تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 428 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی ممنون
    اصلا انتظار نداشتم کسی اینطور کامل جواب بده .
    در مورد این موتور هم بگم که بقیه موتور ها پولی هستن و این کافیه
    یه چند تا سوال پیش اومد
    نرم افزار sclupt چیه ؟؟
    من فعلا مدلینگ بیشتر بلدم . animating هم باید خوب یاد بگیرم تو 3d max یا اینکه خود این موتور کار انیمیشن رو انجام میده ؟
    بازم خیلی ممنون
    خواهش می کنم. قابلی نداشت. عوضش برام یه Cintiq بخر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نرم افزار های Sculpting مثل Mudbox و ZBrush برای جزئیات دادن به مدل هستن. توی ساخت بازی استفادشون Normal Baking هست. مثلا شما میای یه آدم طراحی می کنی تو مکس با 5000 ورتکس. اونو توی Mudbox لود می کنی، و با یه سری قلم مثل فتوشاپ ولی توی 3 بعد، بهش جزئیات می دی و نهایتا 100000 یا 150000 ورتکس در میاد. باید از روی این مدل پر جزئیات Normal رو در بیاری. ولی همون مدل Low Poly توی بازی لود میشه.

انیمیشن هم اگه یه چیز تکراری مثل راه رفتن آدم هست، نه، همین الان توی UDK هست. فقط باید به مدلت Bone های خاصش رو اضافه کنی، و البته Skinning هم که همیشه لازمه. اگه هم یه چیز جدید هست، باید انیمیشنش رو داخل مکس در بیاری، ولی دفعه ی اول که لود کردی از این به بعد اگه 10 تا مدل دیگه هم دربیاری که همون انیمیشنو بخوان دیگه لازم نیس زحمتی بکشی و همون انیمیشن اولی رو روش می ندازی.

تا بعد.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Amir_Amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ایمپورتش میکنم توی یدونه پکیج جدید ، اونجا کامل دارمش ولی تو صحنه نیست .
    آره ، این رو هم مطمئنم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گفتم چطوری میاری تو مپ نه چطوری ایمپورت می کنی.
    در ضمن کامل نه اینطوری که اونو گفتی.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

6. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز که دارن تمامی تلاش خودشونا برای پیشرفت بچه ها توی ایران می کنند.
    و ممنون از همه آموزش های که توسط اساتید گذاشته شده است. داشتم این تاپیک را مطلاعه می کردم که دیدم.
    بچه هادنبال کتابهای آنریل هستند همین طور که همه می دونند کتاب های روی اینترنت همشون انگیلیسی هستند و عصاب فولادین می خواد که این کتاب ها را بخونیم. یه مدتی دنبال منبع برای این موتور می گشتم خوب ولی فارسی جایی ندیدم.تا چند روز پیش دیدم که یکی از کاربر های سایت persian-designers می خواد دوتا کتاب آنریلی که توی مطالب قبلی خوده بچه ها گفتند را ترجمه کنه و برای فروش روی نت بزاره----> یه چیزی (من اصلا قصد تبلیغ ندارم)<------ وچون فارسی هست خیلی خوبه من که خودم با فارسی خیلی بیشتر از انگلیشش حال می کنم فقط این بابا می گه باید تعداد افراد به حد نساب باید برسه تا این کتاب را پخش کنه این طور که خوش می گه حدود 50 نفر حال من خودمم خواستاره این دو تا کتاب هستم ولی فارسیش. از دوستانی که واقعا می خواند آنریل را شروع کنند بد نیست عضو بشند کتابا بخرند و اما در مورد پولشم بگم خودش گفته هرچه تعداد بیشتر بشه قیمت کتاب پایین تر میاد حالا من گفتم به بچه های پی سی ورلد هم گفته باشم ببینم هیچ کدوم نمی خواند فارسی این کتاب ها را داشته باشند؟با تشکر از همه دوتان گل پی سی ورلدی خودم.
    سایت خود طرف و تاپیکی که انتقال داده به سایتش:
    کد:
    تاپیکی که در پرشین دیزاینر زده:

کد:
    دوستان اگه کسی زبانم بلده می تونه کمک این بابا بکنه تا کتا با را زود تر تحویل بده. دمه همگی گرم خوش باشید.

Last edited by VGS; 24-04-2010 at 12:26.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

از بس اینجا خبری نبود داشتم پستای قبلی رو مرور می کردم، دیدم پریروز یه قولی داده بودم به شما:

نورپردازی یه سری تغییرات مهم کرده که تو پست بعدی می گم.
    خلاصه الان یادم اومد. گفتم انجامش بدم که بدقول نشم، هر چند حتی نمی دونم کسی می خونه یا نه.

سه تا ویژگی به نور پردازی و سایه اضافه شده که چون عکس داره هر کدومو جدا می گم قاطی نشه.

مورد اول - DominantDirectionalLightMovable :

تا الان یه مدل نور داخل آنریل بود به نام DominantDirectionalLight که نور خیلی خفنیه و هر کارت گرافیکی فقط یکی از اینارو ساپورت می کنه، یعنی اگه بیش از یکی از اینا رو توی یه مپ استفاده کردین، باید طوری قرارشون بدین که توی هیچ نقطه ای اشتراک نداشته باشن. بیشترین استفادش هم برای نور شب و روز آسمون بود.

الان کاری که کردن اومدن مثل PointLight و SpotLight یه مدل Movable یا قابل حرکت از این نور رو اضافه کردن، که به درد بخور ترین کاربردش شبیه سازی خورشید یا ماه متحرکه. اگه بازی World Of Warcraft رو رفته باشین، توش یه همچین آسمونی رو شبیه سازی کردن، البته اون Dominant نبود. عکسای زیر هم یه نمونه از این قضیه رو نشون میدن:

Last edited by tovamohammad; 24-04-2010 at 12:45.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مورد دوم - Changes to previewing unbuilt lighting (تغییرات در پیش نمایش نورهای بیلد نشده) :

تا الان اگه نوری رو تغییر می دادید و یا یک Static Mesh رو جابجا می کردید،تا بیلد بعدی نور، اون آبجکت سیاه می موند. کلا دو حالت ممکنه پیش بیاد:

1. فقط تعداد کمی آبجکت نیاز به بیلد داشته باشن - زمانی پیش میاد که آبجکتی رو حرکت بدین یا تنظیماتش رو تغییر بدین.

2. آبجکتهای زیادی و یا یکی از نور ها نیاز به بیلد داشته باشن - زمانی پیش میاد که نوری رو جابجا و یا ویرایش کنین.

به عنوان مثال این یه صحنه است که داخلش یه DominantDirectionalLight وجود داره:

زمانی که یه تعداد کمی از Static Mesh ها رو جابجا کنین، اون مش ها از سایه های دینامیک استفاده می کنن، در صورتی که تمام آبجکتهای دیگه همچنان سایه ی پیش محاسبه شده دارن و زمان ریل-تایم پردازشی واسشون انجام نمی شه.

و در صورتی هم که نور رو بچرخونین، ادیتور به کل صحنه سایه ی دینامیک میده.

همون طور که می بینین دیگه تا جایی که ممکنه مش ها سیاه نمی شن تا بالاجبار هر بار بخواین نور ها رو بیلد کنین، فقط پردازش یه مقدار سنگین تر میشه.

11. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این مورد آخریرم سریع بگم تموم شه:

مورد سوم - Dynamically Shadowed Translucency (ایجاد سایه ی دینامیک برای متریال های Translucent) :

دو سناریوی مختلف وجود داره که از Dynamically Shadowed Translucency استفاده می شه:

1. اینو زیاد توضیح نمی دم. همون قدر بگم که برای موهای یه آدم که همیشه Translucent هستن استفاده می شه:

بدون ویژگی جدید:

با وجود ویژگی جدید (به موها دقت کنین):

2. متریال های Translucent با این ویژگی می تونن سایه های دینامیک روی سطوح Opaque رو به ارث ببرن. (ترجمش چه عجیب غریب شد این جمله) برای درک این مورد هم بهترین راه یه مثاله:

بدون ویژگی جدید:

با وجود ویژگی جدید (به سایه ی روی زمین دقت کنین):

--------------------------

خب اینم از قولی که داده بودم. نور پردازی آنریل از نسخه ی آوریل به بعد این ویژگی ها رو داره. نسخه ی آوریل رو توی پست زیر توضیحشو دادم:

کد:
    فقط عکسها تعدادش زیاد بود، و به خاطر دایال آپ داران عزیز همه ی عکسا رو Jpeg گذاشتم.

امیدوارم رسونده باشم مطلبو. فعلا.

13. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام دوستان

از بس اینجا خبری نبود داشتم پستای قبلی رو مرور می کردم، دیدم پریروز یه قولی داده بودم به شما:

خلاصه الان یادم اومد. گفتم انجامش بدم که بدقول نشم، هر چند حتی نمی دونم کسی می خونه یا نه.
    كلا بيكاري ميشيني پستاي قبلي رو ميخوني ؟
    خيلي مطالب مفيدي بود در مورد نور ماه من ازش استفاده ميكردم ولي فكر نميكنم خودش در طول بازي چرخه ي شب و ادامه بده (يعني ثابته).البته فكركنم.
    تو با speed tree كار كردي؟ من نميتونم مدلاي درخت رو به obj تبديل كنم . ميگه بايد با سايت منبع تماس بگيرم .
    اميدي هست بدون تماس مشكلش حل بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیز ببین این speed tree که همراه انجینه فقط فرمتی می ده که باسه انرل هست ، و خروجی به بقیه فرمتا نمی ده. اگه می خواهی به بقیه نوع فرمت ها خروجی بگیری باید و بری کاملشو دانلود کنی. این speed tree از اول باسه ogre بوده که الان به udk نیز ملحق شده.
    اما به راحتی می تونی بدن obj کردن بیاری تو انجین . من امتحان کردم و جوابم داده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •