اینم داک من.بیکاریه دیگه.حداقل کار راه اندازه.با چند تکه چوب داک ساختم به این میگن کار آفرینی
![]()
اینم داک من.بیکاریه دیگه.حداقل کار راه اندازه.با چند تکه چوب داک ساختم به این میگن کار آفرینی
![]()
سلام دوست عزیز خوش اومدین.
آقا قائم رو بیخیال شو یا از پایتخت بگیر یا گوشی شاپ.
-------------------------
آقا وحید از نظر بلندی صدا تقریبا مثل هم هستند ولی از نظر کیفیت 5800 یه کوچولو بهتره. از بابت صدا خیالتون راحت خودمم 5800 داشتم.
-----------------------
مسعود جان منم یدونه میخواااااام
یه توضیح میدی چجوری درست کردی؟؟؟
آقا ایول...! بنظر من بزن تو ساخت انبوه
حالا میشه لطف کنی چه شکلی این کار رو انجام دادی ؟
دوستان میشه بگید این گوشی چه چیزایی باهاشه؟اگه عکس هم بزارید که چه بهتر
راستی این روت کردن چطوریه؟اموزشش تو کدوم تاپیک هست؟برای milestone!
قیمت امروز 89/2/30 چنده دوستان؟
Last edited by BLACK_SUN; 20-05-2010 at 13:37.
والا اگه قصد درست کردنش رو داری باید بگم یه چیزی تو مایه های داک من درست کن تا بعدش بگم چیکار کنی بره رو حالت multimedia . تو فکر یه داک برای ماشین هستم .
مثل این
![]()
سلام .ممنون از دوستان بابت مطالب مفیدشون فقط مسعود جان اگه ممکنه عکسها رو ری سایز کنین تا ما دایل آپی ها هم بتونیم صفحه رو راحت باز کنیم. دوستان دوتا خبر خوب, یکی اینکه موتورولا فیرمویر جدیدی رو با پشتیبانی فارسی و عربی به طور پیش فرض و بدون نیاز به روت داده که من امروز, فردا تست میکنم و اگه شانسمون بگه و مشکل آنتن دهی نداشته باشه آپ میکنم چون بازم مشکل قبلی رو دارم که لینک از خود سایت موتورولا هست :( خبر دوم اینکه همونجور که بارها گفته شده jit compiler با ریلیز نسخه ی 2.2 واسه آندروید میاد و تاثیر غیر قابل انکاری هم روی اجرای بازیها میگذاره, حالا شما میتونین اون رو روی مایلستون 2.1 هم داشته باشین ! اینم روندی که باید انجام بدین که دیگه من به زبان اصلی میگذارم :
- Download the needed files: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Create 2 folders on your sdcard: “jit” & “dalbk”
- Extract the vmlibs.zip to the “jit” folder on your sdcard
- Using ADB pull your build.prop
ADB pull /system/build.prop C:\build.prop
- Add the following line to the end of the build.prop: dalvik.vm.execution-mode=int:jit
- Save it & push it back to your “jit” folder on the sdcard
ADB push C:\build.prop /sdcard/jit/build.prop
ADB shell
$ su
# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system
# cp /system/build.prop /sdcard/dalbk/
# cp /system/bin/dalvikvm /sdcard/dalbk/
# cp /system/lib/libdvm.so /sdcard/dalbk/
# cp /system/lib/libnativehelper.so /sdcard/dalbk/
# cd /sdcard/jit/bin
# cp -f dalvikvm /system/bin/
# busybox chmod 755 /system/bin/dalvikvm
# cd /sdcard/jit
# cp -f libdvm.so /system/lib/
# cp -f libnativehelper.so /system/lib/
# cat build.prop >/system/build.prop
# chmod 644 /system/lib/libdvm.so
# chmod 644 /system/lib/libnativehelper.so
# chmod 666 /system/build.prop
# sync
# mount -o remount,ro /dev/mtd/mtdblock6 /system
# reboot
فایل مورد نیاز رو هم میتونین از اینجا بگیرین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
اما یه خبر دیگه که واقعا عالی بود اینه که مایلستون رو همگی میتونین عملا تا 1200 مگاهرتز اورکلاک کنین(قبلا فقط خبرش گفته شده بود) و از سرعت 800 مگاهرتز عملا بهترین بنچمارک ها رو بین آندرویدی ها داره!!! یه سری نتایج بدست اومده :
@ 1200 MHz
MFLOPS: 9.144
TIME: 0.59
@ 1000 MHz
MFLOPS: 8.202
TIME: 0.66
@ 800 MHz
MFLOPS: 6.578
TIME: 0.82
@ 600 MHZ
MFLOPS: 4.915
TIME: 1.1
این اعداد برای گالکسی به این صورت هست :
Galaxy Spica (procesor core up to 800 MHz)
@ XXX MHz
MFLOPS: 3.016
TIME: 1.79
وبرای نکسس mflops برابر 6 هست!
دوستان فایلهای مورد نیاز برای انجام این کار رو به زودی آپلود میکنم چون نیاز به وی-پی ان داره(البته اگه مشغله ی کاری اجازه بده )
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
Last edited by johnypersian1656; 20-05-2010 at 16:58.
سلام من يكي از گزينه هاي خريدم مايلستون هست چند تا سوال داشتم .ممنونم راهنمايي بفرماييد
1- دوام باطري چطوره؟
2- كيفيت LCD و تاچش چطوره
3- گوشي هنگ نميكنه؟
4- صفحه كليدش چطوره ؟ نرم و روانه؟
با اجازه از دوستا مایل دار
1- باطریش خوبه و هیچ مشکلی نداره ولی خب کلا آندو یه ذره باطری خور هست
2-خیلی خوبه و حتی زیر نور شدید هم هیچ مشکلی نداره اگه معیار صفحه نمایش آیفون بزاریم میشه گفت که مایل از آیفون کاملا بهتره تازه amoled همنیست!!!!!!!!!
3- آندو اصلا هنگ نداره
4- صفحه کلیدش خوبه ولی با توجه به صفحه بزرگ و تاچ و کیبوردهایی مجازی که داره معمولا کتر پیش میاد که از کیبورد خود گوشی استفاده کنی
در کل گوشی تقریا بدون عیب و ایرادی هست و نباید تو خریدش شک کرد
جانی جان منم چند روزیه پیگیر این برنامه ی overclock هستم.نصب کردم مثلا overclock هم کردم,ولی فکر نمی کنم با همین برنامه به تنهایی overclock بشه setCPU هم باید نصب کنی؟من هیچ تغییری رو احساس نکرذم!تو توضیحاتشم گفته بود برای تنظیمات بیشتر setCPU رو نصب کنین.کلا از کجا بفهمم سرعت CPU تغییر کرده؟
دوستان برای استفاده از اینترنت یکی از این accrss point ها گرفتم ( از این wireless USB ) همه گوشی ها می تونن پیداش کنن ولی ماله من اصلا search هم نمیکنه که پیداش نمیکنه..!می تونین راهنماییم کنین چه شکلی می تونم به اینترنت متصل بشم...؟؟؟؟؟
در ضمن...! در حالت فیلم برداری قابلیت Zoom نداره ...!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by jaxi; 21-05-2010 at 18:40.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)