تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 674 اولاول ... 64652535455565758596066106156556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی فیفا شما نمیتونی با یک بازیکن کل مسیر رو طی کنی و همه بازیکنان رو دریبل بزنی...
    البته بهزاد جان مشابه این حرکتو که توی pes میشه با یک بازیکن سرعتی مثل مسی , آلوز . نانی , ولکات و... از کنار زمین یک تنه بخش زیادی از زمینو طی کرد و از بازیکنان حریف گذشت دقیقا توی فیفا هم وجود داره و اونجا هم با یک بازیکن سرعتی حتی کم نام و نشون ( فقط کافیه سرعتش بالا باشه ) میشه با سرعت از کنار زمین و از نیمه خودی تا نقطه کرنر حریف پیشروی کرد فقط باید سعی کنی به کسی برخورد نکنی که این هم کار سختی نیست و با کمی تمرین میشه این مهارتو بدست آورد .
    من چند هفته پیش با یک بازیکن گمنام از دسته سه انگلیس در برابر تیم رئال تونستم این کار رو انجام بدم که واقعا منو مایوس کرد .
    علت این نقیصه سرعت زیاد بازیکنان نیست هم فیفا و هم pes سرعت بازیکنان رو خیلی دقیق محاسبه کردن مشکل از ضعف هوش مصنوعی بازیه . زمانیکه یک بازیکن جا موند باید بلافاصله مدافع بعد عمل پوشش رو انجام بده و خودشو در مسیر بازیکن پا به توپ قرار بده اما اینکار انجام نمیشه و یا اینکه مدافع حدود یک متر از مهاجم فاصله بگیره و این فاصله رو حفظ کنه تا اگه مهاجم خواست با یک حرکت تکنیکی و سریع ازش عبور کنه با توجه به فاصله خوبی که ازش داره سریعا عکس العمل نشون بده و مانع از این بشه که مهاجم ازش عبور کنه .
    خوشبختانه امسال کونامی توی نسخه 2011 این نوع دفاع رو به بازی اضافه کرده که واقعا من از این مساله خیلی خوشحال شدم .
    این تصویر رو حدودا 10 روز پیش توی تاپیک گذاشته بودم ببینید مدافع چقدر زیبا مثل فوتبال واقعی فاصله خودشو از مهاجمی که ظاهرا تکنیک بالایی هم داره حفظ میکنه :

2. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

جناب ballon ميشه لطف کنی بگی pes چه مزيت هايي نسبت به fifa داره؟ اين چيزايي که شما ميگی به نظر من درست نيست ، البته حسين جان خيلی پيش مياد که تو واقعيت هم از اين صحنه ها ميبينيم به نظرم نبايد تو اين مورد خيلی زياد سخت گيری کرد ، مگه کسی که تو دسته 3 انگليس بازی ميکنه دل نداره؟ مگه نميتونه بازيکن سرعتی باشه؟ ولی درست ميگی بايد روی AI خيلی کار کنن

4. 4 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب ballon ميشه لطف کنی بگی pes چه مزيت هايي نسبت به fifa داره؟ اين چيزايي که شما ميگی به نظر من درست نيست ، البته حسين جان خيلی پيش مياد که تو واقعيت هم از اين صحنه ها ميبينيم به نظرم نبايد تو اين مورد خيلی زياد سخت گيری کرد ، مگه کسی که تو دسته 3 انگليس بازی ميکنه دل نداره؟ مگه نميتونه بازيکن سرعتی باشه؟ ولی درست ميگی بايد روی AI خيلی کار کنن
    pes نسبت به فیفا نکست دو ضعف عمده داره
    یکی کمبود انیمیشن و دیگری محدود بودن گیم پلی
    غیر از این دوتا که نمیشه به هیچ وجه اونا رو نادیده گرفت!!!! pes نظر گرافیک و نظر احساسی که به بازیکن میده واقعا عالیه(من منکر مشکلات AI بازی نیستم)
    من xbox360 رو فقط بخاطر فیفا نکست خریدم که ببینم چجوری هستش که تعریفشو میکنن
    الحق و والانصاف بازی خوبیه ولی بعد از 3ماه من دیگه هیچ انگیزه ای واسه بازی کردن ندارم چون حسی که با pes داشتم رو اینجا ندارم
    در صورتی که 9سال با Pes زندگی کردم و یک لحظه از اون خسته نشدم تا اینکه این آخری .....
    حالا امسال اگه pes بیاد و فقط و فقط آزادی رو به گیم پلی خطی خودش اضافه کنه بهتون قول میدم به روزایی برگردیم که با pes6 داشتیم

6. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پوریا جان من دیروز توی دو تا پست مجزا در مورد این مساله چیزهایی گفتم . چیزی که مهمه احساس رضایتمندی از یک بازیه همین الان گیمرهای بسیار زیادی هستن که pes رو با تمام نواقصش از فیفا بیشتر دوست دارن تازه من خیلیهاشونو میشناسم که کنسول دارن اما با این وجود pes رو بعنوان انتخاب اول بازی فوتبالی خودشون برگزیدن . ما باید به افکار و عقاید همدیگه احترام بزاریم .
    جدای از این مساله pes نقاط برجسته ای درش وجود داره که فیفا ازش به بهرست . اجازه بده من از گیم پلی این دو بازی بصورت مجمل چند نمونه رو بگم .
    - کونامی توی pes به رفتارهای فردی بازیکنان و تمایز تواناییهای اونها بهایی زیادی داده مثلا بازیکنان توی pes دارای مهارتهای متفاوتی در شوت زدن هستن . بازیکنان توی این بازی دارای مهارتهای متفاوتی در دقت شوت , قدرت شوت و تمام کنندگی از زاویه بسته هستن اما توی فیفا فقط قدرت شوت بازیکنان متفاوته و دقت شوت بازیکنان و همینطور تمام کنندگی بازیکنان فرقی با هم نداره شما اگه مهارت تمام کنندگی بازیکنان رو توی فیفا تغییر بدی هیچ تفاوتی در دقت شوت بازیکن ایجاد نمیشه حتی اگه این مهارت رو روی عدد یک قرار بدی اما توی pes تغییر این مهارت کاملا روی دقت شوت بازیکن تاثیر گذاره . علاوه بر این ما توی فیفا اصلا چیزی بنام مهارت ضربه زنی از زاویه بسته رو نداریم .
    - سیستم فیزیکی موجود در فیفا اصلا طبیعی نیست بقول گیمرهای خارجی باید اسم فیفا رو میذاشتن fighter street نه بازی فوتبال . توی فیفا قدرت بدنی مهترین عامل برتری یک بازیکن بر بقیه بازیکنانه توی فیفا 10 ابراهیموویچ به خاطر قدرت بدنیش از مسی بسیار کاراتر و مفید تره و این اصلا طبیعی نیست .
    - شوتها توی فیفا خیلی آرکید و غیر واقعی طراحی کردن . شما به راحتی میتونی از وسطای زمین با یک بازیکن شوت زن مثل جرارد یا حتی بازیکنانی که قدرت شوت کمتری دارن مثل رونی دروازه بهترین دروازه بانها رو باز کنی و با بازیکنان معمولی میشه براحتی و بدون هیچ مشکلی از فواصل حدود 30 متر دروازه هر دروازه بانیو باز کنی فقط کافیه جهت پد رو در زاویه 45 درجه قرار بدی .
    - توی pes به بهترین نحو مساله فردیت گرایی در بازیکنان در بازی اعمال شده چیزی که فیفا کاملا با اون غریبست . من دوست دارم توی بازی , بازیکنان رفتارهای واقعی و منحصر به فرد داشته باشن اما توی فیفا همه مثل هم هستن و فقط بازیکنان با چند فاکتور قدرت بدنی , سرعت , قدرت شوت و یکی دو مورد دیگه از هم متمایز میشن این یکسان بود و شباهت بازیکنان به هم حس کامپیوتری و خشک بودن بازیو به انسان منتقل میکنه ( دقت کنید این مساله فردیت گرایی با اون چیزی که در مورد رفتارهای فردی بازیکنان گفتم تفاوت داره مثل personality پلاس در فیفا 11 و individuality که قراره در فیفا 11 اعمال بشه ) .
    - توی فیفا اگه یک بازیکن صاحب توپ بشه بصورت اتوماتیک هوش بازی قدرت بدنیشو کم میکنه و به این شکل مدافعین راحت میتونن توپو ازش بگیرن در صورتیکه ما میبینیم توی فوتبال واقعی اینجوری نیست ( گفتن امسال میخوان سیستم shielding رو بصورت بهینه تر توی بازی قرار بدن ) .
    و موارد ریز و درشت دیگه که من الان حضور ذهن ندارم یا مثلا حس شوت زدن در pes بسیار گیراتر و تاثیر گذار از فیفاست که مساله کم اهمیتی نیست و موارد دیگه . پس ببین پوریا جان اینطور نیست که گیم پلی فیفا از همه نظر بر pes برتری داشته باشه .

در مورد سرعت بازیکنان باید بگم من پارسال این موردو کاملا بررسی کردم هم فیفا و هم pes سرعت بازیکنان رو دقیق محاسبه کردن بعنوان مثال یک بازیکن با سرعت 99 فقط 2 تا 3 ثانیه زودتر از یک بازیکن با سرعت 40 میتونه یک نیمه از زمینه طی کنه که کاملا طبیعیه . اما مشکل سر هوش بازیکنان در دفاع کردنه . توی فوتبال واقعی بازیکنان یک تیم تک تک حرکات بازیکنان تیم مقابل رو زیر نظر دارن و با حرکت یک بازیکن , بازیکن یا بازیکنانی از تیم مقابل عکس العمل نشون میدن ( حرکات با توپ و بدون توپ ) اما توی فیفا و pes اینطور نیست . اگه یک روز فرصت بشه با تصویر و ویدئو این مطلب رو توضیح میدم هر چند که میدونم خیلیها با این ظرایف در فوتبال کامل آشنا هستن .
    اگه امسال کونامی بتونه مواردی که وعدشو داده با کیفیت خوبی در بازی اعمال کنه مطمئن باشید یک بازی متمایز از pes خواهید دید . مواردی مثل آزادی عمل در پاس دادن , تغییرات اساسی در سیستم دفاعی , اضافه کردن انیمیشنهای متنوع و زیاد به بازی , تغییراتی در سیستم قدرت بدنی و نفس بازیکنان و چند مورد دیگه حقیقتا میتونه گیم پلی بازیو دچار تغییر و تحول اساسی کنه البته فقط به شرط اینکه این موارد با کیفی مناسب در بازی اجرا بشه و مثل پارسال سنبل کاری نکنن .
    Last edited by 4039; 28-06-2010 at 14:28.

8. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

آخ آخ پدرام جون نگو pes6 که ديوونه ميشم يه فوتبال بی نظير و عالی که من هنوز بازی ميکنمش اگه اونجوری بشه که حرف نداره ولی زياد اميدوار نيستم ، حالا برسيم به صحبت های حسين آره کاملاً درست ميگی ولی خوب فيفا هم personality رو امسال اضافه ميکنه و بايد منتظر باشيم اين جايگاه pes رو به خطر ميندازه من با سری pes خيلی حال ميکنم ولی از اين 2010 نفرت دارم به نظر من بايد اسم pes رو از روش برداشت ولی حسين جون خودتم ميدونی که بدی های 2010 از خوبی هاش خيلی خيلی بيشتره اصلاً اين بدی ها نميزاره از بازی لذت ببری

10. 6 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

با اینکه هنوزم pes 2010 بازی میکنم یا اینکه ممکنه بدیهای داشته باشه ولی بازم جذابیت خاص خودش رو داره
    ولی خوب شد این نسخه بد جلوه کرد چون اینجوری سیباس و گروهش به فکر تغییر و تحول اساسی تو نسخه جدید افتادن

فقط خدا کنه وجود ساق کوتاه رو دوباره برای جوراب بازیکنا بزاره

12. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

از آقای 4039 میتونم به خاطر این دید وسیع و نکته سنج شون واقعا از اعماق وجودم بهشون تبریک بگم.
    من به شخصه این سری از پی.ای.اس رو یک جرقه و انقلاب در عرصه بازی های Pro Evolution Soccer میدونم که فصل جدیدی از این گیم به روی علاقه مندان بیشمار این بازی باز میکند فصلی که واقعا با یک تحول اساسی و یک شروع و استارت جدید همراه است فصلی که نه تنها از سال 2010 بلکه از سال 2009 برای ساخت و نگارش آن زحمتها و هزینه های زیادی رو به خاطر ایجاد Pro Evolution Soccer 2011 برای دستندرکاران آن متحمل شد. درست به خاطر می آورم که پارسال در همین روزها بود که تصویر و کلیپی از موشن کپچر شدن حرکات بازیکن معروف آرژانتینی یعنی لئو مسی منتشر شد که همه ی ما به تصور که این همان PES 2010 ای هست که همگی مان منتظر او بودیم. ولی همه ی حدسهای ما اشتباه از آب در اومد چرا که این نسخه طلایی ای که انتظارش رو میکشیدیم در ماه اکتبر سال 2010 پرده برداری میشود و این همان گام اول به سوی یک فوتبال شبیه سازی شده امروزی است.تمام

درود بر آرژانتین همیشه قهرمان
    Last edited by balloon; 28-06-2010 at 16:45.

14. این کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

pes نسبت به فیفا نکست دو ضعف عمده داره
    یکی کمبود انیمیشن و دیگری محدود بودن گیم پلی
    دوست عزیز شما صداگذاری عالی فیفا رو فراموش کردی؟!...شما جو استادیوم های فیفا رو با PES مقایسه کن متوجه میشی
    گزارشگر عالی اون که جای هیچ حرفی رو نمیذاره...حرف نداره
    منیجر مود فیفا امکانات و وسعت بیشتری نسبت به PES داره
    نورپردازی فیفا هم به نظر من از PES بهتره...شما میتونی این مسئله رو در نورپردازی روز بین این دو بازی مقایسه کنی
    این نورپردازی داینامیک هم که حسین جان میگن در PES اعمال شده ما که خیری ازش ندیدیم
    این نورپردازی و سایه زنی ورزشگاه ها همچین چیز شاخی هم نبوده...مثلا برای روز یک نوع سایه رو تعریف کردن...برای بعد از ظهر هم یک نوع دیگه...در صورتی که در واقعیت با مرور زمان زاویه و حالت سایه ها تغییر میکنه
    در صورتی که در PES از اول تا آخر بازی سایه ها ثابته

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز شما صداگذاری عالی فیفا رو فراموش کردی؟!...شما جو استادیوم های فیفا رو با PES مقایسه کن متوجه میشی
    گزارشگر عالی اون که جای هیچ حرفی رو نمیذاره...حرف نداره
    منیجر مود فیفا امکانات و وسعت بیشتری نسبت به PES داره
    نورپردازی فیفا هم به نظر من از PES بهتره...شما میتونی این مسئله رو در نورپردازی روز بین این دو بازی مقایسه کنی
    این نورپردازی داینامیک هم که حسین جان میگن در PES اعمال شده ما که خیری ازش ندیدیم
    این نورپردازی و سایه زنی ورزشگاه ها همچین چیز شاخی هم نبوده...مثلا برای روز یک نوع سایه رو تعریف کردن...برای بعد از ظهر هم یک نوع دیگه...در صورتی که در واقعیت با مرور زمان زاویه و حالت سایه ها تغییر میکنه
    در صورتی که در PES از اول تا آخر بازی سایه ها ثابته
    بهزاد جان شما تا الان به تغییر سایه ها بر اساس تغییر زاویه نور در نسخه 2010 دقت نکردی نور پردازی داینامیک اسمش روشه شما خیلی این نوآوری رو دست کم گرفتی در صورتیکه این نوآوری به موتور گرافیکی پیشرفته ای نیاز داره .
    مطالب زیر رو قبلا توی گروه مقایسه این دو بازی گذاشته بودم :

توضیحاتی در مورد تکنیک نورپردازی داینامیک .
    در این تکنیک منبع نوری ( خورشید , نورافکن و یا هر چیزی دیگه ) بر روی اشیاء دارای بازتابهای واقعی و متفاوتی خواهد بود به این شکل که بر اثر حرکت اون شی سایه روشنی ها متفاوت خواهند بود علاوه بر این مساله این پویایی سبب میشه در هر وضعیتی ما شاهد طیف خاصی از نورها و رنگها باشیم .
    بعبارتی جایگیری خورشید و یا هر منبع نوری دیگه بصورت real time منعکس کننده نور و تابش میشوند و مطابق با سایه ها بر روی زمین , توپ , بازیکن , ورزشگاه و یا هر چیز دیگه میشوند .
    این فن آوری جدید ویژگی برجسته ای به گرافیک یک بازی کامپیوتری میده ویژگی ( نقل قول از سوزوکی مدیر مسول بخش گرافیک شرکت بازی سازی کونامی ) این پویایی سبب میشه چهره بازیکنان از زوایای مختلف واقعی تر به نظر برسن و ما بتونیم از زاویه واید دوربین ها در حین بازی بازیکنان رو بهتر و راحت تر شناسایی کنیم .
    در تصویر زیر مشاهده میشه که سایه بازیکنان با توجه به منبع نور ( در اینجا خورشید ) اشکال و فرمهای واقعی به خودشون میگیرند. علاوه بر این مساله استقرار بازیکنان در نقاط مختلف زمین ( با توجه به در معرض مستقیم نور قرار گرفتن و یا در سایه بودن ) سبب میشه سایه ای روشن تر و یا کم نور تر ازشون تشکیل بشه .

تشکیل اشکال واقعی سایه بازیکنان و همچنین کم نور و پر نور بودن سایه ها بر اثر قرار گیری در موقعیت های مختلف ( قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و یا استقرار اجسام در سایه )

در تصویر زیر اثر تابش نور خورشید در غروب بر روی چهره بازیکن به زیبایی تاثیر گذاره و رنگ چهره بازیکن بر اثر این نوع تابش به قرمزی متمایل شده . علاوه بر این مساله به سایه روشن اجزاء مختلف صورت این بازیکن بر اثر تابش نور خورشید توجه کنید در تصویر بعدی میبینید که این سایه روشنی ها بر اثر حرکت صورت تغییر میکنند .

در تصویر زیر انعکاس نوشته های روی ادبورد رو میتونید بر روی آب ملاحظه کنید . این فن آوری تا حد زیادی حس طبیعی بودن محیط رو به گیمر منتقل میکنه .توی تصویر زیر چمن خیس و کلا هوای بارونی کاملا قابل لمسه .

اما هیچکدوم از این ویژگیهای برجسته در گرافیک فیفا دیده نمیشه چون هنوز از تکنیکهای قدیمی استفاده میکنن .
    Last edited by 4039; 28-06-2010 at 17:59.

18. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حسین جان یه مشکلی هست سر این داینامیک بودن، اگه بافت چهره ها قابل قبول بود اونوقت داینامیک بودن تاثیر داشت ولی یه نور داینامیک روی یه بافت بی کیفیت فقط باعث میشه اون بافت بیشتر تو چشم باشه، نورتوی فیفا داینامیک نیست اما کاملا طبیعی تر از PES هستش چون بافت ها با کیفیتن نور روی چهره ها باعث طبیعی تر دیده شدن بازیکنا و محیط میشه .
    توی روز کنتراست نور اصلا تنظیم نیست توی PES شما کافیه بازی توی روز PES و FIFA رو مقایسه کنی.
    این تکنیک داینامیک توی بازی هایی مثله AW خوب جواب داده چون کسی خیلی به روز ها و نورردازی اون دقت نمی کنه کافیه همون AW توی صحنه ی زندان سایه روی صورت الن رو نگاه کنی ، کاملا گوشه دار هست و کلا داینامیک بودن توی روز توی هیچ بازی جواب نداده که توی PES بده.(روی تلویزیون FULL HD بازی کردم نگید که بخاطر تلویزیون بوده)

20. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •