Push Notification یعنی چی؟
Push Notification یعنی چی؟
سلام
دوستان مثل اینکه zagg حسابی کارش گرفته و مردم از این ایده ی جدیدش استقبال کردن.
امروز تو چند تا سایت دیدم نوشته بود مردم از شرکت اپل خواستن به جای bumper از این 4fix ها بهشون بدن.
هم قیمتش کمتر و هم کاراییش بیشتر تازه رو ظاهر گوشی هم هیچ تاثیری نمی ذاره.
با تشکر![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بین این هستی که فرقشون چیه و کدوم بهتره؟
از نظر بهتری یکین و فرقی ندارن!
دوستان منظور من این بود که آنلاک فکتوری که الان تری جی اس تو بازار می فروشند جیل هستش!
و این دو امکان رو نداره!
اما آیفون 4 سیم فری هستش و این دو امکان رو داره!چون هنوز جیل نشده!
من خواستم در این دو جمله کلمات متفاوت به کار ببرم که اشتباه شد!
و قبلش به دوستمون داشتم قیمت می دادم خیال کردم تری جی اس هست و یادم رفت بنویسم تری جی اس!
یعنی منظور من مقایسه آنلاک فکتوری تری جی اس که جیل هست با آیفون 4 که جیل نیست هستش!
تری جی اس این دو امکان رو نداره ولی آیفون 4 داره!همین بود!
با تشکر
با سلام.راستش من تا حالا گوشی ای فون نداشتم پس اگه سوالم ابتدایی هست ببخشید.اینکه بولوتوث 4gانتقال فایل انجام نمیده با نسب برنامه قابل حل نیست؟3g هم بولوتوثش کاراییش در همین حد هستش؟لطفا در مورد بولوتوث4 یه توضیح بدین.مرسی
Last edited by sparts; 30-07-2010 at 00:20.
برنامه های جانبی هستند که این کار رو انجام میدن مثل iBlueNova البته برای Os 3.X . قطعآ برای Os 4 هم خواهد اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه های جانبی هستند که این کار رو انجام میدن مثل iBlueNova البته برای Os 3.X . قطعآ برای Os 4 هم خواهد اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید منظورتون این باشه :
جدیدا ، مشخص شده که آیفون های لاک با سیم کارت های Universal اکتیو میشند! یعنی شما میتونی یک آیفون لاک بخری (فرق نمیکنه لاک کجا باشه!) و یک سیم کارت Universal هم بخری بعد ، خیلی راحت خط ت (فرقی نمیکنه!) رو کپی کنی تو سیم جدید و با آیتیونز اکتیو ش کنی!
از ویژگی های این سیم کارت ها ، میشه با حافظه ی دو و یا سه برابری نسبت به سیم های معمولی میشه اشاره کرد! که عالیه!
ولی ، به زودی اپل جلوش رو میگیره ، پس برای راحتی خیال خودتون هم که شده آنلاک فکتوری بخرید!
بعد از جیلبریگ ، این دو قابلیت در آیفون از کار می افته!در ضمن Reast All Setting و Push Notification یعنی چی؟
یعنی ، اگر آیفون شما جیلبریگ شده باشه و شما Reset All Setting رو بزنید ، گوشی میره تو Recovery Mode و باید ریستور کنید!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 30-07-2010 at 02:40.
با سلام
من قصد خرید iphone4 را دارم اما اینجا خوندم که فقط
سیم کارت های ایرانسل رو میشه کوچیک کرد و ازش
استفاده کرد و با سیم کارت های همراه اول نمیشه این
کار رو انجام داد
آیا حقیقت داره؟
سلام
کذب محض ، کار عوامل نفوذی بوده. شما توجه نکنید.
لطفا به قوانین احترام بذار و کوچک بنویس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)