امید جان به نظرتون به صرفه هست که این دوستم از چین MC374LL/A بیاره؟ قیمتش حدودا 1500 میشه؟
با اجازه امید جان :
بله . می صرفه . فرصت مناسبیه . این مدلهای جدید وارد ایران بشن یه چند وقت طول می کشه تا قیمتهاشون ثابت بشه . یه چند وقت اول گرون هستند .
امید جان به نظرتون به صرفه هست که این دوستم از چین MC374LL/A بیاره؟ قیمتش حدودا 1500 میشه؟
با اجازه امید جان :
بله . می صرفه . فرصت مناسبیه . این مدلهای جدید وارد ایران بشن یه چند وقت طول می کشه تا قیمتهاشون ثابت بشه . یه چند وقت اول گرون هستند .
ممنون از پاسخوتون حالا یه سوال دیگه. تو جعبش به غیر از شارژر و دو تا DVD دیگه چی هست؟ چون میدونید که جعبشو با خود لپتاپ نمیاره و میزاره قاطی بار های که داره وارد میکنه.
و سوال مهم دیگه اینکه وقتی خریداری شد چند ساعت باتریشو بزنه تو شارژ؟
اون دو تا دی وی دی ، خیلی مهم اند! سعی کنید هر جوری شده با دستگاه بیاریش!
غیر از اینها ، دستمال تمیز کننده ی LED ، و دو دفترچه !
ببین ، به شارژ میزنی تا وقتی که چراغ نارنجی رنگ ، سبز بشه! همین!
راستی ، حواستون باشه که Layout کیبورد English باشه! در غیر اینصورت باید زبان چینی رو هم یاد بگیرید!
دمت گرم واقعا حکش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایول ایول داش امیدو ایول!
خب اگه تا الان کسی از پسش بر نیومده بود پس کار بسیار سختی بود!
خسته نباشین!
وای ممنون از راهنمایتون.راستی ، حواستون باشه که Layout کیبورد English باشه! در غیر اینصورت باید زبان چینی رو هم یاد بگیرید!![]()
باز هم سلام
ببخشید من mb991رو قیمت کردم 1.820 و راست یا دروغ می گفت گرون میشه من اینقدر گرونه برام...بخصوص که می ترسم...و یک چیز دیگه که 13"هست...و ... دلم با سونی نیست اما از عواقب اپل هم می ترسم...چی کار کنم؟ ... دارم دیوونه میشم
ببین ، با اومدن سری جدید ، مک بوک پرو 13" به ایران ، مدل هایی قبلی مثل همین MB991LL/A دیگه پیدا نمیشن! چون الان دو هفته بیشتر ه ، که تولید سری قبل دیسکانتینیو شده!
پس ، اگر عجله دارید ، ویا قیمت براتون مهمه ، بهتره زود تصمیم بگیرید!
اما سری جدید ، تا قیمت هاشون تو بازار ثابت شه ، یه خورده طول میکشه! (خب بالاخره ، اینجا ایرانه دیگه!)
در ضمن ، بعضی مواقع در زندگی ، آدم باید با دلش تصمیم بگیره ، نه با کله اش!
اگر فکر می کنید ، اینکار ریسکه ، اینو از من داشته باش : "همیشه بزرگترین ریسک ، نکردن ریسکه!"
دیگه خود دانید!
اگه گیمر حرفه ای نستید تو خریدش شک نکنید بی نظیره![]()
یعنی چی عواقبش میترسید؟باز هم سلام
ببخشید من mb991رو قیمت کردم 1.820 و راست یا دروغ می گفت گرون میشه من اینقدر گرونه برام...بخصوص که می ترسم...و یک چیز دیگه که 13"هست...و ... دلم با سونی نیست اما از عواقب اپل هم می ترسم...چی کار کنم؟ ... دارم دیوونه میشم
خب برای کوچکترین خدماتش خودت باید اقدام کنی...(یه ورد یا پاورپوینت ساده را هم باید جدا براش پیدا کنی) خیلی وحشتناکه و اینکه 13" و من کار گرافیکی می خوام بکنم...
چی کار کنم خدااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)