تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 311 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی از دیروز اینترنت من خیلی وضعش خراب شده.مال شما هم همین طوریه؟ایمیل ها که کلا تعطیله.هم جی میل و هم هات میل.فقط سایت های دات آی آر خوب بالا میان.حتی این فروم هم با مشکل بالا میاد.یه حالتی پیدا کرده که نه میشه گفت قطعه و نه میشه گفت وصله.انگار دی ان اس سرورشون مشکل داره یا بالاخره یه چیزی شده...حتی نمی تونم برم اسپیدتست دات نت تست بگیرم.یاهم مسنجر هم همین طوره.اشکال از منه یا سراسریه؟
    خبر دارین سیستم کشینگ زیرساخت فعال شده یا نه؟چون اینطوری که سایتهای خارجی نصفه نیمه میان بالا بوی راه اندازی این سیستم میاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اینکه شما با سرویس این شرکت مشکل داری دلیل نمیشه که این شرکت بد باشه.
    توی همین فروم به تاپیک های سرویس دهنده ADSL مراجعه کنی میبینی که بعضی ها از فلان شرکت راضی و بعضی ناراضی هستن.
    اینکه سرویس این شرکت به مزاج شما خوش نیومده دلیل بر بد بودنش نمیشه.

در مورد پشتیبانی هم شما خودت وجدانن بیا از یه شرکت یه مثال بزن که زنگ زدی و شمکلت رو حل کردن.

بنده هم فقط خودمم. یادت باشه.

بله درسته دوست من من سرویس این شرکت باهاش حال میکنم هر جا هم بشینم ازش تعریف میکنم . نوش چونش اون پولی رو هم که ازم گرفته چرا چون از سرعت و امکاناتش رضایت کامل دارم.

این تاپیک هم ارزونی دوستان. حداقل چند وقت به چند وقت میایم به مشکلای دوستان با فلان و فلان شرکت میخندیم.میدونی میگن با همدانیا فامیل اصفهانی ها هستیم داره باورم میشه.

دوست عزیز من علاقه ای به ادامه بحث ندارم و برای حسن خطام عرض میکنم
    طبق فرمایش خودتون که اگر کسی از شرکت یا خدماتش ناراضی باشه دلیل بر بد بودنش نیست، من این اصل رو قبول دارم چون به مثل مشت نمونه خروار است هیچ اعتقادی ندارم!!!اما این رو هم شما با این نظریه به اثبات می رسانید که اگر کسی هم پیدا شود که از شرکتی یا خدمات ان شرکت راضی باشد، دلیل بر خوب بودن آن شزرکت نیست؛ جون هیچگاه مشت نمونه خروار نیست.
    پس تنها راه نظر سنجی است.شما تمام پستهای این تاپیک رو بخون ببین چند نفر از پارس یا کلا شرکتهای اینترنتی همدان ناراضی اند.
    جواب سادست.ولی خود شما بهش برسی بهتره.
    من هم به نوبه خود امیدوارم که هیچ گاه دچار مشکل قطعی یا کاهش سرعت نشی، چون واسه خودم عذاب آوره، حادث شدنش رو واسه هیچ کسی ارزو نمیکنم.

با آرزوی موفقیت برای شما.حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

راستی از دیروز اینترنت من خیلی وضعش خراب شده.مال شما هم همین طوریه؟ایمیل ها که کلا تعطیله.هم جی میل و هم هات میل.فقط سایت های دات آی آر خوب بالا میان.حتی این فروم هم با مشکل بالا میاد.یه حالتی پیدا کرده که نه میشه گفت قطعه و نه میشه گفت وصله.انگار دی ان اس سرورشون مشکل داره یا بالاخره یه چیزی شده...حتی نمی تونم برم اسپیدتست دات نت تست بگیرم.یاهم مسنجر هم همین طوره.اشکال از منه یا سراسریه؟
    خبر دارین سیستم کشینگ زیرساخت فعال شده یا نه؟چون اینطوری که سایتهای خارجی نصفه نیمه میان بالا بوی راه اندازی این سیستم میاد.

با سلام
    از روز 13 و 14 فروردین سرعت لود صفحات به طور نسبی کاهش پیدا کرده.speedtest هم واسه من بالا میاد ولی با جون کندن.اینم تست امروز

حرف شما کاملا درست است جون لود صفحات سایتهای غیر ایرانی کمی با کندی سرعت همراه است. امروز و دیروز وضعیت روبه بهبودی رفته ولی باز هم کندی سرعت احساس میشه.
    امیدوارم لنگر کشتی، تیکه آهنی یا تور ماهی گیری روی این فیبرهای نوری بیچاره نیفتاده باشه!!!
    شایدم یکی عمدن پاشو گذاشته روی سیم!!!
    که در کشور ما گزینه دوم همیشه محتمل تره

حامد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شاید باورتون نشه ولی تو سیستم عامل اوبونتو چنین مشکلی نداشتم.با ریموو کردن آنتی ویروسم که اکسپایر شده بود وضع بهتر شد ولی به سرعت لود لینوکس نرسیدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سرعتا تقریبا به حالت اول برگشته....
    همه چیز آرومه. خدا کنه دیگه پایی روی سیم نره. یا یکی واسه تفریح این کارو نکنه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پنل کاربری مخابرات واسه من باز نمیشه واسه شما درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پنل کاربری مخابرات واسه من باز نمیشه واسه شما درسته؟
    تمام مشکلات مخابرات سراسری هست اگه چیزی برای شما اتفاق میوفته برای همه هست حتا دی سی‌ شدن کاربر‌ها به صورت هم زمان هست

8. این کاربر از boro_baba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

تمام مشکلات مخابرات سراسری هست اگه چیزی برای شما اتفاق میوفته برای همه هست حتا دی سی‌ شدن کاربر‌ها به صورت هم زمان هست

کاملا درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا چرا مشکل پیدا می کنه ارور میده که یورز نیم یا پسوردتون اشتباهه؟این هم از از خودراضی بودنشه که نمی گه مشکل از منه.میگه مشکل همیشه از شماست در همه مواقع نه ما.ما بی عیب و نقص هستیم!

11. این کاربر از Theoden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حالا چرا مشکل پیدا می کنه ارور میده که یورز نیم یا پسوردتون اشتباهه؟این هم از از خودراضی بودنشه که نمی گه مشکل از منه.میگه مشکل همیشه از شماست در همه مواقع نه ما.ما بی عیب و نقص هستیم!

حرف شما کاملا درسته.واسه من زده بود 15گیگ مصرف مازاد(البته اونموقع که سایت بالا می اومدا!)زنگ زدم به مدیر ارشد فنی!!!
    باور کن که به اندازه یه بچه 12ساله از برنامه نویسی و سیستم کنترل پنل چیزی حالیش نبود
    15دقیقه باهاش حرف زدم تا فهمید پنل مشکل داره و همش میگفت:خب زیاد مصرف کردی باید پولش رو بدی.بعدش با دلیل کاری کردم که به اشتباه خودش پی ببره!!!
    سایت رو هم مثلا واسه آپدیت و تعمیرات نقایص میبندند تا با خیال راحت در هر موقع که دلشون خواست بهش رسیدگی کنند
    این جور چیزا به یه امر عادی درمملکلت ما بدل شده!!!
    مسئولیت شناسی=عدم پایبندی به اصول کشوری

13. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •