agha man vasam ye moshkeli dare:bazio ke ejra mikonam ye peigham mide radesh ke mikonam hichi nemishe.hich etefaghi nemiofte.bebakhshid font farsim kharab bood
agha man vasam ye moshkeli dare:bazio ke ejra mikonam ye peigham mide radesh ke mikonam hichi nemishe.hich etefaghi nemiofte.bebakhshid font farsim kharab bood
دوستان باید گفت این کرک اسکیدرو تست شده و 100در100 سالمه! همه اهل محله ما بازی رو دیشب تموم کردن
اگه دوستان مشکلی دارن مربوط به چیزای دیگست
آقا من با این بازی خیلی دارم حال می کنم بهتر از سری قبلش شده خیلی از مرحلهاشم رفتم موندم چرا از بقیه لگ داره نمیدونم ولی من وقتی modem را غیر فعال می کنم به راحتی اجرا میشه وهیچ لگی نداره ولی بهترین بازیه![]()
ماله من اصلا تو بازی نمیره
این ارور رو میده .
Culdn't load image ' c-usa-jungle-marine-head-ass-m'
لطفا کمک کنید. از همین کرک اسکیدرو هم استفاده میکنم
Last edited by gigi_alex; 11-11-2010 at 19:41.
سلام
من توی بازی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی روی دوربین تفنگ ها میرم تصویرشون تاره
مال شما هم اینجوریه ؟
چیکارش کنم ؟
کرکم هم اینه SKIDROW-crack
بازیو از روی دسکتاپ ران میکنی؟اگه آره این کارو نکن و برو از تو محلی که بازیو ریختی بازیو ران کن بعد یه پیغام میاد اونو no بزن.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
کسی یه تخم کفتری چیزی نداره بدم به این یارام تا زبونشون باز بشه؟؟؟
چرا تو بازی کسی حرف نمیزنه؟ فقط دشمنا حرف میزنن که اونم یه زبون دیگس.رفیقام همشون لال مونی گرفتن.
چیکار کنم؟
بعد اونجایی که میگه cuba-airfield-rappel باید چیکار کرد؟؟
برای من که همه حرف میزدن حتی کفترا
یه ذره بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمایی کرد
واااااااااااااااااااااااا ااااااای چه قدر ریپ میزنه اصلا این جوری گند زده به کل بازیو هیجانو گرافیک
چی کار کنیم ؟من میگم عیب از کرکه آخه اینا رو قبل از انتشار به خیلیا میدند تست کنند
این جوری که نمیشه
اونایی که لگ دارن مودماشون خاموش کنن موقع بازی کردن !
کسی نیست جواب بده ؟
ماله شما چنتا دی وی دی بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)