من تا حالا چند بار از امیر کالا لوازم خانگی خریدم و خیلی کیفیت خوبی داشته . مثلا مایکرویو پاناسونیکش واقعا از اینکه نمایندگی تو تهران داره بهتره ولی تلویزیون رو الکی گذاشته و وجود نداره !
من تا حالا چند بار از امیر کالا لوازم خانگی خریدم و خیلی کیفیت خوبی داشته . مثلا مایکرویو پاناسونیکش واقعا از اینکه نمایندگی تو تهران داره بهتره ولی تلویزیون رو الکی گذاشته و وجود نداره !
سلام
مساله ای برام پیش اومده،لطفا راهنمایی کنید
در تلویزیون فیلیپس مدل 7606 که مجهز به گیرنده داخلی هست،شبکه های دیجیتال به صورت اتوماتیک جستجو و در بازه کانالی بین 101 تا 127 جای میگیرند.
به صورت دستی هم هیچ شبکه دیجیتالی یافت نمی شود.
شبکه های یافت شده را چطور روی کانال های تلویزیون مرتب سازی کنم؟!
فرکانس رو هم از روی شبکه یافت شده به صورت اتوماتیک یادداشت میکنم و به صورت دستی وارد می کنم اما خطای عدم وجود سیگنال می دهد!
با تشکر
جواب رو پیدا کردم و اینجا برای کسانی که ممکنه همین مشکل براشون پیش بیاد مینویسم:
دکمه FIND را روی ریموت کنترل فشار میدیم.پس از باز شدن پنجره نمایش کانالها بصورت منو روی تلویزیون،دکمه Options را روی ریموت فشار میدهیم.از منوی باز شده Reorder را انتخاب و با دکمه OK روی ریموت تایید می کنیم.نشانگر روی منوی کانال ها نمایش داده میشود،نشانگر روی کانال مورد نظر که قصد جابه جایی آنرا داریم برده و OK میزنیم،سپس آنرا روی کانال مقصد که تصمیم به نقل مکان شبکه به آن را داریم برده و دوباره OK میزنیم.از منوی باز شده گزینه Swap یا Insert را انتخاب کرده و OK میکنیم.
کار تمام شده و شبکه جا به جا می شود
از این به بعد هم اگه به راهنمایی درباره تلویزیون احتیاج داشتید،دکمه زرد رنگ روی ریموت رو که فشار بدید،دفترچه راهنمای تلویزیون در اختیار شماست.با رفتن روی منوی ...Search For از لیست راهنمایی های تنظیم شده به ترتیب حروف لذت ببرید.
Last edited by سعید ی ی; 30-12-2011 at 22:29. دليل: اصلاح
جوون از تلویزیونت راضی هستی ؟
تماشای سه یعدی تو اون چطوره و آیا باعث سر درد میشه ؟
به صورت کلی که از تلویزیون راضی هستم ولی نکات ضعفی هم داره که امید هست تو آپدیت های جدید نرم افزاری حل بشه.مثل:عدم پشتیبانی از کیبورد فارسی و مشکل در نمایش فایل های فلش در مرورگر اینترنتی
همچنین سرعت عمل پایین ریموت کنترل به شدت محسوس هست
تا حالا سه بعدی باهاش ندیدم
دیروز
زنگ زدم یه فروشگاه تو بانه 9706 رو گفت اصلا تو بازار نیست 8606 46 اینچ حدود 3300 و 47 اینچ 7606 حدود 2350 تو بازار 9705 هم بود
با کجا تماس گرفتی؟ من قبلا از امیرکالا پرسیده بودم می گفت که می فرسته فقط یه خورده بیشتر از تی وی های دیگه طول می کشه قیمتشو یادم نیست دقیق ولی خیلی بالا بود....
من از سایت نارین بانه پرسیدم
قیمت امیر کالا به خاطر افزایش قیمت دلار و درهم خیلی بالا رفته
من که دارم یواش یواش نا امید میشم ازخرید فیلیپس . تلویزیونهای سامسونگ و ال جی با توجه به هدیه های همراهش ظاهرا خیلی به صرفه تر هست
سلام
دوستان اگه یادتون باشه من تو چند پست نوشته بودم که سرعت عمل و حساسیت ریموت کنترل تلویزیون فیلیپس مدل 7606 پایینه
اینطور نیست
فقط دکمه های ریموت کنترل رو باید بیش از حد معمول فشار داد(شاید بخاطر نو بودن باشه و به مرور بهتر بشه)
به هر حال برای اشاعه این اطلاع غلط و سوء تفاهم پیش اومده معذرت میخوام![]()
سلام
استفاده ار وای فای در 8605 را با ای دی اس ال و مودم دی لینک 2640u یو توضیح بدین ممنون هستم.
هر کاری میکنم نمی تونم وصل شم.
ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)