تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 90 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از وب سایت رسمی سایپا یدکــــ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنابراین:
    روغن مناسب برای پراید یورو 4 API:SJ و 10W40
    روغن مناسب پراید معمولی API:SJ و 20W50

حالا یک سوال برای من پیش میاد:
    یعنی سایپا که جند سال پراید تولید میکنه،بعد X100 رو هم چند وقت میزنه، یک مدت همش میگفت SG بریزید...الان چی شده که برای x100 که یورو 2 هست.تصمیمش عوض شده و گفته حالا دیگه SJ بریزید!!

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

جناب آسمونی مسئله همینه که هیچ کس این قوطی های روغن را دور نمیریزه؟؟؟؟واصلا دم دست نیست و سریع جمعش میکنند
    بنظرت روغنهای تقلبی با کدام قوطی ها پر میشه؟؟؟با همین قوطی های خالی روغن که تعویض روغنی ها دارند،از یکی شنیده بودم که میگفت هر قوطی را 1000 تا 1500 ازشون میخرن!!!دلیلش هم کاملا واضح،توی تی تی بچه ها در موردش گفتند

4. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

جناب آسمونی مسئله همینه که هیچ کس این قوطی های روغن را دور نمیریزه؟؟؟؟واصلا دم دست نیست و سریع جمعش میکنند
    به نظرت روغنهای تقلبی با کدام قوطی ها پر میشه؟؟؟
    با همین قوطی های خالی روغن که تعویض روغنی ها دارند،از یکی شنیده بودم که میگفت هر قوطی را 1000 تا 1500 ازشون میخرن!!!
    دلیلش هم کاملا واضح،توی تی تی بچه ها در موردش گفتند
    سلام
    مسلماً اونی که بخواد تقلب کنه سعی میکنه گرانترین روغن رو جعل کنه تا سود بیشتری ببره
    کسی میاد اسکناس 1000 ریالی رو جعل کنه ؟ مسلماً نه مگر اینکه مغزش ضایع باشه . اما چکِ صد هزار تومنی و پنجاه هزار تومنی و اسکنای 10 هزار تومنی رو اگر بتونند جعل میکنند
    بنده شنیدم که حتی از گالنهای پلاستیکی 4 لیتری پلمپ هم روغن میدزدند و کم فروشی میکنند !!! . اون دزدی که کمی وجدان داره میاد به جاش روغن بنجل میریزه توی گالن تا بشه 4 لیتر
    به نظرم فقط قوطیهای فلزی رو نمیشه دستکاری کرد و قابل اطمینانه یا حداقل امکان تقلب توش خیلی کمتره
    خرید از نمایندگی هم تا حدی بهتر از مغازه های توی خیابونها و جاده هاست چون خود نمایندگیها هم سابقه کم فروشی و بنجل فروشی و تقلبی فروشی دارند (چو دزدی با چراغ آید , گزیده تر بَرَد کالا)
    اون آشنامون که نمایندگی ایساکو داره یه بار گفت براش یک نمونه از لنتهای ایساکو تقلبی فرستادند از شرکت ایساکو و گفتند اینها رو از یک نمایندگی ایساکو گرفتند که قالب میکرده به مردم به اسم لنت اصل ایساکو .
    گفتم ایساکو خودش بنجل فروشه و قطعه سازهائی که براش قطعات میسازند بنجل سازند . حالا لنت تقلبی ایساکو شاید از اصلیش بهتر دربیاد

سر بیشتر خانومها رو که خیلی راحت میشه کلاه گذاشت در تعمیر و سرویس ماشین چون اکثراً اطلاعاتشون بسیار کم هست
    راستی به اون معیارها که گفتم , "درجه ی صافی و شفافیتِ روغن" رو هم اضافه کنین
    محاله ظاهر روغن باکیفیت با روغن بنجل مثل هم باشه .
    بالاخره این روش مچ گیری رو هم پیدا میکنیم إن شاء الله همونطور که برای وایرشمع و آب مقطر و قطعات لاستیکی مثل گردگیرها و تسمه ها پیدا کردیم

6. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    مسلماً اونی که بخواد تقلب کنه سعی میکنه گرانترین روغن رو جعل کنه تا سود بیشتری ببره
    کسی میاد اسکناس 1000 ریالی رو جعل کنه ؟ مسلماً نه مگر اینکه مغزش ضایع باشه . اما چکِ صد هزار تومنی و پنجاه هزار تومنی و اسکنای 10 هزار تومنی رو اگر بتونند جعل میکنند
    بنده شنیدم که حتی از گالنهای پلاستیکی 4 لیتری پلمپ هم روغن میدزدند و کم فروشی میکنند !!! . اون دزدی که کمی وجدان داره میاد به جاش روغن بنجل میریزه توی گالن تا بشه 4 لیتر
    به نظرم فقط قوطیهای فلزی رو نمیشه دستکاری کرد و قابل اطمینانه یا حداقل امکان تقلب توش خیلی کمتره
    خرید از نمایندگی هم تا حدی بهتر از مغازه های توی خیابونها و جاده هاست چون خود نمایندگیها هم سابقه کم فروشی و بنجل فروشی و تقلبی فروشی دارند (چو دزدی با چراغ آید , گزیده تر بَرَد کالا)
    اون آشنامون که نمایندگی ایساکو داره یه بار گفت براش یک نمونه از لنتهای ایساکو تقلبی فرستادند از شرکت ایساکو و گفتند اینها رو از یک نمایندگی ایساکو گرفتند که قالب میکرده به مردم به اسم لنت اصل ایساکو .
    گفتم ایساکو خودش بنجل فروشه و قطعه سازهائی که براش قطعات میسازند بنجل سازند . حالا لنت تقلبی ایساکو شاید از اصلیش بهتر دربیاد

سر بیشتر خانومها رو که خیلی راحت میشه کلاه گذاشت در تعمیر و سرویس ماشین چون اکثراً اطلاعاتشون بسیار کم هست
    راستی به اون معیارها که گفتم , "درجه ی صافی و شفافیتِ روغن" رو هم اضافه کنین
    محاله ظاهر روغن باکیفیت با روغن بنجل مثل هم باشه .
    بالاخره این روش مچ گیری رو هم پیدا میکنیم إن شاء الله همونطور که برای وایرشمع و آب مقطر و قطعات لاستیکی مثل گردگیرها و تسمه ها پیدا کردیم
    سلام و عرض ادب
    با بخشی از فرمایشاتتون موافقم ولی اتفاقا به زیبایی هرچه تمام قوطی فلزی را پر میکنند!!!!ایران زیاد نمیای،اینم میشه معایبشهنشستی با تویوتا و جمس حال میکنی،درک نمیکنی ما چی میکشیم
    شما که ماشاله فنی هستین ومثل من آماتور نیستین،عکس این خبر را ببین!!!قوطی روغن بهران توان!!!!فکر کنم که از تکتاز هم ارزونتره!!!چطوری پلمپ میکنند ولی مسلما اولویت با روغن گرونتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایساکو هم مثل هر فروشنده دیگر هم جنس بنجل داره هم خوب،کیفیت اجناس لوگان و سوزوکی اش را ببنید بعد با برخی یدکی های وانت بار مقایسه کنید!!!کیفیت را حسابی تشخیص میدهین....همون پژو هم برخی جنسهای ایساکو خوب و بد داره...دقیقا شده مثل بقالی ومیوه فروشی باید خوباش را سوا کنی

8. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

عرض سود به خدمت محمد عزیز
    اصلا به این فکر نکن که روغن های قوطی فلزی کمتر امکان تقلبی بودن دارند
    بنده اهل و ساکن شیراز هستم
    اینجایی که شما ازش نام بردین خود شیراز نیست و به منطقه سلطان آباد(ما شیرازیها بهش میگیم سلطون آباد) که البته به شهرک میانرود هم معروفه
    خلاصه بگم توی این منطقه از شیر مرغ تا جون آدمی زاد تولید ، جعل و فروش میره
    جمعه ها هم توی این منطقه بازاری هست معروف به بازار شیطون که هرچی بگی توش خرید و فروش میشه
    در این رابطه خلاصه بگم که یکی از دوستان که دلال حرفه ای ماشین هست یک آر دی بهش غالب کردن بسیار شیک که این آردی شامل سه تا آردی مختلف بود که بسیار ماهرانه به هم جوش داده شده بود
    از بحث خارج نشیم تقریبا می تونم بگم که فیلم های پلیس در رابطه با ضبط اموال این سوله را دیدم و تقریبا تمام روغن های ضبط شده جز روغن های ارزون قیمت قوطی فلزی رایج بازار بود و برند بهران هم قالب را تشکیل میداد
    یعنی دستگاه پرس داشتند که در حد تیم ملی قوطی روغن را پرس میزد
    ----------------------------
    از بحث منرف نشیم
    در مورد تست روغن بنظرم بحث تخصصی هست و با مقایسه ظاهری شاید نهایت 20% بشه کیفیت روغن را تست کرد
    در یکی از فروم های همسایه یکی از دوستان زحمت کشیدن و یک آنالیز حرفه ای از روغن های رایج بازار با کمک سخت افزارهای یکی از دستگاه های نظامی انجام دادن
    یکی از موارد جالب این آزمایش که متاسفانه سر و صدای بسیار زیادی به پا کرد(کار به دادگاه هم کشیده شد) آنالیز محصولی بود به نام ادینول با گرانروی 10w40 که متاسفانه در تست ها نتایج وحشتناکی به بار آورد که باعث آسیب به دستگاه آزمایش شد
    روغن مورد نظر بصورت شخصی از ترکیه خریداری شده و به ایران حمل شده بود بصورت خرده فروشی
    مورد جالب دیگه تست توتال 7000 پر شده در داخل و مقایسه با بهران سوپر پیشتاز قوطی فلزی بود که نتایج تست مو نمیزد(بار ها گفتم که توتال ایرانی با الف ایرانی و بهران سوپر پیشتاز دقیقا یکی هستمد)
    چند تا مورد دیگر از جمله توتال 9000 به اصطلاح اماراتی قوطی فلزی هم مورد آزمون قرار گرفت که نتایج کمی عجیب بود
    بطور مثال توتال 9000 قوطی فلزی در تست ها نتایج قابل قبولی داشت ولی با دیتا شیت خود شرکت توتال که در سایتش ارایه شده بود اختلاف داشت
    روغن های بهران پیشتاز و پارس پایا و ایرانول 16000 هم مورد آزمون قرار گرفتن که نتایج تست با دیتا شیت های ارایه شده توسط تولید کننده بسیار همخوانی داشت
    نکته ای که بسیار در این تستها جالب بود نتیجه تست بهران سوپر پیشتاز بود که دقیقا با دیتا شیت ارایه شده توسط تولید کننده یکسان بوده و دستگاه تست پارامترهاش بر اساس این روغن بارگذاری شد(من بسیار از این روغن بدم میاد)
    به هر حال بازم میگم تست یک روغن نیاز به سخت افزار های خاصی داره و با چشم نمیشه آنالیز دقیقی انجام داد

10. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام مدتی هست که برا ماشینم پراید 87 صبا روغن موتور ایرانول صبا میریزم به قیمت 36 هزار تومان ظاهرا ماشین به دست خودم نرمه موتور نرمه صدا نمیده و درجا شتاب میگیره ماشینم جوری که ماشینهای شاسی بلند کیا که اتوماتیک هستن رو جلو میزنم در همه موارد حالا خواستم بدونم ایا این روغنی که استفاده میکنم خوب هست دوستان و اساتید تاییدش میکنن؟ من ادامه بدم مصرف این روغن رو؟

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

واللا تا اونجایی که من میدونم هر روغنی با درجه بندی و سطح کیفی که توی دفترچه ی ماشین نوشته شده بریزید (به شرطی که اصل باشه) مشکلی به وحود نمیاد

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام مدتی هست که برا ماشینم پراید 87 صبا روغن موتور ایرانول صبا میریزم به قیمت 36 هزار تومان ظاهرا ماشین به دست خودم نرمه موتور نرمه صدا نمیده و درجا شتاب میگیره ماشینم جوری که ماشینهای شاسی بلند کیا که اتوماتیک هستن رو جلو میزنم در همه موارد حالا خواستم بدونم ایا این روغنی که استفاده میکنم خوب هست دوستان و اساتید تاییدش میکنن؟ من ادامه بدم مصرف این روغن رو؟
    واللا تا اونجایی که من میدونم هر روغنی با درجه بندی و سطح کیفی که توی دفترچه ی ماشین نوشته شده بریزید (به شرطی که اصل باشه) مشکلی به وحود نمیاد

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

حالا یک سوال برای من پیش میاد:
    یعنی سایپا که جند سال پراید تولید میکنه،بعد X100 رو هم چند وقت میزنه، یک مدت همش میگفت SG بریزید...الان چی شده که برای x100 که یورو 2 هست.تصمیمش عوض شده و گفته حالا دیگه SJ بریزید!!
    نمیدونم!
    من کلی جستجو کردم تا سایت رسمی ارائه کننده اطلاعیه های فنی رو پیدا کردم. ظاهرا اعتبار این اطلاعیه بالاست!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    الان روغن کدام شرکت داخلی بیشتر معتبره ؟البته روغن با سطح کیفی
    SJ هم تولید کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •