مراد نمی خوای داستانی رو بری..؟
مراد نمی خوای داستانی رو بری..؟
مراد جان! چون شما این حرفو زدی موضوع برامون بیشتر مهمه! میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی؟ چون یه ذره مخالفم!چون کلا با بازیهای اینچنینی و مخصوصا این بازی با اون شخصیت اول لاتش بدم میاد.. ..... .
نظر من اینه که اگه اتزیو اینجوری طراحی شده بود ضرورت داستان بود. که بگه این یارو عیاش و لات و ... ـه که بعد با رسیدن به مقام آدمکشی دچار تحول درونی میشه و اهل خدا و پیغمبر! اگه همینطور میموند نظر شما رو قبول داشتم ولی حالا چرا؟ ایشون که خیلی با جوونیاش تفاوت داره
سلام دوستان ، نسخه PC هنوز منتشر نشده ؟! من نتونستم نسخه 2 رو بازی کنم ، اما میگن سه خوبه ... میشه گروهی رفت دشمن رو زد !!! جالبه ...
حامد جان من از سه سبک بازی خوشم نمیاد:
یکی openworld(تا حالا gta4 یا readdead بازی نکردم) یکی فوتبال یکیم ماشین و ماشین سواری(البته اگه ارکید باشه قابل تحمل)
در نتیجه این بازی هم چون openworld هستش به مذاق من خوش نمیاد ولی چون اون روز یکی از دوستان اصرار کرد که بگیر مولتیشو بازی کن گرفتم و الانم خوشم اومده به نظرم جذاب ......... .
والله نیما جان اگه پست بالاییمو خوونده باشی گفتم که اصلا از این سبک خوشم نمیاد....... .
این بازی هم بیشتر شبیه rambo creed هستش تا assassian creed چون اثری از ترور و اینا نیس...شخصیت اولش هم به تیپ بازی نمیخوره(کاریزما نداره)
همین دیگه ....این نظر شخصیه منه و منکر بزرگی بازی نیستم
.
.
.
بازی ادامه ی سیو های قبلیه؟ یعنی الان زره التایر تنم بود ، چون توی دو تنم بود این طوری شد؟؟
آنلاین بازی چقدر توپه ! دیروز تو لایو بازی کردم! محشر بود ! حتی یکی سری از دوستام که اصلا از بازی تنفر دارن هم جذب خودش کرد. بیاین بازی دیگه. چرا ایرانی اینقدر کم میاد؟
ممنون از توضیحوالله نیما جان اگه پست بالاییمو خوونده باشی گفتم که اصلا از این سبک خوشم نمیاد....... .
این بازی هم بیشتر شبیه rambo creed هستش تا assassian creed چون اثری از ترور و اینا نیس...شخصیت اولش هم به تیپ بازی نمیخوره(کاریزما نداره)
همین دیگه ....این نظر شخصیه منه و منکر بزرگی بازی نیستم![]()
من فکر کردم دلیل اصلیش کاراکتر بازیه! چون مشکل بعضی از افراد این بود!
به هر حال خود منم با این تغییرها نمیتونم کنار بیام (که بازی تمام اکشن شده) اما اینجوریه دیگه!![]()
Last edited by The Rover; 07-02-2011 at 15:06.
سلام
اتفاقا منم تا لول 10 رفتم بیخیالش شدم ( ببخشید لایوم تموم شد) از اونجاییم که دیگه احتمالا نیستم صرف نداره لایو بگیرم ( همون قبلیشم تریال بود
) خوش بگذره کاش زودتر اومده بودی چند دست توپ با هم میزدیم. همچنین از بالا سر میرختم سرت نفهمی از کجا اساسینت شدی.
![]()
زمن همه جور زرهی برداشتم ولی ماله الطایر نبود..؟ چطوری پیدا کری زره رو.؟بازی ادامه ی سیو های قبلیه؟ یعنی الان زره التایر تنم بود ، چون توی دو تنم بود این طوری شد؟؟
نه ادامه سیوهارو نداره...
یعنی شما زره التایر نداشتید؟ سیو ac 2 رو کنسولتون بود؟ آخه حتی تعداد سم هایی که تو جیب داشتم هم همون قدر بود که آخرین بار توی ac 2 داشتم
مراد ، این همه می گفتی الان بیا لوله ات کنم همین بود؟ قبلش ترسیدم گفتم الان چطوری ببازم !بد جور لوله شدی که
( حالا نتیجه رو نمی گم ، جلو بچه ها زشته
)
بچه هایی که بازی می کنن ، یک ساعتی قرار بذارن همه بیایم توی یک private گیم بازی کنیم. بازی محشره ، بازی با خودمون فوق العاده محشر میشه.حتما امتحان کنید.
برای این که سردرگمی هم پیش نیاد Join a friend رو انتخاب کنید. ( اول باید طرف رو توی محیط لایو اد کنید ) بعدش اگه آنلاین بود ولی بازی نمی کرد می نویسه آنلاین ، اگه آفلاین بود هم که معلومه . اگه توی بازی نبود می نویسه unreachable ، اگر کسی تو بازی بود ، نوع باز یو تعداد جای خالی رو می نویسه.اینطوری می تونید جوین شین. این طوری یکی از party میره توی مسابقه ، بقیه هم بدون مشکل از این راه میان تو.
منم تا جایی که بتونم با شکل barber ( همونی که آرایشگره و با تیغ شاه رگ می زنه ) دیده میشم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)