بعیده ارتقاء پیدا نکنه اونم بلوتوث.ولی از SE هیچ بعید نیست.اگر دیدید اون بچه های ریچل آندروئید 2.1 شدن و مولتی تاچ اصلا تعجب نکنید.
ولی با این 1.6 ایکس 10 واقعا ناقصه.
بعیده ارتقاء پیدا نکنه اونم بلوتوث.ولی از SE هیچ بعید نیست.اگر دیدید اون بچه های ریچل آندروئید 2.1 شدن و مولتی تاچ اصلا تعجب نکنید.
ولی با این 1.6 ایکس 10 واقعا ناقصه.
زياد خودتون رو درگير بلوتوث گوشي نكنيد! N900 هم به صورت كارخانه اس قابليت سند فايل با بلوتوث نداره ولي با نصب يه برنامه ۱۵ كيلوبايتي مشكلش حل ميشه ...
دقیقآ ! با یه برنامه کوچولو میشه بلوتوث رو درست کرد
دوستمون تیتان هیرو دارن ! اوشونهم مشکل بلوتوث داشتن که با یه نرم افزار کوچولو درستش کردن !
غصه بلوتوث رو نخورین !
تاره وقتي هم كه درستش ميگني يادت ميره كه داري ...فقط همين خيالت راحته كه بلوتوث داري
![]()
ما كه هر چي ميگيم ...شنا حرف خودتون رو ميزنيد...
باور كنيد منم طرفدار همين گوشي هستم به اين گندگي...
اصلا ميدونيد چيه؟؟به قول بابام...
كليد خدا بادستم در دهنمو بستم (لطفا ريتميك بخونيد)
![]()
پدر جان منما كه هر چي ميگيم ...شنا حرف خودتون رو ميزنيد...اين بدبخت كه بلوتوثش مشكلي نداره ... فايل هم ترنسفر ميكنه... گير بده به مولتي شما
![]()
من ميخوام هيچي نگم شما نذار....باشه؟؟؟
اخه 1.6 كه بلوتوثش كار نميكنه...چه جوري اين مشكلي نداره؟؟؟
من با مولتي مشكلي ندارم...چون خيليا سر در نميارن كه چيه و لي بلوتوث
اره اينو ديديم...از همين عكسم اين بحثاي هندزفري شروع شد...![]()
این مولتی تاچ عجب قصه ای داره
Update: X10 Multi-touch Why Did SE Say It Might Come
جالبه حالا دارند میگند شاید مولتی اضافه بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برای اینکه خیالتون واسه آپدیت راحت شه:
Due to vendor understanding and agreements, we don´t discuss in detail regarding hardware specifications. Having said that, X10 is upgradable and as earlier described there will be significant value offered through upgrades. X10 is about to reach stores and early consumer feedback is very positive, also highlighting room for improvement which we will share in due time.
Regards,
Sumit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)