تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 252 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پرسپوليس يك مهاجم كامروني را به تهران مي‌آورد

مسوولان باشگاه پرسپوليس در حال آماده كردن مقدمات حضور يك مهاجم كامروني در تمرينات اين تيم و تست فني او هستند.

به گزارش مرجع خبری و به نقل از سایت باشگاه؛ نام اين بازيكن اينگا آنيست و در تيم كوتون اسپورت كامرون كه قهرمان اين كشور است بازي مي‌كند. اين بازيكن 15 بازي براي تيم ب كامرون انجام داده و سابقه حضور در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آفريقا را هم دارد.

آنيست 24 ساله، 190 سانتي متر قد دارد و مدتي پيش با باشگاه استراسبورگ فرانسه به توافق رسيده بود اما به علت مشكلات قراردادش با تيم كامروني، نتوانست در ليگ فرانسه بازي كند.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

حالا چرا پرسپولیس دنبال بازیکن خارجیه اینقدر ؟!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چون رو هروه اوسال حساب باز کرده بودن که هپاتیتی از آب در اومد، حالا دایی مجبوره غلامرضا رضایی رو با قد کوتاهش بگذاره نوک حمله، دایی هاشمیان رو هم قبول نداره پس مجبوره برای خط حملش به فکر مهاجم خارجی باشه.
    البته دایی با آرفی لج کرده و بازیش نمیده.
    ولی تو بازی با ملوان چاره ای نداره، حلافی که تو تبریز خوب نبود پس باید آرفی رو بازی بده.
    جالب اینه که آرفی تو 15 دقیقه ای که با شهرداری تو زمین بود خوب بازی کرد و 2 تا موقعیت گل ایجاد کرد.
    خداییش تو 15 دقیقه نمیشه انتظار معجزه از مهاجمی که 1 ساله درست و حسابی بازی نکرده داشت.
    Last edited by mojtaba-civil; 30-09-2010 at 22:49.

داره خودمونی میشه Tom Riddel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شماره دوازده میدان گریمالد/لندن

پيش فرض

ایرانیا اصلا تو خرید بازیکن های خارجی استعداد ندارن.
    باید بازیکنای قوی و جوون رو خرید که تو تیمای گمنام هستن(مثلا Obina در حد اتو ولی با قیمت 4 میلیون دلار)
    یا Piatti بازیکن قوی ولی با قیمت کم.
    و............................................
    اینا افتادن تو خط بازیکنای برزیلی و کامرونی.یا مثلا Giovino.حاضرم شرط ببندم که هیچکدومتون تا حالا اسمشو نشنیده...
    یه هافبک دفاعی بی کم و کاست/جوون/قوی (قابل توجه:امتیاز این بازیکن 90 هستش!!!)

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایرانیا اصلا تو خرید بازیکن های خارجی استعداد ندارن.
    البته همه تیمهای ایرانی اینجور نیستن.
    فولاد معمولا بازیکنای خارجی خوبی میگیره.
    چندتاشونو که الان یادمه اینا هستن:
    عماد رضا(اولین تیم ایرانیش فولاد بود) ، جانواریو ، فابیو همپل ، دیاز ، کارلوس آلبرتو، یه بازیکن خارجی خوب هم امسال گرفته که اسمشو یادم نیست. چند سال پیش یه بازیکن الجزایری هم گرفته بود که خیلی بازیکن خوبی بود ولی ظاهرا یه بار مست کرده بود و رفته بود سر تمرین و با یکی درگیر شده بود، و از تیم اخراج شد. فکر کنم سال 82 تو فولاد بود.
    پارسال هم یه بازیکن صرب داشت که تو بازی با استقلال که تو اهواز بود به استقلال گل زد. اسن اونو هم یادم نیست.
    تو این چند سال بازیکنهای خوب دیگه ای هم خریده که الان حضور ذهن ندارم.
    به جز عماد رضا و جانواریو بقیه بازیکنای خارجی فولاد تو ایران نموندن.

کلا باشگاه فولاد از لحاظ حرفه ای تو سطح خوبی قرار داره و دلیل سقوطش به لیگ یک این بود که وزارت صنایع پشت فولاد رو خالی کرد و هزینه هاش رو شدیدا محدود کرد، در حالی که تیمهای صنعتی دیگه مثل سپاهان و ذوب آهن خیلی هزینه کرده بودن. کلا خیلیها اون سال کمر بسته بودن که فولاد منحل بشه که خدا رو شکر موفق نشدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

جالب اینه که آرفی تو 15 دقیقه ای که با شهرداری تو زمین بود خوب بازی کرد و 2 تا پاس گل داد.
    خداییش تو 15 دقیقه نمیشه انتظار معجزه از مهاجمی که 1 ساله درست و حسابی بازی نکرده داشت.
    اون بازي كه پرسپوليس يك گل زد چطور آرفي 2 تا پاس گل داد ؟ اشتباه نمي كني؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون بازي كه پرسپوليس يك گل زد چطور آرفي 2 تا پاس گل داد ؟ اشتباه نمي كني؟
    پاس گل که نه...
    پاس داد که بازیکنا خرابش کردن.
    تا جایی که یادمه اون گل منصوری هم رو پاس آرفی نبود.

منظورم ایجاد موقعیت بود. اشتباهی گفتم پاس گل.
    درستش کردم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همه چیز از مهاجم کامرونی مورد نظر پرسپولیس

هیچ تیمی او را نخواست / بدون بازی ملی!
    مرجع خبری پرسپولیس : «آنيست اينگا» در راه پرسپوليس... اين خبري بود كه چهارشنبه روي خروجي سايت باشگاه پرسپوليس قرار گرفت و متعاقب آن خبرگزاری ها خبر پيوستن اين مهاجم كامروني به پرسپوليس را انعكاس دادند.

پرسپوليسي‌ها كه به غير از چند مورد، سابقه جالبي در مورد جذب بازيكن خارجي ندارند، پس از ماجراي «فلاويو بك جونيور» برزيلي، حالا به دنبال نمونه كامروني او هستند. همانطور كه در مورد بك جونيور نوشته بوديم، آن بازيكن برزيلي حدود سه فصل بدون تيم بود و در هيچ باشگاهي توپ نزده بود.

اينگا جايي در تيم ملي كامرون نداشته!
    آنيست اينگا، مهاجم كامروني و گزينه جديد پرسپوليس متولد 9 آگوست 1986 در شهر «دوآلا»ي كامرون است. اين بازيكن 191 سانتي‌متري كه سابقه حضور در ليگ‌هاي اروگوئه، تونس، مالزي، يونان، آلباني، ويتنام و ليگ دسته اول تركيه را دارد، از سال 2003 فوتبال حرفه‌اي را شروع كرد و در سال 2009 به باشگاه كوتون‌اسپور كامرون پيوست.

هر چند در مورد آنيست اينگا اعلام شده بود كه او سابقه حضور در تيم ملي ب كامرون را دارد، ولي در سايت‌هاي مربوطه از جمله ويكي‌پديا هيچ اطلاعاتي در اين مورد وجود ندارد و هيچ مدركي دال بر حضور آنيست اينگا در تيم ملي كامرون به چشم نمي‌خورد. در حالي كه گفته شده بود اينگا يك مهاجم گلزن و تمام‌كننده است، هيچ آمار قابل توجهي در مورد او وجود ندارد.

به طور مثال اينگا در تيم مونته‌ويدئوي اروگوئه در 22 بازي هيچ گلي به ثمر نرسانده و يا در تونس در 22 بازي كه به ميدان رفته فقط سه گل به ثمر رسانده است. فصل رويايي اينگا در ليگ نه چندان مطرح ويتنام رقم خورد و او در 27 بازي 10 گل وارد دروازه حريفان كرد و از همان‌جا بود كه توانست به ليگ دسته اول تركيه (نه ليگ برتر!) راه پيدا كند. به هر حال تحقيق و بررسي در مورد عملكرد اينگا نشان مي‌دهد كه در مورد بيوگرافي و رزومه او اطلاعاتي نادرست و عجيب ارايه شده است.

ياوري، دست‌نشان و پورمهدي گزينه پرسپوليس را رد كرده‌اند
    در مورد سوابق و عملكرد آنيست اينگا صحبت‌هاي ديگري نيز وجود دارد. اين نخستين تجربه حضور اين مهاجم در ايران نيست، چون اينگا دو سال پيش و در زمان سرمربيگري محمود ياوري در تيم راه‌آهن براي تست دادن در تمرينات اين تيم حاضر شد. اينگا فقط دو، سه روز در تمرينات راه‌آهن حاضر شد و بالاخره ياوري او را رد كرد و مهاجم كامروني به كشورش بازگشت.

اينگا كه گويا مدت‌هاست روي فوتبال ايران زوم كرده، در زماني كه استيل‌آذين در ليگ دسته اول حضور داشت، قصد پيوستن به اين تيم را داشت كه البته در آن زمان نيز نادر دست‌نشان، سرمربي وقت استيل‌آذين او را نپذيرفت.

آنيست كه مسلما پشتكار خوبي نيز دارد، در هفته‌هاي ابتدايي حضور ناصر پورمهدي در تيم ابومسلم قصد داشت در تمرينات اين تيم حاضر شود. اينگا حتي وارد ايران هم شد، ولي وقتي ابومسلمي‌ها در مورد او اطلاعات بيشتري به دست آوردند، از همان فرودگاه امام او را ديپورت كردند!

ماجراي پيشنهاد و حضور اينگا در تيم استراسبورگ فرانسه نيز چيزي شبيه حضور اين مهاجم كامروني در تيم ملي ب كشورش است. در حالي كه اعلام شده بود اينگا از تيم دسته سومي استراسبورگ فرانسه پيشنهاد دارد، اين مهاجم كامروني در يك فصل و نيم گذشته فقط يك بازي براي باشگاه كوتون‌اسپور انجام داده است.

جذب بازيكن، شرط جديد براي پس دادن پول اوسال!
    پرسپوليسي‌ها كه در جذب بازيكن خارجي معمولا عملكرد قابل توجهي نداشته‌اند، همين چند وقت پيش در مورد «هروه اوسال» نيز با مشكلات زيادي روبرو شدند.

اوسال در حالي به پرسپوليس پيوست كه طبق گفته‌هاي باشگاه هپاتيت و طبق گزارش منابع غيررسمي مبتلا به ويروس ايدز بوده است!

در مورد پرونده اوساله نيز شنيديم كه مديربرنامه‌هاي او اعلام كرده تنها در صورتي مي‌تواند مبلغ دريافتي پرسپوليسي‌ها را پرداخت كند كه اين باشگاه بازيكن ديگري را از همين كانال جانشين اوسال كند! باشگاه پرسپوليس كه در همان ابتداي كار مبلغ 40 هزار دلار به اوسال و مديربرنامه‌هاي او پرداخته، هنوز براي پس گرفتن پولش مشكل دارد.

شنيده‌ها در مورد پرونده اوساله حكايت از آن دارد كه مدير برنامه‌هاي اوساله يكي از بازيكنان قديمي پرسپوليس و تيم ملي است كه همراه يكي از دوستانش اين كار را انجام داده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهاجم ساحل عاجی در تمرین پرسپولیس حاضر می شود

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم ساحل عاجي با نظر كادر فني پرسپوليس در تمرينات اين تيم حضور پيدا خواهد كرد.

علي دايي سرمربي پرسپوليس همچنان به دنبال انتخاب يك مهاجم است. به همين دليل طبق توافقاتي كه انجام شده قرار است روز پنجشنبه يك بازيكن ساحل عاجي به نام "جورج با " نام کامل این بازیکن "GILLS SIGN GEORGES BA" است كه گفته مي‌شود سابقه حضور در ليگ فرانسه را دارد در تهران حضور يابد و در تمرين پرسپوليس حاضر شود.

يكي از مسئولان باشگاه پرسپوليس ضمن تاييد اين خبر به فارس گفت: كارنامه اين بازيكن بسيار خوب است. وي سابقه 17 بازي در تيم ملي ساحل عاج را دارد و 10 گل براي تيم ملي زده و همبازي دروگبا محسوب مي‌شود.

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 06-10-2010 at 01:18.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ضیا عربشاهي: فيلم هندي را كساني مي‌بينند كه فردايش براي مردم فيلم بازي مي‌كنند

پاداش مصاحبه‌هاي قطبي عليه ايران، سرمربيگري تيم‌ملي بود / برای فدراسیونی که کفاشیان رئیس باشد متاسفم
    مرجع خبری پرسپولیس : پس از پايان تمام درد دل‌ها و صحبت‌هاي گروهي از پيشكسوتان فوتبال در برنامه نود، كفاشيان يك SMS عجيب به موبايل فردوسي‌پور فرستاد... فيلم هندي!

عادل خيلي تلاش كرد تا منظور كفاشيان را از اين SMS كوتاه بپرسد، ولي كفاشيان نه با نود تماس گرفت و نه جواب تلفن اين برنامه را داد.ديروز پيشكسوتان فوتبال ما با وجود برنامه خوب نود و فردوسي‌پور، روز بدي را گذراندند كه يكي از آنها ضياء عربشاهي، هافبك اسطوره‌اي تيم پرسپوليس بود.

سينه سپر مي‌كنم تا حقم را بگيرم
    برنامه فردوسي‌پور خيلي خوب بود. حداقل يك فرصتي درست شد تا بعضي از بازيكنان قديمي فوتبال بيايند و چند دقيقه‌اي حرف دلشان را بزنند. ما دنبال پول و مقام نيستيم، ما دنبال اين هستيم كه حقمان را بگيريم.

11 سال در سطح اول فوتبال اين مملكت بازي كرده‌ام. سال 2003 مدرك A آسيا گرفتم و پنج بار در كلاس‌هاي پيشرفته شركت كردم و هر بار مدرك گرفتم. چرا بايد وضعيت اين فوتبال طوري باشد كه امثال من تيم نداشته باشند؟ آنقدر عرضه و سابقه دارم كه سينه سپر كنم و حقم را بخواهم. البته آقايان راهش را ياد گرفته‌اند. تا اتفاق مافتد ، مي‌گويند فلاني منشوري است و نبايد باشد. اي كاش يك نفر پيدا مي‌شد و در مورد ما هم يك توضيحي مي‌داد.

به بهانه منشور، آقايي فوتبال آسيا را از دست داديم
    از وقتي بحث منشور و اين‌جور چيزها را در فوتبال باز كردند، اوضاع بدتر شد. مگر آن قديم‌ها بحث منشور و اين‌جور چيزها بود؟ همه دنبال مشتي‌گري و فوتبال بودند و اين كثف كاري‌ها نبود. اصلا كجاي دنيا كسي كه بايد برنامه بازي‌ها را بنويسد، دنبال منشور و محروم كردن بازيكنان مي‌رود؟ اصلا اينها چه ربطي به هم دارند؟

اين آقايان اگر دنبال اين حرف‌ها هستند بگويند كه چطور يك آناليزور سرمربي تيم‌ملي شده است. اين آقايان فقط بگويند كه چرا فوتبال ما از آقايي آسيا به چنين روزي افتاده و محل رفت‌وآمد آناليزورها شده است.

فرق ما با آناليزورها در اين بود؛ ما از روي ساك مي‌پريديم اينها از روي قيف!
    در برنامه نود فرصت كافي نداشتم تا در مورد چيزهاي ديگر صحبت كنم. بعضي‌ها مي‌آيند در تلويزيون و فقط با كلمات باز مي‌كنند. همين بيژن عزيزي را چه كسي در اين فوتبال مي‌شناسد كه هر هفته مي‌رود تلويزيون؟! هومن افاضلي كجا بوده كه مربي تيم‌ملي مي‌شود و به عنوان كارشناس و آناليزور به تلويزيون دعوت مي‌شود؟ اين هومن افاضلي كجا بازي كرده و آيا يك عكس با شورت ورزشي دارد؟ اينها فقط دنبال جزوه‌هاي AFC هستند. ترجمه مي‌كنند و از روي آن براي مردم مي‌خوانند.

علي پروين حرف خوبي مي‌زد، مي‌گفت زمان ما بچه‌ها از روي ساك مي‌پريدند، ولي حالا فوتبال پيشرفت كرده و آناليزورها از قيف به جاي ساك استفاده مي‌كنند!

اين هومن افاضلي رفته در تلويزيون و در مورد حركات كنار خط صحبت مي‌كند و مي‌گويد كه اين فوتبال مدرن است. يادش به خير كه پروين و آشتياني چطور اين كار را مي‌كردند. اصلا نامجومطلق و زرينچه را يادشان هست؟

خدا پدر حجازي را بيامرزد، آن موقع كه آقاي فوتبال آسيا بوديم اينها كجا بودند؟ حجازي راست مي‌گويد، اين تيم‌ملي اگر از گروهش در جام ملت‌ها بالا برود، شق‌القمر كرده است اما اينها حتي اندازه بحرين، عمان و كويت هم جرات نداشتند. عرب‌ها با تيم دومشان در بازي‌هاي غرب آسيا حاضر شدند، ولي ما با تيم اصلي رفتيم و به تيم دوم كويت باختيم.

آنهايي شب‌ها فيلم هندي مي‌بينند كه صبح‌ها در فدراسيون فيلم بازي مي‌كنند
    واقعا براي اين فوتبال متاسفم كه كفاشيان رييس فدراسيون آن است. من از آقاي سعيدلو به عنوان يك بچه‌مسلمان و رييس سازمان تقاضا مي‌كنم كه هرچه زودتر فوتبال را از وجود اين آقا نجات دهد. من براي سعيدلو احترام خاصي قائل هستم، ولي آيا فقر مديريتي در فوتبال به جايي رسيده كه امثال كفاشيان رييس فدراسيون شوند؟ متاسفم كه امثال دادكان، جعفر كاشاني، عابديني و پيرواني بيرون گود هستند و يك غيرفوتبالي رييس مي‌شود.
    كفاشيان هشت سال رييس دووميداني بود و هيچ كاري براي اين رشته انجام نداد. تا همين يك سال و نيم پيش چه كسي كفاشيان را مي‌شناخت و حالا چطور اين آقا براي خودش جولان مي‌دهد و به پيشكسوت‌ها مي‌گويد «فيلم هندي»؟!

آقاي كفاشيان، فيلم هندي كه مي‌گويي مال خانه‌تان است. همان فيلم‌هايي كه شب‌ها مي‌بيني و فردايش چهره عوض مي‌كني و اداي رييس‌ها را درمي‌آوري. من عاشق مملكتم هستم. از هفت، هشت سالگي اهل نماز بودم و حسين حسين مي‌كردم. مثل آنهايي كه شب فيلم هندي مي‌بينند و فردايش چهره عوض مي‌كنند، نيستم. بعضي‌ها مجبور هستند كه به خاطر جايگاهشان چهره عوض كنند و اداهاي عجيب و غريب دربياورند. اين ما بوديم كه سه ماه به سه ماه اردو مي‌رفتيم و يك ريال هم نمي‌گرفتيم. اينها اگر دو ماه حقوق نگيرند، زمين و زمان را به هم مي‌دوزند. بعد از 20 سال حضور در فوتبال به عنوان يك آدم ورزشي و يك بچه‌مسلمان از آقايان مي‌خواهم تا امثال كفاشيان را از پشت ميز بردارند تا به غصه‌ها و درد دل‌هاي اين همه پيشكسوت و سينه سوخته نگويد فيلم هندي.

صحبت‌هاي مرا بدون كم و كاست بنويسيد، من فقط از آن بالايي مي‌ترسم و بس. بعضي‌ها فقط به عشق ميز مسلمان هستند. امروز مسلمان هستند و فردا كه ميز نباشد شمر و يزيد مي‌شوند. مشكل فوتبال ما اين است كه خود اين آقايان منشوري هستند. ضعف مديريتي در فوتبال ما بيداد مي‌كند. تا وقتي كه مديران ما اهل ورزش و رشته خودشان نباشند، وضعيت همين است.

پاداش صحبت‌هاي قطبي در شبكه‌ ماهواره‌اي عليه ايران سرمربيگري تيم‌ملي بود
    افشين قطبي هنوز هيچ كاري در تيم‌ملي نكرده و ديديد كه تيم ما جلوي تيم دوم كويت چه فوتبالي انجام داد. چطور مي‌شود كه يك آناليزور را سرمربي تيم‌ملي ايران مي‌كنند؟ قطبي فقط بازي‌هاي جام‌جهاني را از نزديك تماشا كرده، اگر قرار است كه هر كسي با شرايط قطبي سرمربي تيم‌ملي ايران شود، تمام آن تماشاچي‌ها چنين شرايطي دارند.

البته يك فرق بزرگ هم بين بقيه با قطبي است، اين آقا رفت و در شبكه‌هاي آن‌ور آبي عليه ايران و فوتبال ما صحبت كرد، ولي هيچ‌كدام از عاشقان فوتبال در ايران چنين كاري نمي‌كنند. البته احتمالا آقايان تيم‌ملي را به خاطر آن صحبت‌هاي قطبي به او پاداش داده‌اند و ما بي‌خبر هستيم.

كمتر از امثال قلعه‌نويي نيستم / استيلي پرسپوليس را قهرمان كرد
    كاشاني و استيلي باعث و باني آوردن قطبي به فوتبال ايران بودند. كاشاني آدم خوبي است، ولي آدم‌هايي مثل كاشاني تا قبل از ورود به پرسپوليس دوست داشتند كه بغل ما بايستند و عكس بگيرند، اما حالا همه‌چيز عوض شده. وقتي كاشاني به پرسپوليس آمد، حميد استيلي مربي شد. اين رفيق‌بازي به نفع هر دوي آنها شد. البته من از اين موضوع ناراحت نيستم. من معتقدم كه حميد استيلي 70 درصد قهرمان پرسپوليس بود و اگر استيلي نبود، پرسپوليس با قطبي قهرمان نمي‌شد اما چرا به جاي اينكه به قطبي ميدان دادند، به يكي مثل من ميدان ندادند؟ فرق من و امثال من با مربياني مثل قلعه‌نويي اين است كه به ما فرصت ندادند. من امير را دوست دارم و او آدم كاربلدي است، ولي مگر من از قلعه‌نويي كمتر هستم؟! مطمئن باشيد بيشتر هستم كه كمتر نيستم!

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •