم چند تا کرک بین چپتر ها عوض کردین ؟
کلا چند بار از بازی پرت شدین بیرون ؟ و علتش از چی بود ؟
در کل با این کرک میشه از ایتدا تا انتها بازی رو بدون مشکل انجام داد یا نه ؟
دوستانی که بازی رو تموم کردن به فکر اونایی که هنوز بازی نکردن هم باشن. خواهشا داستان بازی رو توضیح ندین.
ممنون
دوستان فهمیدم اشکال از کجاست لطفا یکی از عزیزانی که از چاپتر 8 رد شده و درست بوده براشس این فایل رو برام آپلود کنه حجمش 18 مگ بیشتر نیست خواهشا توی رپید شر آپلودش کنید southport.sds
فایل ها توی این پوشه اند
K:\Mafia 2\pc\sds\city
ممنون
Last edited by d_a_n_t_e; 26-08-2010 at 18:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)