تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 61 اولاول ... 646525354555657585960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

9

سلام به همه. نرم افزار نسخه 83 یکی دو روزی هست که در سایت شرکت مارت وارد شده . لطفا دوستان بفرمایید که چه تغییراتی حاصل شده و کدامیک از اشکالات دستگاه مرتفع شده هست. سپاسگذار

با سلام به دوستان
    نرم افزار نسخه 83 را من نصب و تست کردم. تفاوت چندانی حاصل نشد فقط نام کشور ایران در قسمت search anten اضافه شده بود.
    ایراد دستگاه زمانی که با قطع و وصل شدن جریان برق دستگاه خود به خود روشن می شد همچنان پابرجاست. و یک نکته جالب اینکه زمانی که برنامه زمانبدی دستگاه را قبلاً (قبل از نصب فریمور نسخه 83) تنظیم می شد زمانی که دستگاه را خاموش می کردیم در موعد مقرر تنظیم شده دستگاه روشن می شد و عملیات ضبط شروع به کار می گردید. ولی با نصب این ورژن چنین عملی صورت نگرفت.
    از دوستان تقاضا می کنم اگر موارد دیگری را مشاهده نمودند اطلاع رسانی نمایند.
    با تشکر

2. این کاربر از amiroamiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه Helloween's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    نرم افزار نسخه 83 را من نصب و تست کردم. تفاوت چندانی حاصل نشد فقط نام کشور ایران در قسمت search anten اضافه شده بود.
    ایراد دستگاه زمانی که با قطع و وصل شدن جریان برق دستگاه خود به خود روشن می شد همچنان پابرجاست. و یک نکته جالب اینکه زمانی که برنامه زمانبدی دستگاه را قبلاً (قبل از نصب فریمور نسخه 83) تنظیم می شد زمانی که دستگاه را خاموش می کردیم در موعد مقرر تنظیم شده دستگاه روشن می شد و عملیات ضبط شروع به کار می گردید. ولی با نصب این ورژن چنین عملی صورت نگرفت.
    با تشکر
    سلام. مورد ضبط توسط برنامه زمانبندی در نسخه 83 چندین بار در دستگاه Ntr83D تست شد و بدون هیچ اشکالی انجام گردید.

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستانی که پلیر این برندو تهیه کردن از انتخابشون راضی هستن و اگه قرار باشه دوباره پلیر بگیرن چه مدلی رو میخرن؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام. مورد ضبط توسط برنامه زمانبندی در نسخه 83 چندین بار در دستگاه Ntr83D تست شد و بدون هیچ اشکالی انجام گردید.
    باسلام
    حتی زمانی که دستگاه در حالت (پاور خاموش) عملیات رکورد انجام شد!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باسلام
    حتی زمانی که دستگاه در حالت (پاور خاموش) عملیات رکورد انجام شد!
    بله .. برنامه ای برای تست انتخاب شد با حالت زمانبندی ضبط (Everyday) و دو سه روز سر ساعت معین دستگاه روشن و پس از ضبط بدون هیچ مشکلی خاموش میشد .دوست خوبم شاید مشکل شما مربوط به مدل دستگاه باشه.
    Last edited by Helloween; 10-04-2011 at 13:54.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستانی که پلیر این برندو تهیه کردن از انتخابشون راضی هستن و اگه قرار باشه دوباره پلیر بگیرن چه مدلی رو میخرن؟
    دوستان اگه جواب بدن ممنون میشم با توجه به آپدیت های جدید این دستگاه ارزش خرید داره به نسبت مدلهای مشابه یا شما مدلهای دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز در رابطه با این برند به تفصیل در پستهای قبلی اشاره شده .اگر نگاهی بیاندازید در جریان قرار میگیرید و انتخاب براتون آسون تر میشه .در کل این دستگاه دارای معایب و همینطور محاسنی هست که قبلا گفته شده و بستگی به نوع نیاز شما قابلیت انتخاب پیدا میکنه .
    Last edited by Helloween; 10-04-2011 at 20:43.

9. این کاربر از Helloween بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز در رابطه با این برند به تفصیل در پستهای قبلی اشاره شده .اگر نگاهی بیاندازید در جریان قرار میگیرید و انتخاب براتون آسون تر میشه .در کل این دستگاه دارای معایب و همینطور محاسنی هست که قبلا گفته شده و بستگی به نوع نیاز شما قابلیت انتخاب پیدا میکنه .
    ممنون از پاسختون
    دوست عزیز من مطالب قبلی رو خوندم و به همین دلیل هم گفتم با توجه به آپدیت جدید ، یعنی در حال حاظر این دستگاه برای کسی که اولویت های زیر به ترتیب براش مهم باشه پیشنهاد میشه:
    1- زیرنویس فارسی srtو sub بدون مشکل با فرمتهای mkv و divx پخش بشه
    2- تو تصاویر hd 1080p با بیت ریت بالا مشکل نداشته باشه و تصاویر freez نشه
    3-قابلیت پخش ISO
    4- برای پخش تصاویر 3d مناسب باشه(البته منظورم ریپ شده هست و شاید اصلا این گزینه بی ربط باشه)
    5- قابلیت اتصال هارد sata و dvd-r
    6- قابلیت dvbt برام مهم نیست ولی قابلیت ضبط میتونه option خوبی باشه
    با توجه به همه این موارد شما این دستگاه رو در حال حاظر توصیه میکنید و همینطور دستگاه ارزونتر با این قابلیت ها
    که قابلیت dvbt هم نداشته باشه پیشنهاد میکنید لطفا
    Last edited by khansalar; 11-04-2011 at 07:59.

11. این کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    با تشکر
    با سلام
    متاسفانه عملکرد sleep که در نسخه قبلی کار نمی کرد ، در این نسخه از فریمور نیز کار نمی کند ، همچنین مشکلات دیگر مانند هنگ کردن دستگاه در زمان تعویض کانال ،ضعیف بودن صدا،زوشن شدن دستگاه در زمان قطع و وصل شدن برق،پارازیت در خروجی آنتن آنالوگ دستگاه و ... همچنان به قوت خود باقی است .
    متاسفانه مشکلاتی که تلفنی و یا حضوری به آقای صوفیان (نمایندگی مارت ) منتقل نموده ام رفع نگردیده و پاسخ ابهامات و سوالات مطروحه در این سایت را نیز نمی دهند . با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    من بیشتر از 6 ماه است که مدل NTR82 را از نمایندگی مارت خریداری نموده ام و در این مدت بمنظور ارتقای کیفی و رفع مشکلات موجود بر زوی این دستگاه تلاش زیادی کرده و حتی بارها حضوری خدمت آقای صوفیان نیز رسیذه ام ، اما در مجموع جدا از برخورد متین آقای صوفیان ، نتیجه ای حاصل نشده و با مرور پست های قبلی من در این تایپیک خواهید دید که نمایندگی مارت حتی به سوالات منطقی بنده نیز پاسخ لازم را نداده است .
    پشتیبانی از یک محصول یکی از پارامترهای مهم در انتخاب یک کالا است که متاسفانه در مورد این محصول ما از آن محروم هستیم .
    و اما درمورد رضایت از خرید باید عرض کنم در بسیاری از برندهای ارزان قیمت بازار قابلیتهای معمول و رایجی وجود دارد که بعضا این محصول فاقد آن است بعنوان نمونه ضبط یک کانال و تماشای یک کانال دیگر بطور همزمان ، که بنده بطور تفصیل و با استناد به سایتهای سازنده اینگونه محصولات ثابت نمودم که چیپ 1283 قادر به اجرای آن می باشد و در برندهایی با این چیپ ، امکان ضبط یک کانال و تماشای یک کانال دیگر بطور همزمان وجو دارد و یا امکانات دیگری از قبیل OTA و یا نمایش درصد سیگنال دریافتی و ... اما دریغ از یک پاسخ منطقی از طرف نمایندگی محترم مارت !!!
    Last edited by r-k; 11-04-2011 at 11:39.

14. 3 کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •