فعلا سرعتش خوب نیست تو مشهد و برای من که اینطوره(بازم مرام همین مشهدیها)
فعلا سرعتش خوب نیست تو مشهد و برای من که اینطوره(بازم مرام همین مشهدیها)
سلام
اقا درمورد پارس انلاین تهران چند تا سوال داشتم:
1. متوسط پینگش چنده؟
2. سرعت بالاتر از 128 به کاربرای خانگی میده؟ البته بدون گواهی دانشجویی و اینا منظورمه
3. شبانه ش چه طوره؟ یوزر و پسورد جدا داره یا با همون اکانت روزانتون وصل میشین که شب ها رایگان میشه؟
4. چه سرویس هایی شبانه رایگان داره؟
5. پاغرس انلاین حجم دزدی داره؟ کلا شده احساس کنید که از حجمتون بی دلیل کم بشه؟ اعتراض کردین؟ چی گفتن؟
ممنون
بعضی سایتها که از طرف من پر باز دید هست ، بعد از چند روز دیگه نمیتونم واردشون بشم و با این پیام مواجه میشم :
مثلا امروز صبح تا حالا برای من p30 باز نمیشد .Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
یکی از دوستان میگفت مربوط به سرور پارس آنلاینه که به حالت temp میره و باید با زدن f5 رفرش بشه .
اگه کسی دلیل این مشکل و راه حل اونو میدونه راهنمایی کنه
در مورد مشکل سایتا نمیدونم اما امروز p30 مشکل داشت
بنده سرویس نامحدودشو دارم ولی سرعتم الان به شدت افت کرده!پشتیبانیم می گه مشکل از پهنای باند مخابرات!سرویسه من 256!با برست 2048!من قبلا همین سرویسو حجمی داشتم ولی سرعتش خیلی بیشتر از نامحدودش بود !همه جا نا محدوداش اینجورین؟از دوستان کسی این مشکلو داره؟
دوستان این tcp error مربوط میشه یه cache پارس همگی اگر
زنگ بزنیم به دفتر مرکزی (تهران) فکر کنم این مشکل را حل کنند چون
واقعا اعصاب آدم را بهم میزنه
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین .
منظورتون از Cache چیه ؟
بروبچ میگم ترافیک رایگان از ساعت 1 تا 7 صبحه یا 1 تا 6 صبح؟؟
من همیشه میزارم تا 7 صبح دانلود کنه ترافیکم داره تموم میشه. نکنه رایگان فقط تا 6 صبحه؟
یه کم دیر فهمیدی . ولی بازم میتونی جلوش رو بگیری
چرا توی صفحه اول ترافیک مصرفی رو واسم زده 900 مگ مصرف کردم ولی توی صفحه اتصالها که نشون میده هر بار چند مگ مصرف کردم وقتی همشون رو جمع میکنم میشه 300 مگ . در حالی که من تا حالا نه 300 و نه 900 مگ مصرف کردم و دقیقا 600 مگ مصرف داشتم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)