ممنون
وای خدا فقط میتونم بگم ایول عجب چیزیه . دوستان حتما دانلودش کنید
اینم کیفیت 360 اش با حجم 21 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
وای خدا فقط میتونم بگم ایول عجب چیزیه . دوستان حتما دانلودش کنید
اینم کیفیت 360 اش با حجم 21 مگ
The Witcher II Enhanced and Dark Editions
CD Projekt تصاویری از نسخه Enhanced Edition عنوان The Witcher II برای دو پلتفرم PC and Xbox 360 منتشر کرد که Dark Edition برای Xbox 360 و نسخه Enhanced Edition برای PC هست که در این نسخه مواردی مثل همه cut-scenes و همینطور اظافه شدن بخش داستانی بازی هست که هر دو نسخه در April منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیزر نسخه Xbox 360 رو می تونید از اینجا ببینید:
طبیعیه از نظر بصری نسبت به نسخه پی سی فاصله داره ولی همین هم کیفیت خیلی خوبی داره
به نظرتون من که یه سیستم معمولی دارم صبر کنم بازی واسه 360 بیاد یا اینکه همین نسخه pc خوبه؟
بعدش بازی واسه pc پچ و آپدیت این چیزا میخواد؟یه سوال دیگه اینکه واسه 360 مراحل اضافه داره؟
بهش میاد یه چی تو مایه های mass effect باشه ... از همونهایی که باید زیان انگلیسی رو فول باشی تا بفهمدی بازی چیه ... درسته ؟
حتما....فول بودن زبان باعث میشه که از داستان سر در بیاری ولی باز کمی زبان بلد باشی میشه بازی رو رفت
در کل به همه توصیه میکنم این بازی عظیم رو که روی PC تجربه نکردن حتما روی کنسول برن که فوق العادست
سلام
من تاپیک مشکلات این بازی رو پیدا نکردم
دوستان میتونن فایل لانچر بازی رو آپ کنن؟
برای من ایراد داره
برای همین رزولیشن و تنظیمات گرافیک رو نمیتونم انجام بدم
بچه ها چپتر 1 کشتن kayran چجوریه؟
من تا سه تا بازوشو میزنم بعد میفته زیر تخته سنگ بزرگ بعد هی سنگ پرت میکنه اونجا باید چیکار کرد اخرای جونشه..
بعد از اینکه 3 تا بازو رو زدی پشت اون تخت سنگ قایم شو و رو خودت یه Quen بزن، بعد تو یه موقعیت مناسب بدو سمت تخت سنگ بزرگتری که جلوت افتاده، از اونجا برو روی هیولا و کارو تموم کن ; )
ممنون همین الان ردش کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)