به داستان Black Dhalia هم خیلی شبیه بود . اونم از اتفاقات جالب تاریخ جنایت میباشد : دی
به داستان Black Dhalia هم خیلی شبیه بود . اونم از اتفاقات جالب تاریخ جنایت میباشد : دی
خب بالاخره بازی رو صددرصد کردم. همه ی اچیومنت هاش رو هم درو کردم.
البته خیلی خیلی وقت برد ها. حدود 43 ساعت طول کشید بازی رو صددرصد کنم و اچیو هاشو بگیرم.
کلا بازی شاهکاری بود. نه که الان به این نتیجه رسیده باشم. هم قبل از بازی می گفتم ، هم وقتی تموم کردم و هم الان. ولی نمرش رو همون طور که قبلا یک نقد کوچیکی کرده بودم همون 88 به خاطر باگ های زیاد و پرونده های ساده بدون نیاز به تفکر و درگیری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یک چیزی رو بگم و اون این که حتما بازی رو صددرصد کنید و اچیو هایشو تموم کنید. واقعا یک چیزایی هست که باید ببینید. قبل از ریلیز بازی می گفتن که دنیای وسیعی داره و از روی لوس آنجلس اصلی ساخته شده ... همه هم از روی نقشه دیدن که واقعا همین طوره. ولی تا وقتی که نبینید گوشه کناراشو اینو درک نمی کنید. واقعا مثلا یک کارخونه اون اندازه ی یک مپ کال آو دیوتی هست. کاملا با جزئیات کامل!! ولی حتی توی بازی از سه تا خیابون کناریش هم رد نمیشی و نگاه هم بهش نمی اندازی!!1 یعنی با بازی کردن شاید 1/200 بازی رو دیده باشید. واقعا بازی وسیعی هست.
از یک لحاظ این بد هم هستش. این بازی با این وسعت فقط باید 21 پرونده توش باشه؟ 100 تا هم کم بود. ولی باز اگه زیادتر میشد پرونده ها بازی کسل کننده میشد. این بازی می تونه 20 تا بازی توش جا بشه ، از اکشن اول شخص گرفته تا ادونچر. اگر بخوان همینو ول کنن واقعا حق خودشون که این همه برای این نقشه ی عظیم زحمت کشیدن رو ضایع می کنن!! یا باید تا سال ها دی ال سی بدن یا بازی های بعدی شونو توی همین مپ بسازن.
ممنون
lتو Rawling’s Bowling Alleyاین جا چه کار باید بکنم اخرین ماموریت هست مثل اینکه باید از یه نفر سوال کنم ولی نیست
بازی بزرگی هست ولی رغبت نکردم تمومش کنم.بیش از حد نیاز خرج بازی شده که به کار هم نمیاد.
از همون موقع که ریلیز شد گرفتم الان هنوز اواسط دیسک 2 هستم.
اگه اشاره و کلیک بود بیشتر میپسندیدم.
ببخشید دوستان ی سوال فوق العاده غیر تخصصی مشه لطف کنین بگین این بازی واسه PC هم میاد یا نه؟ کی؟
متاسفانه خیر
نه نمیاد....فعلا که خبری هم از اومدنش نیست.
در ضمن پست اول همیشه هر لحظه اپدیت میشه برای اطلات این چنینی
سلام دوستان
من تو ديسك سوم اين بازي اون قسمتي كه ميري تو كتابحونه و با يه نفر صحبت ميكني بعدش يه موقعيت را تو يه تخته نقشه پيدا ميكني و بعد ادمه ميره كنار يه ماشين حساب و انجا بايد چيكار كرد بايد چه عددي را باهم حساب كرد من اينجاش گير افتادم نميتونم رد كنم
لطفا كمك كنيد و راهنمايي
ممنون![]()
دفترچتو باز کن ، برو توی clues ، آخرین clue یک عدد هست. فکر کنم 876944 ، البته دقیق یادم نیست ، حالا همون عددی که توی اون قسمت هست رو بزن ، بعدش تقسیم رو بزن ( / ) اونوقت عدد 20000 رو وارد کن... حالا دستت رو ببر راست و اون دستگیره رو بکش تا عدد 20 نشون داده بشه....
دوستان از اسپویلر استفاده بکنن، بد نیست ها!البته با اجازه دوستان ناظر و ادمین و ... تذکر دادیم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)