به cpu من هم 6.9و گرافیک رو قبل از ابدیت درایور 5.9 نشون میداد اما بعد از ابدیت 6.7 نشون میده...
در ضمن اورست هارد رو wdcمیشناسه که همون وسترون هست 640 گیگ با5400 rpmبرای تو هم همینه؟
به cpu من هم 6.9و گرافیک رو قبل از ابدیت درایور 5.9 نشون میداد اما بعد از ابدیت 6.7 نشون میده...
در ضمن اورست هارد رو wdcمیشناسه که همون وسترون هست 640 گیگ با5400 rpmبرای تو هم همینه؟
دوستان سلام
چرا اینقدر گیر دادین به امتیاز لپ تاپ ؟ بابا امتیاز اصلا مهم نیست ویندوز بر اساس مچ بودن قطعات با یکدیگر به هم امتیاز میده یعنی اگه تو لپ تاپ من به Cpu امتیاز 6.9 میده و تو سری اف 7.1 به این خاطر که قطعات سونی بیشتر با هم یکی هستند .
حالا من عکس میگیرم میذارم راستی با کدوم سایت باید اپلود کنم عکس هارو ؟
![]()
Last edited by You Were Mine; 26-06-2010 at 15:42.
عزیزم مثل اینکه موضوع رو نگرفتی.. سوال اینکه چرا یه ویندوز 7 64 بیتی به n61jqکه یه کانفیک مشخص ومعین داره امتیاز متفاوت میده(امتیاز لبتابهای دیگه به ما چه)
آقا اینجا چه خبر شده ....امتیارز ویندوز که ملاک خوبی نیست واسه سنجش قدرت سخت افزار !!!! از نرم افزارای حرفه ای تر استفاده کنین ببینیم چی به چیه.
مثلا
3D Mark Vantage
قدرت پردازشی سونی مشابه همین ایسوزه. قدرت سی پی یو رو با x264 میشه فهمید. تو برنامه های فتوشاپ و آفیس و اینا هم با همون تری دی مارک. امتیاز ویندوز رو زیاد جدی نگیرین بهتره.
مثلا این کامپیوتر رم 666 داشته که اور شده الان باسش 800 هست. DDR2 هم هست !!!! ولی امتیاز رم شده 6.1 !!!؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سی پی یوش هم 2.66 core2Dou هست که اور شده به 3.2. گرافیکش که مساله ی مورد علاقه ی فرومه 4830 اور شده هست.البته رمش رو کم کردم و هسته رو اور کردم بر خلاف دیگران که فکر میکنن رم هم موثره من تاثیرش رو خیلی کم میدونم و تستش هم کردم.
خب یه دی دی آر تو 800 چه جوری از دی دی آر تری 1033 بهتره ؟؟؟؟
حالا این هم دی دی آر تی 1333 :
سی پی یوش 720 BE هست که سه هسته ایه ولی هسته چهارمش رو آنلاک کردم و کلاکش رو هم از 2.8 بردم رو 3.2. البته ولتاژش 1.375 بود اولش ولی دیدم با 1.300 هم پایداره واسه همین کمش کردم که خنک کار کنه.
رمش رو هم که گفتم باس 1333 هست. دو تا دو گیگ پاتریوت. گرافیکش 8500 اور شده هست با مموری دی دی آر تری و هاردش هم 500 سیگیت.
من یه سوال دارم. لطفا کمک کنن اونایی که سونی یا ایسوس دارن. تو بایوسشون بخشی داره که بشه فرکانش و ولتاژ سی پی یو رو تغییر داد ؟؟؟؟؟![]()
آقا اینجا چه خبر شده ....امتیارز ویندوز که ملاک خوبی نیست واسه سنجش قدرت سخت افزار !!!! از نرم افزارای حرفه ای تر استفاده کنین ببینیم چی به چیه.
مثلا
3D Mark Vantage
قدرت پردازشی سونی مشابه همین ایسوزه. قدرت سی پی یو رو با x264 میشه فهمید. تو برنامه های فتوشاپ و آفیس و اینا هم با همون تری دی مارک. امتیاز ویندوز رو زیاد جدی نگیرین بهتره.
مثلا این کامپیوتر رم 666 داشته که اور شده الان باسش 800 هست. DDR2 هم هست !!!! ولی امتیاز رم شده 6.1 !!!؟؟؟؟
سی پی یوش هم 2.66 core2Dou هست که اور شده به 3.2. گرافیکش که مساله ی مورد علاقه ی فرومه 4830 اور شده هست.البته رمش رو کم کردم و هسته رو اور کردم بر خلاف دیگران که فکر میکنن رم هم موثره من تاثیرش رو خیلی کم میدونم و تستش هم کردم.
خب یه دی دی آر تو 800 چه جوری از دی دی آر تری 1033 بهتره ؟؟؟؟
حالا این هم دی دی آر تی 1333 :
سی پی یوش 720 BE هست که سه هسته ایه ولی هسته چهارمش رو آنلاک کردم و کلاکش رو هم از 2.8 بردم رو 3.2. البته ولتاژش 1.375 بود اولش ولی دیدم با 1.300 هم پایداره واسه همین کمش کردم که خنک کار کنه.
رمش رو هم که گفتم باس 1333 هست. دو تا دو گیگ پاتریوت. گرافیکش 8500 اور شده هست با مموری دی دی آر تری و هاردش هم 500 سیگیت.
من یه سوال دارم. لطفا کمک کنن اونایی که سونی یا ایسوس دارن. تو بایوسشون بخشی داره که بشه فرکانش و ولتاژ سی پی یو رو تغییر داد ؟؟؟؟؟![]()
آره مال منم همونه
من گرافیک رو آپدیت کردم اما هنوز 5.9
درایو هاتو آپدیت کن.
من Asus M60J دارم با این مشخصات.
CPU: i7 Q720
Ram: 4GB
HD: 1 TB (500+500) 5400
Nvidia Geforce GT 240 - 1GB Cuda
Windows HP 64bit
اگر همه درایو هات آپدیت هستند ویندوز رو نگاه کن ببین چند بیتیه. امتیاز شما باید از این بیشتر باشه.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بعد از آپدیت درایو رفرش کردی؟
دوستانی که عکس میخواستن از صفحه نمایش تو پست قبلم ادیت کردم گذاشتم / اگه عکس هارو همینجوری نشونتون نداد روی عکس ها راست کلیک کنین گزینه Open in New tab را بزنین . عکس هایی را که گذاشتم با خود لپ تاپ گرفتم دقیقا با همین کیفیت بهم نشون میده کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه فقط توی محیط باز رفلکس داره اذیت میکنه
تا شب هم عکس هایی را که با گوشی گرفتم میذارم
با این مشخصات دیگه کامل هنگ کردم چه جوری به 4گیگ رم7.3 داده و به 4گیگ رم ما 5.9..
مارک رمت چیه؟ من تو قسمت ابدیت سایت asusبرایcpuدرایور ندیدم (درایور atk هم بود که نفهمیدم مال چیه)
راستی ورژن بایوس میتونه تاثیر بزاره ؟ ورژن بایوس من206 هست.به نظرم نوع ویندوز یعنی هوم یا پرو یا التیمت بودن هم موثره(برای من التیمت 64بیته اورجینال)
باید جواب این معما روشن بشه که این تفاوت از چی ناشی میشه..........
Last edited by h@medM; 26-06-2010 at 16:07.
مارک رم رو Samsung نوشته.
ورژن بایوس فکر نکنم تاثیری داشته باشه. من قبلا بایوسم 207 بود با همین امتیازها. اما مشکل من در بایوس نبود تنظیمات برای بوت از طریق USB بود, به همین دلیل به ورژن 210 آپدیت کردم اما امتیازها تغییری نکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)