خدا بیامرزه پدر st رو که دیگه تولید نمیشه
ولی به نظر من تو این مدلا فقط sx خوبه
خدا بیامرزه پدر st رو که دیگه تولید نمیشه
ولی به نظر من تو این مدلا فقط sx خوبه
کی گفته تولید نمیشه؟ شرایط پیش فروش جدید رو ببین :این هایی که گفته با 'ايموبلايزر' همه مدل st هستن! طبق قوانین تصویبی جدید راهنمایی و رانندگی آره خودرو فاقد abs نباید تولید بشه ولی این حرفا کسی تو کتش نمیره.تازه مدل st رو فقط با وام و چک میدن که همه بخرن و مدل ها sx و sl نقدی و دو ودیعه ای هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل صبا هم میگفتن دیگه پلاک نمیشه ولی هنوز داره میده بیرون.
Last edited by artoor32; 27-01-2011 at 04:15.
3000 که خیلی کمه
لنت خوب و درجه یک باشه راحت هیچی نباشه 10 هزار تا میره
پراید صفر که خریدم لنت فابریک روش بود بردم نمایندگی کیلومتر 3 هزار بود حدودا لنت ها رو عض کرد رایگان و بعد یه لنت گذاشت روش و با همون لنت من 17 هزار تا دیگه رفتم تازه وقتی لنت رو عوض کردیم هنوز 20% دیگه داشت
نه. همچین چیزی نیس.
در شرایط پیش فروش 111 ایموبلایزر یا همون ضد سرقت ثبت نام میکنند و تعیین آپشن خودرو در زمان تحویل مشخص میشود یا در زمان صدور دعوتنامه. من خودم دیروز ثبت نام کردم. اصلا St دیگه تولید نمیشه.
اگه اون فایل pdf رو هم خوب بخونید متوجه میشید.
من از یکی از بچه های نمایندگی شنیدم.اگه اینطور هست که خیلی خوبه.منظور شما همون با امکان صلح که نوشته یعنی سفارشی واسه تعیین اپشن؟ مثلا مدل جدید صبا 131 دوگانه رو هم با امکان abs و هیدرولیک میتونی تعیین کنی؟
بله. از این به بعد همه مدل های پراید قابلیت آپشن بندی دارند. در شرایط پیش فروش دهه فجر امسال وقتی به زمان تحویل 1 ماه مونده دعوتنامه میاد و تو اون رنگ و آپشن رو تعیین میکنی. تو سایت سایپا هم مراجعه کنین ملاحظه میکنید.![]()
سلام
این پراید 131 بالاخره چه شکلی هست که گذاشتن برا فروش؟
گذشته از تقویت و این چیزا.
جنس ندیده و خرید !!!!!!!!!!
ما که موندیم چی بگیم![]()
از نظر ظاهر بیرون که فک نکنم تفاوت آنچنانی داشته باشه مثل مدل های 132 و 111 که تقویت شدن به همراه تزئینات داخلی و مخلفات
ولی تا اونجایی که من شنیدم سپرهای جلو و عقب هم تغییر پیدا میکنه و همرنگ بدنه میشه با قبلیت نصب مه شکن جلو.
باید منتظر موند و دید که چی ازش در میاد.من که چشم اب نمیخوره...
متن خبر هم در اینجا گذاشتم که چراغ های جلو هم تغییر کردن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپشن کجا بود دوست عزیز؟؟؟؟؟ موقع تحویل هرچی داشته باشن میدن. زمان تحویل ماشین من فول نداشتن (sx)، به من SL دادن. (البته پشیمون نیستم، چون ماشین خوبی از آب دراومده)
دردسرهای پروژکتورش هم سرجاش... آخرش خودم خریدم نصب کردم. حتی کلید پروژکتورش رو هم نداشتن...
خوب این بستگی به شانس هم داره. راستی ماشینتو کی تحویل گرفتی؟(منظورم تاریخشه) موقع تحویل مجبور نشدی رنگ ماشین رو هم عوض کنی به این خاطر که رنگ انتخابیتو نداشتن؟ و نمونه ی دعوتنامه رو داری که بذاری؟ تو دعوتنامه میتونی مثلا انتخاب کنی مه شکن جلو داشته باشه؟
راستی من تو اون نمایندگی که ثبت نام کردم گفت اگه موقع تحویل sx نداشتیم میتونی صبر کنی هر وقت sxاومد ببری!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)