دل رو به نوکیا بسپورید. نوکیا فکر همه جاشو کرده. جوری هستش که آب فی الفور داخل گوشی نمی ره البته به نظر من(ستاد روحیه دهی به خریدان ان 8)
دل رو به نوکیا بسپورید. نوکیا فکر همه جاشو کرده. جوری هستش که آب فی الفور داخل گوشی نمی ره البته به نظر من(ستاد روحیه دهی به خریدان ان 8)
در مورد کیفیت پخش موزیک با هدفون با تعویض هدفون با یک مدل بهتر خیلی توی کیفیت فرق میکنه!
من این مورد رو توی N97 دیدم! رفتم یه هدفون سونی گرفتم(واقعا سونی بلده صدا رو خوب ...) حداقل 2 برابر کیفیت بالاتر رفت در مقایسه با هدفون ارجینال!
همین جوری
محض رهایی از خوندن اسپم های بعضی دوستان
![]()
ميشه در مورد ips lcd توضيح بديد
تا حالا جايي اسمش رو نشنيده بودم
دوستان یه سوال.(ببخشید اگه قبلا مطرح شده باشه)
تاچ این کوشی چه جوریه؟ در حد آیفون هست؟
از اونجایی که گوشی 5 ، 6 ماهی میشه که عرضه شده و 2 ، 3 ملیون خریدار داشته . واقعا جای شرمندگی هست که نمیشه به شما جواب قابل قبولی داد .
آخه دوست عزیزم اینم سوال شما میپرسی ؟؟؟؟
به نظر خودت از روی فیلم هایی که این و اون گرفتن از گوشی میشه در مورد گوشی قضاوت کرد ؟؟؟ درحالی که ورژنی که عرضه به بازار میشه ممکنه به کل از نظر سیستم عامل ، سرعت و ... با این گوشی های تست فرق کنه ؟؟
---
ای بابا !! اگر من مدیر این انجمن بودم این تاپیک رو میکردم 5 صفحه . از هر 20 تا پست 2 تاش مفیده و بقیه اسپم .
منم با شما موافقم.
حالا این n8 کی میاد.
دوربینش که خوفه.
فقط اگه قیمتش زیره 550 باشه عالی میشه.
راجب سیتم عاملش بیشتر توضیح بدین.
هدفونهایی خریدم و تست های زیادی کردم آخرین هدفونم رو 75 هزار تومن گرفتم از سونیهمه رقم و همه مدل و همه حالت هم رو واکمن هم رو نوکیا تست زدم سونی سوسک کرد همه برند ها رو!
تست در لابراتوار خودم![]()
من دقیقا نمی دونم IPS مخفف کدوم یکی از کلمات زیره ولی یه معنی مشهورش رو می دونم inches per second یا همون اینچ بر ثانیه و impulses per second هستش که اینم تقریبا به معنی واکنش یا برانگیخته شدن یا جواب در ثانیه هستش
حالا چه ربطی داره به ان 8 نمی دونم![]()
سلاماز اونجایی که گوشی 5 ، 6 ماهی میشه که عرضه شده و 2 ، 3 ملیون خریدار داشته . واقعا جای شرمندگی هست که نمیشه به شما جواب قابل قبولی داد .
آخه دوست عزیزم اینم سوال شما میپرسی ؟؟؟؟
به نظر خودت از روی فیلم هایی که این و اون گرفتن از گوشی میشه در مورد گوشی قضاوت کرد ؟؟؟ درحالی که ورژنی که عرضه به بازار میشه ممکنه به کل از نظر سیستم عامل ، سرعت و ... با این گوشی های تست فرق کنه ؟؟
---
ای بابا !! اگر من مدیر این انجمن بودم این تاپیک رو میکردم 5 صفحه . از هر 20 تا پست 2 تاش مفیده و بقیه اسپم .
هم ایفون و هم N8 تاچشون خازنی هستش
پس از این نظر فرقی ندارن
ولی مسئله مهم سیستم عامل هستش و با توجه به سیمبین3 ^ و مک روی ایفون باید تاچ ایفون کمی راحت تر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)