شماها چی فکر کردین
رفیقم خودش کلوپ داره دلش نمیاد یکیش رو بخره ببره واسه خانواده ببینند!
ریخته بود روی فلش
به منم گفت فلش بیار واست بریزم!
کپی از ما گذشته
شماها چی فکر کردین
رفیقم خودش کلوپ داره دلش نمیاد یکیش رو بخره ببره واسه خانواده ببینند!
ریخته بود روی فلش
به منم گفت فلش بیار واست بریزم!
کپی از ما گذشته
چون به دیدار مق ام م ع ظ م ره بری نرفته تحریمش کردن
خواهشا اگه میخواید ببینید اصلشو بخرید این بنده خدا3 میلیارد خرج کرده شنیدم در آستانه ورشکستگی هست
اول سریال رو ببینید متوجه میشید چقدر وضعیت بنده خــــدا وخیم و چه اصراری به خرید نسخه ارجینال می کنه
این همه سال ما رو خندونده حالا پولشم گرفته الان وقتشه ما بخندونیمش
حمایت از کسی که به خاطر هموطنانش داره داره ضرر می کنه وظیفه ماست
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
چون به دیدار مق ام م ع ظ م ره بری نرفته تحریمش کردن
خواهشا اگه میخواید ببینید اصلشو بخرید این بنده خدا3 میلیارد خرج کرده شنیدم در آستانه ورشکستگی هست
اول سریال رو ببینید متوجه میشید چقدر وضعیت بنده خــــدا وخیم و چه اصراری به خرید نسخه ارجینال می کنه
اصلا همينو بگو
بزرگترين فروشنده ي گيم كامپيوتر يكي از بهترين رفيقاي منه، يادمه 2-3 سال پيش يه بازي اومده بود به اسم لطف علي خان زند ! هزار جون قفل روي سي دي زده بودند تا كسي نتونه كپي كنه و قيمتش 7 تومن بود !بعد از 3 ماه دوباره رفتم مغازش ديدم اون بازيهاش دست نخورده اصلا ! يكي هم كم نشده !
بهش گفتم قضيه چيه، گفت وقتي بازي كال آو ديوتي و جي تي اي هستند هزار تومان، كي مياد براي يه بازي چرت 7 تومن بده !
![]()
اینا اسپم هم باشن باز هم به اون 5 دقیقه که مهران مدیری زده ربط دارن
اما این پست تو دیگه فول اسپم محسوب میشه
ا
من خودم نون خور بابامم
خدا رو شكر وضعشم بد نيست . ديروز 2500 تومن برداشتم گفتم برم يه كار حسابي كنم .براي اولين بار يه چيزو اصلشو بخرم
وقتي بابام فيلمو دستم ديد گفت چرا پولو حروم ميكني وقتي دو روز ديگه هزار تومنيش مياد . 'گفت از هفته ديگه اصلشو نميخري
حالا ما خير سرمون خواستيم با فرهنگ باشيم![]()
از net. استفاده كنيد![]()
سلام کسی میدونه چند قسمته شنیدم 90 قسمت درسته؟یعنی 90 تا سه سی دی یا 90 سی دی؟
واقعا حیف که این فیلم در شبکه های خود ایران پخش نمیشه
باورتون نمیشه من الان بعد از گذشت چند سال دارم شب های برره رو در شبکه ITN نگاه میکنم.
شاید اگه dvd بود.مثلا: 12 عدد dvd میخریدم
90 تا سی دی.یعنی 30 تا بسته/
همه ی فامیل همین رو به من میگنوقتي بابام فيلمو دستم ديد گفت چرا پولو حروم ميكني وقتي دو روز ديگه هزار تومنيش مياد . 'گفت از هفته ديگه اصلشو نميخري
حالا ما خير سرمون خواستيم با فرهنگ باشيم![]()
تازه این جا کپیش 500 تومن هست.
البته حرفشون هم درسته.با فرهنگ بودن برای استکبار جهانیه
اما جدا از حق نگذریم 2500 یکم زیاده.مثلا همون 1500 تومن خیلی بهتره(هر سه تاش)
البته تو کرمانشاه(شهرمون) اگه بخوای کپیش رو بخری باید کلی درد سر بکشی .اما اصل خریدنش می ارزه.
برای همین من اصلش رو می خرم.
به شیک بودن بسته بندیش هم خیلی اصرار می کنهخواهشا اگه میخواید ببینید اصلشو بخرید این بنده خدا3 میلیارد خرج کرده شنیدم در آستانه ورشکستگی هست
اما خب ضررش بیشتر به اون تهیه کننده اش میرسه.اما خب دوستان برید اصلش رو بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)