ماهی ۳۵۰۰ می دی و رانژه می مونی
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ماهی ۳۵۰۰ می دی و رانژه می مونی
این ذهنیت همش به خاطر تازگی بودن این موضوع در ایران هست
و گرنه مودم های خیلی خوبی تو بازار هستند که از ایسوز هم بهتر هستند
آره مدل هم خودشه
دو هفته پیش به یک شرکت در اصفهان مراجعه کردم برای سرویس ADSL
سرویس 128k را به قیمت ماهی 22 هزار تومان و یک مودم بدون میکروفیلتر با قیمت 65 هزار تومان ( coreccess)
دو روز اول بعد از راه اندازی فقط چند ساعت وصل بود و بعد از حل مشکل توسط مخابرات به قول خودشون.
سرعت دریافت من به صورت متوسط 5k بود. بعد از تماسهای مکرر گفتند که مشکل از سیستم خودم هست و ظاهرا ویروس دارد. !!!![]()
بعد از اینکه چند بار دیگر تماس گرفتم که بابا من کامپیوترم ویروس ندارد ایراد را به شرکت ندا مربوط کردند که آنها سرویسی که به ما می دهند سرعتش کم است .
من با یک نرم افزار مخصوص packet ها را کنترل کردم و متوجه شدم که محدودیت نرم افزاری برای دانلود دارم.
در آخر رفتم پیششان و خواستم که پولم را پس بدهند. فقط پول مودم را پس دادند، که تازه میگفتند که این کار را برای همه نمیکنند. تقریبا 40 هزار تومان ضرر و دو هفته اتلاف وقت برای هیچ چیز.
تازه بعد از این همه مکافات باید از آنها خواهش کنم که رانژه خود را قطع کنند تا بتوانم از یک سرویس دهنده دیگر سرویس بگیرم.![]()
مواظب باشید از این کلاه ها سر شما نرود![]()
خوب قبلا این که سرویس بگیری یکم مشورت کن
چون از این کلاهبرداری ها زیاد این شرکتها انجام میدند
سلام
ميشه ايجا رو ببينيد و نظرتون رو بگيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم یک شرکت ارائه دهنده Wireless است
کارش درسته معلومه
سلام من هم يك خط اينترنت پرسرعت (مثلا) دارم انتخابي مي توني با ماهي 30 يا 40 تومن به ترتيب 64 و 128 داشته باشي سرعت دانلودش هم در 64، 8 كيلو و در 128، 16 كيلوبايت در ثانيه است! بد نيست هرچند من راضي نيستم به خاطر گاهي اوقات كه به قول خودشون مخابرات قطع مي كنه و البته هر دفعه ده دقيقه هم طول نميكشه.. ولي به من مودم (comtrend) دادن البته به صورت رايگان... در كل راضيم!! چون خودم سرعت رو بين كامپيوترام share كردم ! بد نيست خوبه اونم تو شهر عقب مونده ما!
آقا من از سپنتا گرفتم سالی 350 + مودم.
البته فکر کنم اشتباه کردن چون من 128 گرفتم که بايد اگه خيلی کارش درست باشه 12 تا 14 کيلو
بده ولی من بالای 20 کيلو ميگيرم يعنی تقريباً 25 کيلو به بالا. خدايي هم تا حالا قطو وصلی نداشته
توپه توپ داره کار ميکنه.
سلام ... این سرعت بالا آزاد شد ؟ ... چون خیلی از دوستان دارند از سرعتهای بالا استفاده میکنند و مراکز هم دارند میفروشند ... آزاد شده یا مراکز همینطوری میفروشند ؟... بعد اگه گرفتیم ، قطع نشه...
فعلا نه نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)