تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 447 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به مودم asus G31 چیه؟
    من برا پارس آنلاین میخوام بگیرم که اونجوری که تو سایتش زده مدل های N11,N10 رو ساپورت نمیکنه اما این مدل رو زده بود
    حالا میخوام بدونم کلا این مدلش چظوره و حدود قیمتش چقده
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا کسی نبود مودمی بشناسه که بشه باهاش برای وایرلس محدودیت سرعت گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3بار پرسدم تا حالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من مودم 810 tp link دارم و میخواستم عوض کنم چون سرعت دانلود آیفونم پایین تر از سرعت لن هست میخواستم یه مودم خوب تا 100 هزار تومن پیشنهاد بدید
    مشکل بخاطر اینه که ispتون سرعت کمی واسه تک کانکشنه میده!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به مودم asus G31 چیه؟
    من برا پارس آنلاین میخوام بگیرم که اونجوری که تو سایتش زده مدل های N11,N10 رو ساپورت نمیکنه اما این مدل رو زده بود
    حالا میخوام بدونم کلا این مدلش چظوره و حدود قیمتش چقده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    خوب نزدن.دلیل نیست که ساپورت نکنه.چجوری میشه یک مدل ساپورت نشه یک مدل بشه!

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

با سلام خدمت همه ی دوستان

من میخوام یه مودم وایرلس بخرم . لپ تاپ خودم مک بوکه و یه آیپاد هم دارم . بردش هم برام خیلی مهمه . میخوام راحت تا 40-50 متر آنتن دهی داشته باشه . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . قیمت هم تا صد هزار تومان

اگه سری N بخرم لپ تاپ ها و دستگاه هایی که سری N نیستند میتونن بهش وصل بشن ؟

البته من یه مودم تی پی لینک W8901G دارم . اوایل آنتن دهیش خیلی بالا بود . اما الان بیشتر از سه چهار متر آنتن نمیده . نمیدونم آیا مشکل پیدا کرده یا واقعا خراب شده

با تشکر
    بله میتونن وصل بشن.ولی دیگه از سرعت بالاتر و برد بهتر خبری نیست.

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من چند ماهی هست d link 2730 دارم وایرلس سری n
    ولی با 2730 هایی که الان تو بازارن مقایسش میکنم میبینم آنتن جدیدا بلند تر شده
    ماله من آنتنش نصف اوناس و روش نوشته دی لینک . ولی این جدبدا بلند ترن و روشون چیزی ننوشته . خواستم ببینم تو برد تاثیر داره این قضیه ؟

7. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام دوستان

یه راهنمایی میخوام
    ممنون میشم کمکم کنید

راستی دانش فنی من تو این مورد در حد صفره
    امیدوارم بتونم منظورمو برسونم

من تازگی از سرویس های مخابرات سفارش adsl دادم (محدوده ما را فقط و فقط مخابرات ساپورت میکرد) و با همسایه روبرومون هم اشتراکی بدون محدودیت نداگستر گرفتیم

حالا من میخوام یه مودم وایرلس بخرم که هم از اینترنت خودم استفاده بکنم هم به نوعی گیرنده هم باشه تا بتونم از بدون محدودیت اون هم استفاده کنم
    تابستونی یه access point دستم بود و صلش کرده بودم به سیستم میتونستم از اینترنت اون هم استفاده کنم

حالا میخوام مودمی بهم معرفی کنید که هم مودم باشه برای استفاده خودم و هم به نوعی گیرنده باشه تا بتونم از اینترنت اون هم دانلود کنم

فاصله بین خونه ما تا خونه اونا هم حدود 70 متره.حالا شما یه کم بیشتر در نظر بگیرید که مشکل ساز نشه (مثلا 100 متر)
    بودجه هم حدود 60-70 تومن در نظر بگیرید

پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر میکنم
    ممنون

9. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من چند ماهی هست d link 2730 دارم وایرلس سری n
    ولی با 2730 هایی که الان تو بازارن مقایسش میکنم میبینم آنتن جدیدا بلند تر شده
    ماله من آنتنش نصف اوناس و روش نوشته دی لینک . ولی این جدبدا بلند ترن و روشون چیزی ننوشته . خواستم ببینم تو برد تاثیر داره این قضیه ؟
    احتمالا ورژن جدید 2730 هستن که مسلما باید بهتر شده باشن.دقیقا مثل 2640U که 2 ورژنش اومده و دومی بردش بهتره.

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

سلام دوستان

یه راهنمایی میخوام
    ممنون میشم کمکم کنید

راستی دانش فنی من تو این مورد در حد صفره
    امیدوارم بتونم منظورمو برسونم

من تازگی از سرویس های مخابرات سفارش adsl دادم (محدوده ما را فقط و فقط مخابرات ساپورت میکرد) و با همسایه روبرومون هم اشتراکی بدون محدودیت نداگستر گرفتیم

حالا من میخوام یه مودم وایرلس بخرم که هم از اینترنت خودم استفاده بکنم هم به نوعی گیرنده هم باشه تا بتونم از بدون محدودیت اون هم استفاده کنم
    تابستونی یه access point دستم بود و صلش کرده بودم به سیستم میتونستم از اینترنت اون هم استفاده کنم

حالا میخوام مودمی بهم معرفی کنید که هم مودم باشه برای استفاده خودم و هم به نوعی گیرنده باشه تا بتونم از اینترنت اون هم دانلود کنم

فاصله بین خونه ما تا خونه اونا هم حدود 70 متره.حالا شما یه کم بیشتر در نظر بگیرید که مشکل ساز نشه (مثلا 100 متر)
    بودجه هم حدود 60-70 تومن در نظر بگیرید

پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر میکنم
    ممنون
    پیشنهاد من این هست که از مودم یا آنتن های Outdoor در بیرون استفاده بشه.یا حداقل دم پنجره باشه.

11. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[QUOTE=ArashMiniStar;6671103]خوب نزدن.دلیل نیست که ساپورت نکنه.چجوری میشه یک مدل ساپورت نشه یک مدل بشه[QUOTE]

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

والا اینو به خودشون بگو...اینم از شگرداشونه دیگه..کارشون که معلوم نیس هر مشکلی بعدش پیش بیاد میذارن رو حساب این

13. این کاربر از yes47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

احتمالا ورژن جدید 2730 هستن که مسلما باید بهتر شده باشن.دقیقا مثل 2640U که 2 ورژنش اومده و دومی بردش بهتره.

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

پیشنهاد من این هست که از مودم یا آنتن های Outdoor در بیرون استفاده بشه.یا حداقل دم پنجره باشه.
    و مدل خاصی مدنظرتون هست؟
    برند. مدل . قیمت

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

و مدل خاصی مدنظرتون هست؟
    برند. مدل . قیمت

ممنون
    لطفا شما دقیق تر مکان 2 مودم و 2 ساختمون رو به هم مشخص کنید که بهتون معرفی کنم.
    در اصل دید شما خیلی مهمه.من میتونم بهتون تجهیزات معرفی کنم که تا 1 کیلومتر وایرلس داشته باشید.ولی خوب دید باید آزاد و بدون مانع باشه.

16. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •