تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 74 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 735

نام تاپيک: ◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان گرامی کسی بالده با iMOvie روی آیپد کار کنه؟
    بنده الان روی آیپد نصبش کردم ولی نمیدونم چجوری فیلم وعکس هامو توش وارد کنم.....اهنگ ها هست ولی فیلم ها وعکس ها نه....توی library itunes هم فیلم دارم ولی توی iMovie نه....
    یک عکس هم که اتفاقا بکگراند ایپد من هم هست توی برنامه بود....با اون یک کلیپ ساختم...بعد یه گزینه داشت که send to itunes رو زدم....میگه باید home sharing رو راش بندازی....روی ایتونز پی سی هم راه انداختم ...خبری نشد.....اصلا پروژه هایی که با این برنامه می سازی رو چجوری میشه به پی سی انتقالش داد....؟

کمک کنید که میخوام از این معجزه اپل بعد از garageband حداکثر استفاده رو ببرم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض هاردديسك خارجي بي‌سيم براي آي‌پد

گروه خبری GSM: شركت كينگستون از هاردديسك خارجي جديدي رونمايي كرده كه به صورت اختصاصي براي iPad ساخته شده و مي‌تواند فضاي مورد نياز براي صاحبان اين رايانه لوحي را در اختيار آن‌ها بگذارد.

به گزارش فارس به نقل از پي‌سي‌ورلد، اين هاردديسك خارجي كه Mobi SX نام دارد و در اصل يك سيستم ذخيره‌ساز اطلاعات بي‌سيم محسوب مي‌شود، سيستم امنيتي WEP را نيز در خود جا داده و اين امكان را فراهم مي‌كند تا سه كاربر به صورت همزمان اطلاعات خود را به صورت جداگانه در آن ذخيره كنند و هيچ يك از آن‌ها به اطلاعات يكديگر دسترسي نداشته باشند.
    شركت كينگستون اعلام كرده است كه هاردديسك خارجي Mobi SX را در فصل دوم سال 2011 ميلادي در اختيار كاربران جهاني مي‌گذارد.
    اين هاردديسك شامل سيستم بي‌سيم 802.11a/b/g/n مي‌شود و در ظرفيت‌هاي 16 و 32 گيگابايتي ساخته شده است.
    شركت كينگستون اعلام كرد كه اين محصول هم‌اكنون فقط با سيستم‌عامل iOS اپل سازگاري دارد و در آينده مدل‌هاي ديگر آن سازگار با ديگر سيستم‌هاي عامل موبايلي عرضه مي‌شوند. شركت كينگستون ظاهر اين هاردديسك خارجي را بسيار زيبا طراحي كرده و آن را شبيه به گوشي آيفون ساخته است.
    هاردديسك Mobi SX قادر است به صورت بي‌سيم به رايانه لوحي اپل متصل شود و بر اساس سيستمي موسوم به Kingstone WiFi كليه خدمات بي‌سيم را در اختيار كاربران بگذارد.

3. این کاربر از morvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوستان گرامی کسی بالده با iMOvie روی آیپد کار کنه؟
    بنده الان روی آیپد نصبش کردم ولی نمیدونم چجوری فیلم وعکس هامو توش وارد کنم.....اهنگ ها هست ولی فیلم ها وعکس ها نه....توی library itunes هم فیلم دارم ولی توی iMovie نه....
    یک عکس هم که اتفاقا بکگراند ایپد من هم هست توی برنامه بود....با اون یک کلیپ ساختم...بعد یه گزینه داشت که send to itunes رو زدم....میگه باید home sharing رو راش بندازی....روی ایتونز پی سی هم راه انداختم ...خبری نشد.....اصلا پروژه هایی که با این برنامه می سازی رو چجوری میشه به پی سی انتقالش داد....؟

کمک کنید که میخوام از این معجزه اپل بعد از garageband حداکثر استفاده رو ببرم....
    به احتمال زیاد مثل برنامه های Keynote - Numbers - VLC و ... بعد از سینک در قسمت App پایین صفحه با انتخاب نرم افزار می تونید فایل ها را تویه کامپیوتر ذخیره کنید . با iMovie کار نکردم اما به احتمال زیاد طریقه برداشت فایل ها به همین صورت هست .

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون...فقط بگم نحوه نصبش با بقیه برنامه ها فرق داره....چون مال ایپد ۱ نیست .....با هزارجور بدبختی و کار های عجیب ریختمش....

حالا یه ایپد دار نیست که خودش ریخته باشه ما رو هم دریابه....

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...
    دوربین آی پد 2 دقیقا چنده؟؟؟
    فک می کنین کی با قیمت اصلیش بیاد توی یه فروشگاه اینترنتی معتبر بین المللی؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

16 مارچ قراره اپل استور در دوبي افتتاح بشه و مانور اصلي اونها رو آي پد 2 خواهد بود

سلام...
    این افتتاح بشه ، قیمتش در حدودای همون قیمت امریکاس؟؟؟
    آخه قیمتایی که من از دبی دارم واس آی فون که حدود 50 - 100 دلار و واس آی پاد حدود 50 دلاره...
    البته قیمت متفرقس و از اپل استور نیس...
    ولی اگه اپل استور دبی باز بشه قیمتش اختلاف خواهد داشت و اگه داشته باشه حدودا چه قدر؟؟؟
    ----------
    دوستان فک می کنین قیمت آی پد تا 1 ماه آینده پایین تر بیاد یا ثابت می مونه؟؟؟
    مر30

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام...
    آخه قیمتایی که من از دبی دارم واس آی فون که حدود 50 - 100 دلار و واس آی پاد حدود 50 دلاره...
    ولی اگه اپل استور دبی باز بشه قیمتش اختلاف خواهد داشت و اگه داشته باشه حدودا چه قدر؟؟؟
    ----------
    مر30
    هنوز هیچی معلوم نیست...ولی قطعا با امریکا یکی نمیشه....چون هرکشوری قوانین گمرک ومالیات خودشو داره...

ولی بنده حقیر به شما استاد گرامی توصیه می کنم اگر میخواید بخرین وپول مفت هم به کسی ندین...از اونور یکی برتون بگیره بیاره...

فروشنده های داخلی یکیشون که میگفتن منصفه به من قیمت داد همه مدل ها بالای ۱ميليون....حالا خودتون حساب کنید که منصفش این باشه بقیشون چین....

10. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام...
    ----------
    مر30
    قیمت ها دقیقا همون قیمت توی سایت اپل میشه

12. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تا جایی که یادمه محصولات اپل (تبلت و گوشی هاش) تو 2-3 ماه افت قیمت پیدا می کنن.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام...
    ----------
    مر30
    این عکسی که قرار داده شده هیچ شباهتی به اپل استور نداره و بیشتر به یه Reseller شبیه ــه. در کل 323 استور داریم و 46 تا جدید هم در دست احداثه، و هیچ کدوم اینها در دبی یا کل امارات نیست.

راه افتادن اپل استور آخرین مرحله از ورود اپل به یک کشور جدیده، و قبلش یه اکوسیستم عظیم فروش، خدمات، تبلیغات و اطلاع رسانی و ... در اون کشور باید بوجود اومده باشه که امارات هیچ کدوم رو نداره. در امارات اپل فقط یک Retail Channel داره که کارش رسیدگی به وضع Reseller هاست، و اونم در ابوظبی قرار داره. کلا توی هیچ کشوری Retail Store قبل از ایجاد Online Store شروع بکار نکرده، و امارات حتی هنوز Online Store هم نداره، به این زودی ها هیچ خبری از اپل استور در دبی نیست.

فروشگاهی که قراره در دبی راه اندازی بشه یک شبعه در یکی از Virgin Megastore هاست که مختص محصولات اپل خواهد بود.

ویرایش: مثل اینکه این استور قراره look & feel همون اپل استور رو داشته باشه، ولی کماکان اپل در منطقه اپل استور نخواهد داشت. در حقیقت یک Reseller که فروشگاهش رو مثل اپل استور ساخته و محصولات مشابه رو ارائه میده. مثل همه Reseller هایی که همین الان هم در دبی هستن.

قیمت ها دقیقا همون قیمت توی سایت اپل میشه
    اتفاقا قیمت ها در هر کشور متفاوته، چون مالیات و گمرک و هزینه های کارگر/حمل و نقل/فروشگاه/خدمات/گارانتی و ... متفاوته. به استور آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ژاپن و ... سر بزنید قیمت ها به طور وحشتناکی بعضی جاها با هم متفاوته. اگه روزی اپل استوری (یا آنلاین استور) در دبی احداث بشه بدون شک قیمت متفاوتی با آمریکا خواهد داشت.

تا جایی که یادمه محصولات اپل (تبلت و گوشی هاش) تو 2-3 ماه افت قیمت پیدا می کنن.
    معمولا قیمت محصول های اپل هیچ وقت افت نمی کنه، مگه با عرضه نسل جدیدتر همون محصول. در ایران حق با شماست چون کم کم همه جا وارد بازار می کنن.

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •