تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 95 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    چنین چیزی وجود ندارد فقط تنظیمات مربوط به سایز و کیفیت تصویر و sleep و این جور چیزاست.
    وقتی تصویر اصلیت روی HDMI، Component یا RGB باشه میتونی Tools رو بزنی و تصویر در تصویر رو انتخاب کنی، نه وقتی که توی تی وی هستی. احتمالا شما وقتی tools رو زدید تصویر اصلیتون روی تی وی بوده، بخاطر همینه که این گزینه رو نمیبینی.

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

اینطوریه:
    تصویر اصلی:
    Component, HDMI, RGB

تصویر فرعی:
    TV, AV

2. 2 کاربر از m2fard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشيد كه دوباره مي پرسم:

چرا زيرنويسها را توي Media Player لپ تاپ ميشه ديد ولي توي LCd نه؟ چكار كنيم كه كه روي تلوزيون هم نمايش داده شود؟

چرا فرمت WMV از طريق فلش يا USB قابل پخش نيس؟

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

راستي حافظه داخلي 40B650 چنده؟ براي ما كه م زنه 184MB در حاليكه تبليغ مي كنن يك گيگ!!!!
    اگه اروپایی باشه و زیرنویست فارسی باشه، مشکلت طبیعیه! یعنی اروپایی با زیرنویس فارسی مشکل داره، حالا نمیدونم با آپدیت درست میشه یا نه. یه باز زنگ زده بودم به VIP سامسونگ، گفت پیشنهاد نمیکنیم b690 ها رو آپدیت کنید چون هر جای دنیا اینا ورودی خروجیهاشون تعدادشون فرق داره، مثلا توی ایران فلان اینچ b690 دو تا AV داره اما همین اینچ توی فلان کشور اروپایی فقط یکی داره، واسه همین فرم ویری که میریزی ممکنه واسه مدل یک AV باشه و در این صورت یکی از AV ها از کار میفتن یا قاطی میکنه. سوالی که من ازش پرسیدم درباره ی b690 بود، اما احتمالا همین قضیه در مورد b650 هم صادقه، چون b690 همون b650 ئه (البته ایرانیزه اش)
    Last edited by m2fard; 29-04-2010 at 22:46.

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی تصویر اصلیت روی HDMI، Component یا RGB باشه میتونی Tools رو بزنی و تصویر در تصویر رو انتخاب کنی، نه وقتی که توی تی وی هستی. احتمالا شما وقتی tools رو زدید تصویر اصلیتون روی تی وی بوده، بخاطر همینه که این گزینه رو نمیبینی.

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

اینطوریه:
    تصویر اصلی:
    Component, HDMI, RGB

تصویر فرعی:
    TV, AV
    سلام
    نه خیر تصویری که فعال است را روی دی وی دی گذاشتم ولی این تنظیمات نمی آید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    نه خیر تصویری که فعال است را روی دی وی دی گذاشتم ولی این تنظیمات نمی آید.
    ببخشید درست شد! بایستی PIP را روشن می کردم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . از روی فلش وقتی میخوام فایل mkv رو پخش کنم مینویسه که codex مورد نظر پیدا نشد و در نتیجه صدا نداره !!
    باید چی کار کنم ؟
    البته اولین بار که برای mkv دچار چنین مشکلی میشم (: همیشه صدا داشتند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید درست شد! بایستی PIP را روشن می کردم!
    منظور من هم همین PIP بود. من ترجمه اش رو میگفتم -Picture In Picture-
    منو رو فارسی کنید مینویسه تصویر در تصویر و اگر انگلیسی کنید مینویسه PIP .

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

سلام . از روی فلش وقتی میخوام فایل mkv رو پخش کنم مینویسه که codex مورد نظر پیدا نشد و در نتیجه صدا نداره !!
    باید چی کار کنم ؟
    شاید این فایلی که شما دارید و مشکل داره، به طور استاندارد ریپ نشده، چون با خیلی از codec ها میشه یه فایل رو ریپ کرد اما معمولا دستگاهها از یک codec استاندارد پشتیبانی میکنن.

8. این کاربر از m2fard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باید چی کار کنم ؟
    مشکل شما به خاطر این هست که HD پلیر این پنل از فرمت صدای DTS پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فیلم شما بدون صدا پخش می شه و هیچ راهی ندارید جز اینکه صدای فیلم رو با نرم افزار کانورت کنید . اگر بخواهید صدا و تصویر رو با هم کانورت کنید با یک پروسه زمانی چند ساعته مواجه می شید . نرم افزاری هست که فقط صدای فیلم رو برای شما کانورت می کنه با بازه زمانی بسیار کمتر . من تمام این موارد رو قبلا در همین تاپیک توضیح دادم اگر محبت کنید صفحات قبل همین تاپیک رو شما و دیگر دوستان مطالعه کنند اینقدر سئوالات تکراری پرسیده نمی شه و تاپیک بی دلیل حجیم نمی شه .
    در هر صورت اگر شما یک بیننده حرفه ای فیلم های HD هستید و حجم بالایی از فیلم های HD دارید راهی ندارید جز اینکه یک HD پلیر اکسترنال تهیه کنید که DTS رو پشتیبانی کنه برای اینکه فیلم های 2008 به بعد تقریبا درصد بسیار بالایی از اونها با فرمت DTS عرضه می شند که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از HD پلیر به ورودی سینمای خانگی تون از صدای خارق العاده پنج کاناله فیلم لذت ببرید . موفق باشید

10. 4 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظور من هم همین PIP بود. من ترجمه اش رو میگفتم -Picture In Picture-
    منو رو فارسی کنید مینویسه تصویر در تصویر و اگر انگلیسی کنید مینویسه PIP .
    .
    سلام.
    حق با شماست. ولی تلویزیون ما اروپایی است و منوی اون فارسی نمی شه. کاتالوگش را خوندم تا فهمیدم PIP همان مخفف Picture In Picture یا به زبان شیرین فارسی تصویر در تصویر است. به هر حال ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مشکل شما به خاطر این هست که HD پلیر این پنل از فرمت صدای DTS پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فیلم شما بدون صدا پخش می شه و هیچ راهی ندارید جز اینکه صدای فیلم رو با نرم افزار کانورت کنید . اگر بخواهید صدا و تصویر رو با هم کانورت کنید با یک پروسه زمانی چند ساعته مواجه می شید . نرم افزاری هست که فقط صدای فیلم رو برای شما کانورت می کنه با بازه زمانی بسیار کمتر . من تمام این موارد رو قبلا در همین تاپیک توضیح دادم اگر محبت کنید صفحات قبل همین تاپیک رو شما و دیگر دوستان مطالعه کنند اینقدر سئوالات تکراری پرسیده نمی شه و تاپیک بی دلیل حجیم نمی شه .
    در هر صورت اگر شما یک بیننده حرفه ای فیلم های HD هستید و حجم بالایی از فیلم های HD دارید راهی ندارید جز اینکه یک HD پلیر اکسترنال تهیه کنید که DTS رو پشتیبانی کنه برای اینکه فیلم های 2008 به بعد تقریبا درصد بسیار بالایی از اونها با فرمت DTS عرضه می شند که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از HD پلیر به ورودی سینمای خانگی تون از صدای خارق العاده پنج کاناله فیلم لذت ببرید . موفق باشید
    ممنون از توضیحاتتون . ایا از طریق اپدیت سیستم تی وی میشه این مشکل رو حل کرد ؟ تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید بزرگوار ؟

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون . ایا از طریق اپدیت سیستم تی وی میشه این مشکل رو حل کرد ؟ تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید بزرگوار ؟
    خیر من ورژن اروپایی این مدل رو دارم با آخرین فریمور موجود ساپورت DTS اضافه نشده . ولی از لحاظ تکنیکی شرکت سازنده اگر مایل باشه می تونه این کار رو انجام بده .

14. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •