درسته کانکت شدن با سیم دائمی ریسکش بالاست حداقل اگه اعتباری باشه خوبیش به اینه که مثل من متوجه میشید که مثلا ایرانسل 18 هزار تومن از شارژتون معمولیتون رو خورده ولی از شارژ بسته چیزی کم نکرده !!!! و دیگه باهاش کانکت نمیشید !
درسته کانکت شدن با سیم دائمی ریسکش بالاست حداقل اگه اعتباری باشه خوبیش به اینه که مثل من متوجه میشید که مثلا ایرانسل 18 هزار تومن از شارژتون معمولیتون رو خورده ولی از شارژ بسته چیزی کم نکرده !!!! و دیگه باهاش کانکت نمیشید !
آره دیگه اعتباری باشه میشه سریع فهمید ولی اگه دائمی باشه سر ماه قبض میاد جوری که سر به فلک میکشه و کاریش هم نمیشه کرد![]()
سلام
دوستان اون طور کنه من فهمیدم وقتی این E روی نشانگر آنتن میاد یعنی اج فعاله و وقتی G میاد یعنی جی پی ار اس؟
الان سوال من اینه که چجوری می تونم با اج وصل بشم؟ چون گوشی بعضی وقتها e رو میاره و یه دفعه تبدیل به g می شه بعضی وقتها هم کلا قطع می شه
گوشیم مدل sony ericsson C905 هست و از pc suite 6 استفاده می کنم
خیلی ممنون
این موضوع بستکی به آنتنی(BTS) داره که بهش وصل هستین یعنی بعضیهاشون E و بعضی دیگه G ساپورت میکنن
شما نمیتونی تغییر بدی. خود گوشی به صورت اتوماتیک عمل میکنه
آقا من تو نت گشتم یه برنامه بود واسه نوکیا که آنتن رو انتخاب می کرد ؛ واسه سونی اریکسون همچین چیزی نیست ؟
من دیروز رفتم تو شهر یه جا با اج وصل شدم سرعتش خیلی حالی بود یعنی 25 بود اما با جی پی سرعت 5 تا بیشتر نیست !!!!![]()
من كه فعلا فقط واسه نوكيا اين برنامه رو ديدم و بخاطر همين گوشيمو با اينكه دلمو زده عوض نكردم.
یه لطفی میکنی لینک دانلودش رو بزاری!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت همراه اول با EDGE چنده؟صفحه باز كردنش چطوره؟
واسه من 15-16 هست و باز كردن صفحه هم خوبه مشكلي نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)