تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 56 از 265 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من از شرکت مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم البته برای تهران نیستم برای شهرستان هستم
    شرکت مخابرات توی سرعت دانلودش نه چیزی زیاد میده نه کم! تا حالا سرعت دانلود 130 بوده سرعت باز کردن سایتهاش هم نسبتا خوبه.
    اینجوری که از مخابرات شهرمون سوال کردم گفت کیفیت سرویس مخابرات در همهء شهرها تقریبا مثل هم هست بنابراین اگر شما از تهران هم سرویس 1 مگ بگیرید و تستش کنید احتمالا خیلی نزدیک به تست من باشه
    از سرور کویت:

از سرور باکو:

شما شركت داري كه 1 مگ دادند
    256 هم به اين راحتي ها نميدند

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من چه جوری میتونم از مرکز مخابراتمون 256 بگیرم
    رفته بودم مرکز مخابرات کارمندشون میگفت اصلاً 256 نداریم بعد کلی سوال و این حرفا گفت میدیم ولی فقط به شرکتها گفتم با کارت دانشجویی و .. چی؟! گفت اصلاً
    حالا شما چه راه در رویی رو پیشنهاد میکنید؟ پیش رئیس هم نمیزارن برم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من چه جوری میتونم از مرکز مخابراتمون 256 بگیرم
    رفته بودم مرکز مخابرات کارمندشون میگفت اصلاً 256 نداریم بعد کلی سوال و این حرفا گفت میدیم ولی فقط به شرکتها گفتم با کارت دانشجویی و .. چی؟! گفت اصلاً
    حالا شما چه راه در رویی رو پیشنهاد میکنید؟ پیش رئیس هم نمیزارن برم
    یکی از دوستان برای گرفتن 256 چند صفحه قبل این کار رو گفته بودن
    سلام

دوست عزیز شما باید به مخابرات کل منطقه تون(یعنی مثلا مرکز مخابرات کل برای پیش شماره با کد 7 میشه مرکز مخابراتی نبوت) مراجعه کنید

اینو وقتی یکی از فامیل هامون جدیدا می خواست 256 بگیره فهمیدیم

باید اونجا تقاضا بدین و اونها بعد از تایید تقاضاتون اون رو به مخابراتتون ارسال می کنن و بعدش مخابراتتون هم به مرکز دیتا ارسال می کنه تا اینترنتتون وصل بشه

چون مخابرات منطقه ی ما مخابرات کل بود(مرکز مخابرات نبوت) این رو نمی دونستم تا این که فامیلمون هم تصمیم گرفت 256 مخابرات بگیره و اون موقع فهمیدم که برای دریافت سرویس 256 باید

به مرکز مخابراتی کل منطقه مراجعه بشه

ضمن اینکه هزینه ی نصب هم جدیدا می گیرن (برای من که اینجوری بود ) 10 هزار تومن هزینه ی نصب گرفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما شركت داري كه 1 مگ دادند
    256 هم به اين راحتي ها نميدند
    نه شرکت ندارم
    توی شهر ما کلا مخابرات آسون می گیره اگر نامه نداشته باشی تا 256 میده و با نامه از دانشگاه یا ادارات 2 مگ هم میده
    من نامه بردم و رئیس مرکز مخابراتی هم نامه رو دید و امضاش کرد و سرویس رو راحت دادند

اسپید تست رو فقط گذاشتم تا کیفیت سرویس 1 مگ مخابرات رو بررسی کنید چون گفتند کیفیت سرویس های مخابرات تقریبا در همه شهرها یکیه

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نه شرکت ندارم
    توی شهر ما کلا مخابرات آسون می گیره اگر نامه نداشته باشی تا 256 میده و با نامه از دانشگاه یا ادارات 2 مگ هم میده
    من نامه بردم و رئیس مرکز مخابراتی هم نامه رو دید و امضاش کرد و سرویس رو راحت دادند

اسپید تست رو فقط گذاشتم تا کیفیت سرویس 1 مگ مخابرات رو بررسی کنید چون گفتند کیفیت سرویس های مخابرات تقریبا در همه شهرها یکیه
    هزینه سرویس چقدر میدی؟

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی از دوستان برای گرفتن 256 چند صفحه قبل این کار رو گفته بودن
    خوب کاش لینک اون پست رو میدادی اگه میدونیستی جماتش چی بود
    چون من الان 5-6 صفحه زیر رو کردم هیچی گیرم نیومد
    از طرفی با وجود اینکه هنوز چند روزی از این خبرهای رویایی و خوش نگذشته گویا این رویا به واقعیت پیوسته. چند مرکز مخابرات در تهران اقدام به ارائه سرویس های بالاتر از 128 بدون ارائه مدرک خاص و سختگیرانه کردن که نمونه هایی از اونها هم توی فروم P30world مشاهده می شه.

بنابر این از تمام دوستانی که جدیدا سرویس های ADSL مخابرات رو ثبت نام کردن خواهش می کنم با ذکر نام مرکز مخابرات خودشون بگن که چه سرویسی رو ثبت نام کردن.
    اینجانب هم عاجزانه درخواست میکنم ایشان تشریف بیارن بگن کدوم مرکز و چه جوری گرفتن
    والا من که خودم امید نداغرم اصلاً بتونم از مخابرات خودمون حتی 128 هم بگیرم
    چون حت اینا پورت خالی ندارن
    الان 1ماهه اسم من رفته تو لیستشون ولی هنوز خبری نیست
    راستی واسه اون راهیی سراغ ندارین؟منظورم اینه که چه جوری میتون به بالاتریا بگم که یه جوری با هم راه بیان که حداقل 128 رو بگیرم
    چون فکر میکنم اگه این 128 رو بگیرم بقیه چیزا حل میشه (به خاطر قضیه مجلس واسه سرعت بیشتر از 128 واسه خانگی)

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هزینه سرویس چقدر میدی؟
    ماهیانه 39 هزار تومن
    خوبیش اینه که مثل بقیه شرکتها شبانه شیری نیست . برای مثال من دیشب ساعت 23:45 فایلها رو گذاشتم توی دانلود صبح ساعت 9 بلند شدم دیدم بیشتر از 4 گیگ دانلود کرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ماهیانه 39 هزار تومن
    خوبیش اینه که مثل بقیه شرکتها شبانه شیری نیست . برای مثال من دیشب ساعت 23:45 فایلها رو گذاشتم توی دانلود صبح ساعت 9 بلند شدم دیدم بیشتر از 4 گیگ دانلود کرده
    39 بازم براي 1 مگ قيمت خوبيه

ان شا الله مجلس محدوديت سرعت رو توي اين هفته يا هفته بعدي برداره ، منم از مخابرات ميگيرم. البته 512

9. این کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

39 بازم براي 1 مگ قيمت خوبيه

ان شا الله مجلس محدوديت سرعت رو توي اين هفته يا هفته بعدي برداره ، منم از مخابرات ميگيرم. البته 512
    الان محدودیت بالای 256 توی سایر شهرها هم هست ولی من نمی دونم چرا توی تهران و کرج اینقدر گیر هستند!
    توی سایر شهرها اینطوری نیستند و راحت با یه نامه از دانشگاه و یا شرکت اینترنت سرعت بالا رو مخابرات میده.
    من برای ثبت نام رفته بودم خیلی ها می اومدند 512نامحدود ثبت نام می کردند هزینه اش هم ماهی 20 تومن بود

داره خودمونی میشه omidsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض ای دی اس ال مخابرات

آقا من شنیدم ای دی اس ال مخابرات مثل تلفن میمونه که هر چی بیشتر استفاده کنی بیشتر قبض برات میاد. من خودم الان صبانت دارم و میخوام به خاطر مشکلاتی که سه روز هست در ساعت مجانی پیش اومده ISP خودم عوض کنم. آیا همچین چیزی در مورد مخابرات صحت داره ؟ یعنی با توجه به ترافیک مصرفی برات قبض میاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •