وقت بخیر
سامییییییییییییییییی بیا دیگه جتم پیر شده
سامسونگ اخر کلاس و تیپ البته نظر شخصیه بدل نگیرن دوستان
شادو سر بلند باشید![]()
وقت بخیر
سامییییییییییییییییی بیا دیگه جتم پیر شده
سامسونگ اخر کلاس و تیپ البته نظر شخصیه بدل نگیرن دوستان
شادو سر بلند باشید![]()
کاملا موافقم............
منظورم پریدن حافظش بود که هنوز معلوم نیست سخت افزاریه یا نرم افزاری,چه کاریه آدم با ترس و لرز نرم افزار نصب کنه ,شانسیم هس دیگه.خودم به خاطر همین نخریدم.خدا کنه این مشکل نداشته باشه دیگه که کلی و قته دارم دنبال گوشی درست و حسابی میگردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گوشی بعد از 6-7 ماه که توی جهان ریلیز شد اومد توی ایران........و توی این مدت توی سایت های خارجی کسی همچین مشکلی را نداشته پس ایراد سخت افزاری نیست...........و به احتمال زیاد به خاطر نصب فارسی ساز نامرغوب هستش..........
دوستان به نظر شما تا 20 روز ديگه وارد ايران شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
انشااللهدوستان به نظر شما تا 20 روز ديگه وارد ايران شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
همین حدودا البته بدون گارانتیش تا 2_3 هفته دیگه پیداش میشه
اقایون قیمت به نظرتون چه حدودیه؟
اگه میشه چندتا ویدیو توپ که همه جای گوشی رو برسی کرده بزارید.از youtube نباشه.من 5 ویدیو از این تاپیک گرفتم.جدید اگه بود بزارید.زمانش زیاد باشه از این 2-3 دقیقه ی ها نباشه لطفا![]()
فعلا با اینا سرگرم شو تا چند روز دیگه میاد میگیرم یه ریویو میزارم اسمی انگشتاتو بخوری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انصافا خیلی گوشیه توپیه.ولی مطمئنا خیلی گرونه که نمیتونیم بگیریم.واسه از ما بهترونه.....
به نظرتون بعد تعادل قیمت تو بازار چند میشه قیمتش؟؟؟
قیمتش که انصافا زیاد نیست نسبت به همرده هاش ولی 640_50 تومنه میاد رو 550 ایشالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)