تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 56 از 515 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

آقا ما سال اول که کنکور دادیم رتبه مون شد 4000 ،جداَ نخونده بودم.
    اما سال دوم خونده بودم ولی نزدیک کنکور که شد یه اتفاقی افتاد که اصلاَ نتونستم برم کنکور بدم.
    خلاصه شدیم کنکوری 90.
    برنامه ام از 10 شهریور شروع میشه،میخوام امسال بترکونم(زیر 50 بیارم).
    اما این وسط یه چیزایی هست:
    میترسم بازم شکست بخورم.
    حس میکنم خیلی آدم ضایعی هستم که برای سومین بار میخوام کنکور بدم.
    نمیدونم برم قلمچی یا نرم.
    نمیدونم سنجش برم یا نرم.

هم اکنون نیازمند یاری شما هستم.
    نامردی نکنین همتون نظر بذارین.

این که چند بار شکست خوردی اتفاقا خیلی مهمه. باید از تجربه های قبلی خیلی استفاده کنی .باید یه نیم نگاه به گذشته داشته باشی تا هر وقت اشتباه گذشته رو برای کنکور 90 انجام بدی ، بخودت بیای و بگی : قرار نیست اشتباهات از دوباره تکرار بشن . کسی که واقعا خوب خونده باشه و تکرار و تمرین کرده باشه نه تنها آزمون سنجش و قلم چی و گاج و گزینه2 و ... بلکه آزمونهای دیگه رو هم به خوبی جواب میده . از اینکه 3 بار داری کنکور میدی احساس ضایع بودن نکن .داشتیم کسی که 3 بار کنکور داده ولی هیچی به هیچی . 2 بار کنکور داده و توپ خونده ولی آب از آب تکون نخورده .

به نظر من خودت با یک کتاب آموزشی و یک کتاب تستی پیش برو .تکرار و تمرین زیاد انجام بده و فقط 3 تا آزمونهای جامع سنجش رو شرکت کن. همین ...

2. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اولین باره که تو این تاپیک پست میدم ... امیدوارم مفید باشه و از این به بعد هم بتونم کمکتون کنم ...

اما سال دوم خونده بودم ولی نزدیک کنکور که شد یه اتفاقی افتاد که اصلاَ نتونستم برم کنکور بدم.
    خلاصه شدیم کنکوری 90.
    میترسم بازم شکست بخورم.
    نمیدونم سنجش برم یا نرم.

دلیلی نیست که به شکست فکر کنید ... خودتون دو خط بالاترش نوشتید که میخواید بترکونید و زیر 50 بیارید ... پس همیشه خودتون رو اونجا ببینید ... شما که سال اول با اینکه نخوندید شدید 4000 امسال دیگه با تجربه هاتون زیر 40 اید !!

در مورد آزمون های آزمایشی، به نظر من از الان سنجش نرید ... چون پاسخ نامه تقریبا میشه گفت نداره و فقط یه کلید دادن بهتون .... ولی آزمون های جامعش خوبه که یه دور سوالاش رو ببینید ...

قلم چی خوبه ... برنامه و آزمون های خوبی داره ... ولی در مورد گزینه دو هم یه بررسی کنید ... میتونید یکیش رو برید و سوالای دیگه ای که خواستید رو گیر بیارید و کار کنید ... از اونجایی که سوالای گزینه دو سخت و سوالای قلم چی آسون گیر میاد شاید برید گزینه ی دو و سوالای قلم چی رو خودتون کار کنید بد نباشه.

4. 4 کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

این پست را حتما تا آخر بخوانید.ضرری نخواهید کرد.تجربه بزرگیست.به درد همه شما خواهد خورد.

اول از خودم میگم.من یه پسر 19 ساله هستم که در یکی از روستاهای کشور زندگی میکنم.روستایی که دچار کمبود امکانات از هر لحاظی که فکر کنید هست خانواده ضعیفی از نظر مالی دارم و مجبورم علاوه بر درس کارگری کنم در شبانه روز بیشتر از 4 ساعت نمیتوانم بخوابم کار من طوری است که هر روزی باید 40 کیلومتر را طی کنم تا به شهر برسم(همین شهری که در کافی نت اینجا مشغول به تایپ این پست هستم)
    امسال کنکور دادم و هدفم پزشکی و داروسازی بود.اما به دلیل چند درصد پایین زدن در درس ریاضی امکان قبولی من بسیار پایین میباشد.
    اصل مطلب از اینجا شروع میشود:
    سال گذشته که به دلیل عدم نبود مشاور کاربلد در دفتر خدماتی که مشغول به کار بودم توسط فردی با این سایت آشنا شدم و تصمیم گرفتم برای رسیدن به هدفم با جان و دل تلاش کنم.توانایی پرداخت هزینه های هنگفت کلاس کنکور را نداشتم.100 هزار تومانی پس انداز داشتم که میتوانستم با آن کتابهایی بخرم.وارد بخش کتاب ها که شدم پست های فردی را دیدم که خود را فردی کار بلد در زمینه ریاضیات معرفی میکرد و یک سری کتاب هایی جهت ریاضیات معرفی میکرد.از فرودین هم در این سایت عضو شدم تا بهتر بتوانم وارد بحث ها شوم.
    من جوان روستایی ساده لوحی بیش نبودم و وقتی دیدم چنین فردی به این خوی کتابهایی معرفی میکنید اول فکر کردم که احتمالا مشاور قدری باید باشند سپس از پست های بعدی این فرد متوجه شدم این فرد داوطلب کنکور میباشد و چند نفری هم از پست هایشان حمایت میکردند من این 100 هزار تومان را که به سختی پس انداز کرده بودم را به شهر که رفتم دقیقا لیست کتابی که ایشان گذاشته بودن را رفتم از دست دوم فروشی ها کتاب ها را خریدم.بعد از مدتی متوجه شدم این کتاب ها واقعا افتضاح بودند اما به خود تلقین میکردم که کتاب ها خوب هست و اشکال از خود من و فهم من است.بالاخره هر جور که شد تا کنکور خواندیم و امکان تعویض کتاب ها هم نبود(هزینه زیادی باید میپرداختم که نداشتم)کنکور هم که رسید وقتی با سوالات ریاضی مواجه شدم همان سر جلسه فهمیدم که چه کلاه گشادی بر سرم رفته و هدف این کاربر برای معرفی این کتاب چه بوده
    .............
    کاربران عزیز به نظر شما هدف من از ایجاد این پست چی بود؟خودتان میدانید که چه قدر برای یک پسر جوان سخت است که از شرایط خانواده و وضعیت مالی خود جایی سخن بگوید اما من اینجا گفتم.دلیلش چه بود؟این بود که به این راحتی گول یه سری افراد را که اینجا عضو میشوند نخورید این ها همان کسانی هستند که با برنامه ریزی قبلی اینجا عضو میشوند و خود را ریاضی بلدی معرفی میکنند که راه اشتباه به خوردتان دهند واز مسیر و هدف اصلی شما را دور کنند.باور کنید کمتر داوطلبی پیش می آید که بخواهد رقیب خود را کمک کند.فقط کسانی میتوانند به شما کمک کنند که کنکور را پشت سر گذاشته باشند ودر این ماراتون عظیم با شما نخواهند رقابت کنند.مطمئن باشید هیچ کدام از رقیبانت نمیتواند به شما کمک کند

دلیل این که من این پست را دادم این بود که باز دیدم این فرد در تاپیک کنکوری ها قصد کمک به سایر افراد را دارند
    حال من چند سوال از این آقا دارم
    دوست عزیز واقعا این قدر نامردی که میخوای با کنار زدن هرچند کم از داوطلبان مسیر خود را برای رسدن به هدفت هموار کنی؟
    یعنی واقعا هدفت این قدر ارزش دارد که بخواهی برای رسیدنش بقیه را از رسیدن به هدفشان باز داری؟
    شما که این قدر از خود تعریف میکردی پس کو کارنامه کنکور 89 شما؟این قدر که از ریاضیات دم میزدی.ریاضی را چند درصد زدی؟من که فکر نمیکنم حتی بیشتر از 30 درصد زده باشی.شما که این قدر تعریف وتمجید از خود میکردید پس چرا پشت کنکوری شدید.
    من یک جوان ساده لوحی بودم که برای رسیدن به رشته پزشکی یا داروسازی به حرف های شما اعتماد کردم و از هدفم باز ماندم.با قبولی در یی از این دو رشته دیگر نیازی به کارگری برای مردم نبود و وضع مالی خانواده من میچرخید و باز باید این یک سال را هم کارگری کنم وهم درس بخوانم
    من منتظر روز قیامت وروز جزا شما هستم که تقاص یک سال بدبختیم را از شما بگیرم.
    تنبل هم نبودم که بخواهید بگویید تنبلی کردید معدلم نهایی من 18.5 بود
    ................................
    به نظر شما کسی که قبل از کنکور در پست هایش این چنین از خود تعریف میکند وخود را خدای ریاضیات نشان میدهد باید پشت کنکور بماند؟و باز هم همان حرف های تکراری سال گذشته را بزند؟کاربران گرامی گول افراد کلاشی مثل این فرد را نخورید

تکرار میکنم بهترین فرد برای گرفتن مشاوره از آن کنکوری های سال های گذشته و دانشجواین این سال ها هستند نه کسی که هم زمان با شما کنکور دارد.
    وباز تکرار میکنم این حرف ها برای من جز خواری وکوچک شدن خودم(منظور نشان دادن وضع مالی خانواده و کارگری)چیزی نصیبم نمیشد اما گفتم که بدانید که گول افراد نامردی مثل این فرد را نخورید

میدانم که مشاوره های زیادی در اینجا به کارم آمد و اگر صحبت های یک سری افراد اینجا نبود همین رتبه هم نیاورده بودم.پس منظور من به همه نیست و منظورم بیدار کردن شما از سمت یک فرد است که قطعا در طول سال افرادی به این شکل به عضویت این سایت در خواهند آمد و قصد گمراهی خیلی از شما را خواهند داشت
    تکرار میکنم منظورم به همه افراد این سایت نبود.بلکه عده ای معدود که مشخص هستند

سبز باشید
    سعید سمیری(یک کارگر ساده پشت کنکور)

6. این کاربر از saeedsamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MaLaS_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خلاصه شدیم کنکوری 90.
    میترسم بازم شکست بخورم.
    نمیدونم سنجش برم یا نرم.

من قلم چی بودم ولی به نظرم گزینه 2 از همش بهتره.

8. 2 کاربر از MaLaS_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این پست را حتما تا آخر بخوانید.ضرری نخواهید کرد.تجربه بزرگیست.به درد همه شما خواهد خورد.

اول از خودم میگم.من یه پسر 19 ساله هستم که در یکی از روستاهای کشور زندگی میکنم.روستایی که دچار کمبود امکانات از هر لحاظی که فکر کنید هست خانواده ضعیفی از نظر مالی دارم و مجبورم علاوه بر درس کارگری کنم در شبانه روز بیشتر از 4 ساعت نمیتوانم بخوابم کار من طوری است که هر روزی باید 40 کیلومتر را طی کنم تا به شهر برسم(همین شهری که در کافی نت اینجا مشغول به تایپ این پست هستم)
    امسال کنکور دادم و هدفم پزشکی و داروسازی بود.اما به دلیل چند درصد پایین زدن در درس ریاضی امکان قبولی من بسیار پایین میباشد.
    اصل مطلب از اینجا شروع میشود:
    سال گذشته که به دلیل عدم نبود مشاور کاربلد در دفتر خدماتی که مشغول به کار بودم توسط فردی با این سایت آشنا شدم و تصمیم گرفتم برای رسیدن به هدفم با جان و دل تلاش کنم.توانایی پرداخت هزینه های هنگفت کلاس کنکور را نداشتم.100 هزار تومانی پس انداز داشتم که میتوانستم با آن کتابهایی بخرم.وارد بخش کتاب ها که شدم پست های فردی را دیدم که خود را فردی کار بلد در زمینه ریاضیات معرفی میکرد و یک سری کتاب هایی جهت ریاضیات معرفی میکرد.از فرودین هم در این سایت عضو شدم تا بهتر بتوانم وارد بحث ها شوم.
    من جوان روستایی ساده لوحی بیش نبودم و وقتی دیدم چنین فردی به این خوی کتابهایی معرفی میکنید اول فکر کردم که احتمالا مشاور قدری باید باشند سپس از پست های بعدی این فرد متوجه شدم این فرد داوطلب کنکور میباشد و چند نفری هم از پست هایشان حمایت میکردند من این 100 هزار تومان را که به سختی پس انداز کرده بودم را به شهر که رفتم دقیقا لیست کتابی که ایشان گذاشته بودن را رفتم از دست دوم فروشی ها کتاب ها را خریدم.بعد از مدتی متوجه شدم این کتاب ها واقعا افتضاح بودند اما به خود تلقین میکردم که کتاب ها خوب هست و اشکال از خود من و فهم من است.بالاخره هر جور که شد تا کنکور خواندیم و امکان تعویض کتاب ها هم نبود(هزینه زیادی باید میپرداختم که نداشتم)کنکور هم که رسید وقتی با سوالات ریاضی مواجه شدم همان سر جلسه فهمیدم که چه کلاه گشادی بر سرم رفته و هدف این کاربر برای معرفی این کتاب چه بوده
    .............
    کاربران عزیز به نظر شما هدف من از ایجاد این پست چی بود؟خودتان میدانید که چه قدر برای یک پسر جوان سخت است که از شرایط خانواده و وضعیت مالی خود جایی سخن بگوید اما من اینجا گفتم.دلیلش چه بود؟این بود که به این راحتی گول یه سری افراد را که اینجا عضو میشوند نخورید این ها همان کسانی هستند که با برنامه ریزی قبلی اینجا عضو میشوند و خود را ریاضی بلدی معرفی میکنند که راه اشتباه به خوردتان دهند واز مسیر و هدف اصلی شما را دور کنند.باور کنید کمتر داوطلبی پیش می آید که بخواهد رقیب خود را کمک کند.فقط کسانی میتوانند به شما کمک کنند که کنکور را پشت سر گذاشته باشند ودر این ماراتون عظیم با شما نخواهند رقابت کنند.مطمئن باشید هیچ کدام از رقیبانت نمیتواند به شما کمک کند

دلیل این که من این پست را دادم این بود که باز دیدم این فرد در تاپیک کنکوری ها قصد کمک به سایر افراد را دارند
    حال من چند سوال از این آقا دارم
    دوست عزیز واقعا این قدر نامردی که میخوای با کنار زدن هرچند کم از داوطلبان مسیر خود را برای رسدن به هدفت هموار کنی؟
    یعنی واقعا هدفت این قدر ارزش دارد که بخواهی برای رسیدنش بقیه را از رسیدن به هدفشان باز داری؟
    شما که این قدر از خود تعریف میکردی پس کو کارنامه کنکور 89 شما؟این قدر که از ریاضیات دم میزدی.ریاضی را چند درصد زدی؟من که فکر نمیکنم حتی بیشتر از 30 درصد زده باشی.شما که این قدر تعریف وتمجید از خود میکردید پس چرا پشت کنکوری شدید.
    من یک جوان ساده لوحی بودم که برای رسیدن به رشته پزشکی یا داروسازی به حرف های شما اعتماد کردم و از هدفم باز ماندم.با قبولی در یی از این دو رشته دیگر نیازی به کارگری برای مردم نبود و وضع مالی خانواده من میچرخید و باز باید این یک سال را هم کارگری کنم وهم درس بخوانم
    من منتظر روز قیامت وروز جزا شما هستم که تقاص یک سال بدبختیم را از شما بگیرم.
    تنبل هم نبودم که بخواهید بگویید تنبلی کردید معدلم نهایی من 18.5 بود
    ................................
    به نظر شما کسی که قبل از کنکور در پست هایش این چنین از خود تعریف میکند وخود را خدای ریاضیات نشان میدهد باید پشت کنکور بماند؟و باز هم همان حرف های تکراری سال گذشته را بزند؟کاربران گرامی گول افراد کلاشی مثل این فرد را نخورید

تکرار میکنم بهترین فرد برای گرفتن مشاوره از آن کنکوری های سال های گذشته و دانشجواین این سال ها هستند نه کسی که هم زمان با شما کنکور دارد.
    وباز تکرار میکنم این حرف ها برای من جز خواری وکوچک شدن خودم(منظور نشان دادن وضع مالی خانواده و کارگری)چیزی نصیبم نمیشد اما گفتم که بدانید که گول افراد نامردی مثل این فرد را نخورید

میدانم که مشاوره های زیادی در اینجا به کارم آمد و اگر صحبت های یک سری افراد اینجا نبود همین رتبه هم نیاورده بودم.پس منظور من به همه نیست و منظورم بیدار کردن شما از سمت یک فرد است که قطعا در طول سال افرادی به این شکل به عضویت این سایت در خواهند آمد و قصد گمراهی خیلی از شما را خواهند داشت
    تکرار میکنم منظورم به همه افراد این سایت نبود.بلکه عده ای معدود که مشخص هستند

سبز باشید
    سعید سمیری(یک کارگر ساده پشت کنکور)
    سلام
    من نمی خوام وارد بحث بشم ولی .....
    همونقدر که شما ادعا می کنی بنده هم می تونم بگم شما یه فردی هستید که با ایشون مشکل دارید چون حرفاتون بشدت آشنا میزنه.....یه اسم کاربری دیگه ساختن که کاری نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دوست من ۵ سال پیش دیپلم گرفت .

آیا میتونه دوباره کنکور بده مشکل سربازی نداره؟

آیا معدل یا نمرات پیش دانشگاهی برای درصدهای کنکور تاثیر داره؟

داره خودمونی میشه MaLaS_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

دوست من ۵ سال پیش دیپلم گرفت .

آیا میتونه دوباره کنکور بده مشکل سربازی نداره؟

آیا معدل یا نمرات پیش دانشگاهی برای درصدهای کنکور تاثیر داره؟
    در مورد سوال دوم از 84 به بعد حساب میشه.

سوال اول اطلاعی ندارم.

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام عرض شد بر همگي مخالفان عزيز و اندك موافقان اين صحبت قبلي من مبني بر موكول كردن معارف به بعد...
    متاسفانه دعوت به بحث كردم و نبودم كه دفاع الانم 2 دقيه مانده به سحر ولي اين بحث خيلي مهمتره و قصدم هم پافشاري از روي تعصب و اين صحبتا نيست.
    به احتمال قوي همتون بايد قبول داشته باشين كه به هر حال اگر بخوايم همه ي دروس رو در اين زمان بخونيم ناخواسته بخشيش جا ميمونه و ميوفته برا بعد عيد...

كدوم رو ترجيح ميدين تو اون زمان كم و اوج خستگي بخونين؟؟؟
    الان كه اول راهه و انرژي دارين چي؟
    تستاي سخت از مبحث گراف از گسسته...
    يا
    تستاي سخت از از الكتريسيته

زدن كل تست هاي سخت سخت سخت و خيلييييي مفهووومي معاد از دين و زندگي 2+مبحث هدايت از دين و زندگي 3+بخش خانواده از فلان ديني + خواندن ديباچه ي زيباي سعدي از ادبيات با كل تستاش + داستان عشق ويس به راميييين تستاش + و .......

البته ايني كه گفتم فقط يك مثال في البداهه بود...مباحث بكار رفتش هم همينطوري گفتم.....
    اميدوارم منظورم رو گرفته باشين كه ميخواستم چي بگم...
    اصلا خوشم نمياد حرفاي تكراري يه سري مشاور خوش الحان رو بزنم نه بخاطر مطرح شدن و پررو گري،
    بلكه بخاطر اينكه هممون درك كنيييم كه الان زمان خيلي حياتيه.(مخصوصا براي اونايي كه تا الان هيچي نخوندن)

يك دليل ديگه اي كه علمي هم هست اينه كه مطالبي كه ما تعليم ميبينيم دو بخشن يه بخش مربوط به حافظه مثل حفظ كردن سال غيبت صغري و كبري و ديگري يادگيري مثل فهميدن اينكه مشتق يه تابع رو چطوري ميگيرن را يادگيري رانندگي كردن و ...
    بخشي كه در مغز ما مربوط به حافظه هست خود به خود بر اثر زمان مستهلك ميشه و دير يا زود اون رو فراموش ميكنيم (بر حسب تكرار).... ولي اوني كه ياد گرفتيم عمرناش كه يادمون بره مثل توان كه تو اول راهنمايي خونديم ولي خداييش كي الان كي يادشه كه اون موقع درس اول ديني چي بود؟؟؟؟
    اين است دليل زور زدن مبني بر تمركز گذاشتن در اين زمان بر روي ياد گرفتن اختصاصي . نه حفظ كردن 4 خط و 5 آيه و خوشحالي زودگذر.
    عذرخواهي از بابت ويرايش نكردن متن آخه ساعت 5:30 صبحه منم بدجوري خوابم مياد
    يعني كسي نيست ايراد بگيره ازين حرف بنده؟؟تاييد كنه...تكذيب كنه...توهين كنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يعني كسي نيست ايراد بگيره ازين حرف بنده؟؟تاييد كنه...تكذيب كنه...توهين كنه؟؟
    چون اصرار ميكنين :دي
    به نظر من بايد ديني رو از همين الان كم كم خوند. و چند باره مرور كردو تا توذهن تثبيت بشه نه اينكه يه دفعه همشو با هم خوند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهرون--ترکیه :-& در حال رفت و آمد ...البته فعلا

پيش فرض

سلام بچه ها

من دانشجو برق شهید بهشتی م

خوشحال میشم کمکتون کنم

کنکورم 2 سال پیش دادم

15. این کاربر از S c a r l e t t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •