تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 180 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

چرا این عکسا همچینیس ؟!
    اصلا در حده کرایسی نیست ! نسخه 1 خداییش 2 برابر این بود گرافیکش .

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سایت gamingbolt.com یه ویدئوی گیم پلی از بازی با کیفیت 720p گذاشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لامصب 170 مگ هست... کی بگیره : دی
    البته 7 دقیقه هست!

همچنین چهارتا عکس که از این ویدئو گرفته شده:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

کمی خیالمان راحت می شود !!

3. 13 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام به همگی سه تا سوال داشتم 1-به نظرتون با کارت 5750 ati میشه بازیو اجرا کرد؟رو کدوم تنظیمات؟
    2-آیا داستان بازی به شماره های قبلی ربط پیدا می کنه یا داستان کاملا مجزا داره؟
    3-این crysis warhead چیه؟dlc کرایسیس 1 است یا ....؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

WARHEAD بعد از اتفاقات شماره 1 بود تا اونجا که یادم میاد
    داستان این قسمت هم من چندجا خوندم گفته بودن جدا از اون 2 نسخست.....

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت gamingbolt.com یه ویدئوی گیم پلی از بازی با کیفیت 720p گذاشته:
    و در ادامه اینکه این تریلر مربوط به xbox هست...

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی سه تا سوال داشتم 1-به نظرتون با کارت 5750 ati میشه بازیو اجرا کرد؟رو کدوم تنظیمات؟
    سلام. هنوز سیستم پیشنهادی معرفی نشده ، پس نمی شه نظر قطعی داد . شما با این کارت می تونید کرایسس 1 رو روی سطح جزئیات متوسط متوسط در full hd بازی کنید ، پس احتمالأ در نسخه ی جدید هم بتونید در این سطح بازی کنید .
    در مورد جزئیات داستان بازی چیزی نگفتن .. بعضی ها می گن مستقل هست، ولی این هم شایعست..تنها چیزی که می دونیم اینه که بازی 3 سال بعد از اتفاقات نسخه ی اول اتفاق می افته و نام کاراکتر بازی ، Alcatraz هست .(آلکاتراز هم دو تا حرف براش هست ، بعضی ها می گن سیاه پوسته ، یک عده هم معتقدند که همون lt-1 jake dunn هست که کدش رو از nomad به آلکاتراز عوض کرده!! ) البته چون این اولین نسخه ای هست که برای 2 کنسول هم ارایه می شه ، احتمالش هست که شخصیت اول رو عوض کنند .
    داستان warhead ، به صورت موازی با کرایسس 1 دنبال می شه و اتفاقات رو از دید physco می بینیم (از همون مرحله ای که major strickland با تیم bravo اومدن و phsyco ازمون جدا شد ) و نقطه ی اتمام وارهد هم قبل از مرحله ی آخر کرایسس 1 هست.

8. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پست اول را گذاشتن که سطح اطلاعات دوستان بالا بره!:
    کد:

10. 3 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Watson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام. هنوز سیستم پیشنهادی معرفی نشده ، پس نمی شه نظر قطعی داد . شما با این کارت می تونید کرایسس 1 رو روی سطح جزئیات متوسط متوسط در full hd بازی کنید ، پس احتمالأ در نسخه ی جدید هم بتونید در این سطح بازی کنید .
    در مورد جزئیات داستان بازی چیزی نگفتن .. بعضی ها می گن مستقل هست، ولی این هم شایعست..تنها چیزی که می دونیم اینه که بازی 3 سال بعد از اتفاقات نسخه ی اول اتفاق می افته و نام کاراکتر بازی ، Alcatraz هست .(آلکاتراز هم دو تا حرف براش هست ، بعضی ها می گن سیاه پوسته ، یک عده هم معتقدند که همون lt-1 jake dunn هست که کدش رو از nomad به آلکاتراز عوض کرده!! ) البته چون این اولین نسخه ای هست که برای 2 کنسول هم ارایه می شه ، احتمالش هست که شخصیت اول رو عوض کنند .
    داستان warhead ، به صورت موازی با کرایسس 1 دنبال می شه و اتفاقات رو از دید physco می بینیم (از همون مرحله ای که major strickland با تیم bravo اومدن و phsyco ازمون جدا شد ) و نقطه ی اتمام وارهد هم قبل از مرحله ی آخر کرایسس 1 هست.
    من کریسیس 1 رو با کارت 4850 با بالاترین جزئیات اجرا کردم . پس با کارت شما حتما میشه بازی کرد

12. این کاربر از Watson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این هم از اون حرف ها بود.سازنده کنسول وقتی میخواد محصول رو برای تولید بفرسته اول تست میکنه بعد میفرسته که تست میشه در حالت Full Load که دیگه همه قدرت کنسول رو داره میگیره ببینن تا چند ساعت پایداره و خراب نمیشه و خنک کننده هم برای همین میزارن که دماش زیاد بالا نره و عمرش کم نشه.حالا فهمیدی.در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم..
    مگه من گفتم نمیشه بازی کنی؟
    نه خیر میشه بازی کردبالاخره برای بهترین بازی ازنظرگرافیک باید بهترین کارتهارو مورد سنجش قراربده یانه؟
    من اصلاًنمیفهمم یعنی کنسول از5970قویتره؟دیگه خرنیستیم که.
    کنسول درحد5970هست 20درصد کمتر.
    ولی برای تنظیمات ultra high باید یه سیستم خیلی خفن داشته باشید !!!
    ببین اینو من نگفتما دوستمون گفته.
    اما من خیلی شنیدم که گرافیک PC به مراتب خیلی بهتر و بالاتر از کنسول ها هستش و گویا شایعه شده که دیگه ته گرافیک کنسول این نسل همین بازی هستش !!!!
    اینم من نگفتما دوستمون گفته.
    حیف که دموی برای PC نمی دن بیرون و گرنه می شد گرافیک PC رو دید ...باید دید گرافیک دمو روی کنسول ها چه اندازه ای هستش ...
    همش واسه کنسول دارن تریلر میدن بیرون طلب کارم هستی حالا من درباره سیتم های گرافیکی وبازی یه توضیح دادم مثلاًکه چی کشش دادی؟
    من برای دوستانpcباز گفتم اگه اینجوریه ازهمینجا تایچیکارو جداکنن مدیرا که آدم بتونه آزادانه یه حرفی بزنه.
    -اولین منظورتون ازون *4 ها احتمالا اینه که چهار تا GPU دیگه ؟! یعنی مثلا دو تا کارتی که هر کدوم دو تا gpu دارن رو با هم crossfire کنین ... چون هنوز هیچ کارت گرافیکی وجود نداره که چهارتا GPU رو روی یک برد قرار داده باشن ...
    عزیزم چهارتاgpuبقل هم میرن روهوا خب دوتاgpu عین5970عین5970دوتاgpuبافاصله مشخص حدود20سانت میشه استاندارد کارت من=ASUS ARES
    خب من کارم سخت افزار هست چندوقتی هست که دارم تجربه کسب میکنم به من کارمو یادندید.
    -در مورد 580 هم که هنوز رسما چیزی نیومده ازون نسخه ای که دو تا GPU داره و فعلا فقط در حد پیش نمایشه (البته کارت گرافیک تک GPUـه 580 که 3 gb رم داشته باشه ! تازه معرفی شده و البته چند فروشگاه هم در کل دنیا بیشتر ندارنش ...
    من گفتم اگر بیاد این هم مطرحه.
    -انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره)
    اطلاعات گرافیکی صفر!
    دوتا460ازبرندNVIDIA درحدود1.7گیگ حافظه میدن بیرون دوستمون حامد کارت295داره که1.7گیگ حافظه داره.
    علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...
    کارتهای5970بزرگترین رقیب این کنسول هستن که 2گیگ حافظه دارن ودماشون هم مناسبه کنسولی که شما میگین حتی ازبازی کردن هم میشه مقایسه کرد که5970بهتر ازاین کنسول هست من بصورت عملی این روتست کردم دیگه بیشتر از5970جون نداره.
    بازی کرایسیس به علت پردازش های گرافیکی وحشتناک نزدیک به واقعیت تنها بازی هست که درکنارMETRO 2033میتونه جون کارت گرافیکو بیرون بکشه من اطلاعاتم درباره کنسول زیاد نیست.
    1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....
    بعد منظورت 5970 هستش..؟
    حامد خان واسه شما1.7گیگ هست نزدیک به1.8اشتباه میکنی اگرم1.8توویندوزت نوشته واسه شیررم هست همکاری رم.
    خدایا همه ازمن بدبخت طلب کارن میخواستیم ببینیم بهترین گرافیکی که میشه ازبازی درآورد روکدوم کارت میتونه به اجرابزاره.غلط کردیم.

14. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایا همه ازمن بدبخت طلب کارن میخواستیم ببینیم بهترین گرافیکی که میشه ازبازی درآورد روکدوم کارت میتونه به اجرابزاره.غلط کردیم.
    خدایا این جماعت که بازی رو فقط و فقط گرافیک می بینن رو به راه راست هدایت فرما : دی
    این جماعت به جای بازی باید برن گرافیک بازی! : دی
    حداقل به جای این چیزا یه چیز درستو حسابی در مورد بازی بگید که به درد همه بخوره

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •