والا اگه شما بتونيد با توز و ادبايور بازي بكنيد من حرفي ندارم اصلا بيا تيمامونو عوض كنيم كه شما مسي هم داشته باشيد![]()
والا اگه شما بتونيد با توز و ادبايور بازي بكنيد من حرفي ندارم اصلا بيا تيمامونو عوض كنيم كه شما مسي هم داشته باشيد![]()
عادل جان حالا فعلا با همین تیمها بازیها رو ادامه بدیم بعد از هفته دهم هم درمورد قدرت تیمها تصمیم نهایی رو میگیریم و هم در مورد مدت زمان بازی و همینطور درمورد چند مساله دیگه .
نتایج منچستر سیتی زیاد نتایج خوبی نیست این نشون میده مسعود هنوز به این گیم پلی عادت نکرده . به هر حال فکر میکنم با توجه به نتایجی که تا الان بدست اومده رقیب تو بیشتر من هستم تا مسعود و من علاوه بر اون 10 واحد که از قدرت تیمم کم شده خودم دو واحد دیگه هم کم کردم . اگه بخوایم مقایسه کنیم الان قدرت تیم من شاید از همه کمتر باشه پس من باید از همه بیشتر شاکی باشم .
پس فعلا تا پایان هفته دهم صبر کنید اونجا تکلیف همه رو با آپشن فایل نهایی یکسره میکنیم .
حسین جان دیشب چلسی 2 بر 1 به اورتون باخت.من خیلی ناراحت شدم.
جالبه که دو تا گل اورتون رو ساها زدش.من می خوام مثل همین بازیو مقابل تو انجام بدم وسعی می کنم ساها هم 2 تا گل بزنه ولی چون چلسی هستی با اختلاف بیشتر از یک گل نمی برمت![]()
Last edited by vahidgame; 11-02-2010 at 12:23.
از این به بعد من فقط ساعت مسابقه هر نفری میام توی تاپیک و کارها لازم رو انجام میدم و میرم . تا الان به این خاطر زیاد میومدم توی تاپیک که مسابقات روی غلطک بیفته الان دیگه تقریبا همه چی روتین شده پس لازم نیست من همیشه توی تاپیک باشم .
من یکبار دیگه جدول بازیها رو بزارم .ترتیب مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال --------------------------------------
منچستر سیتی ---------------------------------فولام -------------------------------------- 1 تا 3 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------------تاتنهام -------------------------------------- 3.30 تا 5.30 بعد از ظهر
لیورپول ------------------------------------------ویگان --------------------------------------- 6 تا 7.30 شب
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد----------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی ------------------------------------ 8.30 تا 9 شب
آخرین سیو بازیها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 11-02-2010 at 12:44.
مگه امروز مسابقات نیستش؟چرا بازی اولو فردا نوشتی؟
البته شاید بتونی توی رویا این نتیجه رو در برابر من ببینی . من مثل خودت تسلط خوبی روی تاکتیکها و استراتژیهای این بازی دارم حمل بر خود ستایی نباشه فکر میکنم من روی جزئیات این بخش از شما هم مسلط تر باشم چون تمام قسمتهای این بخشو که شامل کل گیم پلن و همینطور کارتها و دریبلها و بقیه مسائل میشه ترجمه کردم و قبلا توی تاپیک بازی گذاشتم . تا الان بدلیل اینکه بازیها برام آسون بوده از این تاکتیکها استفاده نمیکردم مطمئن باش از اینجا به بعد در مقابل بچه ها ( اگه من کامپیوتر بودم و حریفم خودش کنترل تیمشو به عهده داشت ) از این تاکتیکها استفاده خواهم کرد پس از الان خیلی به پیروزی در برابر من امیدوار نباش . شرمنده که اعتماد به نفستو خراب میکنم .
شاید توی اون بازی بین من و تو بیشتر جنگ تاکتیکها باشه تا قدرت بازیکنان . فقط اگه امکان داره بین دو نیمه یک آماری به من بده تا استراتژیهای تیممو بهینه کنم و تعویض های لازم رو انجام بدم .
Last edited by 4039; 11-02-2010 at 12:52.
باشه این کار رو می کنم.من الان تازه چند تا ترکیب خوبم درست کردم که اونو موقع بازی می فرستمشاید توی اون بازی بین من و تو بیشتر جنگ تاکتیکها باشه تا قدرت بازیکنان . فقط اگه امکان داره بین دو نیمه یک آماری به من بده تا استراتژیهای تیممو بهینه کنم و تعویض های لازم رو انجام بدم .
فرصت آرمین تموم شده . من الان بازی ایشون رو به کامپیوتر میسپارم اگه تا پایان بازی اومد که هیچی وگرنه سیو رو به مسعود میدیم تا بازی خودشو انجام بده . من بازی آرمین رو با توجه به صحبت دیروزش که گفت این چند روزه وقتش آزاده انداختم صبح تا ساعت 1 .
مسعود جان خودتو گرم کن بازی بعدی هستی .
حسين جان بجنب كه اينترنت طرف ما امروز وحشت ناكه
برنامه هفته بعد را بي زحمت بذار تا وقتمونو تنظيم كنيم
من یه سوتی خیلی بعد دادم الان آپشن فایلم پاک شدش.آپشن فایل من با بقیه فرق داشت و دو واحد از تیم اورتون خودم کم کرده بودم.حالا حسین جان من چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)