واسه این که بگن ما خیلی پیگیره کار مشترکینمونیم بهت زنگ زدن خودشیرینی کنن وگر نه اینا دلشون واسه احدی نمی سوزه!
واسه این که بگن ما خیلی پیگیره کار مشترکینمونیم بهت زنگ زدن خودشیرینی کنن وگر نه اینا دلشون واسه احدی نمی سوزه!
من با دانلود منیجر 60 کیلو دانلود دارم، احتمالا دارن سرعتارو یواش یواش کم می کنن که یه دفعه ای صدا ملت در نیاد!!
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
جریان چیه دوست عزیز؟ بگو تا ما هم بدونیم چه بلایی دارن سرمون میارن؟!!
دوستان از من نشنیده بگیرید ولی داریم بد بخت میشیم
کاری قرار انجام بشه که دیگه اینترنت پر سرعت از ذهنتون میپره
چندیدن سرور قدرتمند داره توی همین اصفهان خودمون توسط افراد متخصص راه میوفته
قرار موتور جستجوی کاملا ایرانی یا حق بیاد روی این سرورها
و نتیجه اولش اینه که گوگل و یاهو و msn و اینا قرار از کار بیوفته برای ما
ولی این ها به کنار
اینترنت ملی هم قرار تحت این سرور هایی که دارند میزارند بیاد
و اینا بگم
قرار اینترنت ایران مثل کره شمالی فقط داخل ایران باشه
فقط میتونید به اینترنتی که داخل ایران هست دسترسی پیدا کنید
یعنی من که سایت دارم باید اطلاعات سایتم از سرور هلند رو بیارم رو سرور های ایران
اگه نیارم سایتم دیگه از توی ایران قابل مشاهده نیست
این یعنی تا حدود یک سال دیگه همین اینترنت هم ازمون قراره گرفته بشه
دوستان شاید این متن من برای شما مسخره باشه و بگید الکی میگید
ولی این خط این هم نشون
چند وقت دیگه خودتون تا دیدید به روح من صلوات میفرستید
به نظر من دیگه اینقدر آتیش قضیه تند نیست که بخواند یه همچین کاریو بکنند، تا اونجایی که من می ونم دلیل ایجاد اینترنت ملی این هستش که ممکنه یه روزی غربی به خاطر مشکلاتی با نظام دارند ممکنه اینترنتو تحریم کنند و ما ایرانی ها نتونیم دیگه به اینترنت جهانی وصل بشیم برا همین هم اینترنت ملی را درست کردند که اگه اینطوری شد لااقل یه چیزی شبیه اینترانت باشه که سازمان ها لنگ شبکه نشند و بتونند با هم ارتباط برقرار کنند.مثل همین دانشگاهی که من توش درس می خوندم، تمامی کارها و شبکه هاشون و خدماتشون با اینترنت کار می کنه یعنی اگه اینترنت دانشگاه قطع میشد تمامی کارهای اداری داشنجو ها لنگ می موند
این کاهش سرعت هم بخاطر فرداست که روزه دانشجوست.از انتخابات سال پیش تا الان به هر مناسبتی مهمی که میرسیم سرعت اینترنتو کم می کنند
من منبعم معتبره
حالا ببینید
کسی نمیگه شما دروغ میگی ، گفتن این اتفاق قراره سال 92 بیفته اونم نه به صورت سراسر بلکه بیشتر برای مصارف آموزشی و اداری ولی شما خیالت راحت باشه اگرم همیچن کاری کنن ضررش بیشتر منفعتش هست درسته ایرانه ولی مردم به خری مردم کره شمالی نیستن
تو کره شمالی شما نمیتونه از کشور خارج بشی انتظار داری اینترنت آزاد باشه![]()
آره منم شنيدم 92 راه ميوفته....
سلام
دیشب سرعت چطور بود
والا من با موبايل اومدم چندتا فيلم با کيفيت پايين ديدم از يوتيوب بد نبود اما دىقيق نميدونم چند بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)