برو توی این سایت عکست رو آپلود کن
بعد آدرسی که بهت میده (Direct Link) رو بده به قسمت وارد نمودن عکس توی همین فرومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
برو توی این سایت عکست رو آپلود کن
بعد آدرسی که بهت میده (Direct Link) رو بده به قسمت وارد نمودن عکس توی همین فرومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام
من این روش پتروس رو یاد گرفتم. چطور بعضیا تونستن با این روش سرعتی کار کنن.تو روش لایه ای فقط همون کراس زدن ابتکاری و تجربه ای بود.
این روش از اول تا آخرش هیچ فرمولی نداره و باید خودت به تجربه یادبگیری هر استپ رو حل کنی.البته با گذشت زمان یه سری طرح تیپیک تو ذهنت ایجاد میشه که اگه اون حالت رو ببینی سریع انجامش میدی ولی مسئله اینه که مثلا یه گوشه و کنج رو که مناسب همن رو باید بگردی تو کل مکعب تا پیداش کنی و تازه بیاریشون سر جاشون.این خیلی زمان میبره .
تکنیک خاصی داره سریع حلش میکنین به ما هم بگیم چون با روش لایه ای خودم رو کشتم شد یک دقیق و بیست ثانیه
با روش پتروس زیر 6 دقیقه نمیشه اصلا.
درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وود
بیا اینم عکس روبیکه حرفه ایم + سه تا عکس جیگر که ساختم براتون...!
بازم خواستید بگید تعارف نکنید...
![]()
داش مجید
داشتم کنار زاینده رود قدم می زدم چشمم افتاد به یه مغازه که این روبیک و گذاشته بود توی ویترینش !
خریدمش !!!
دنبال یه نرمش بودم ولی پیدا نشد
دیگه به همون راضی شدم !!
تعمیرش کردم یکم روون شد !![]()
عزیز من حرف شما کاملا درسته. روش پتروس کاملا ابتکاری هست برای مرحله F2L شما از هیچ الگوریتمی استفاده نمیکنی ولی برای همین مرحله تو روش فردریچ باید 41 الگوریتم (که البته یه کم آدم کله داشته باشه میتونه نصف این تعداد رو خودش یاد بگیره.) حفظ کنی.
به هر حال روشی که شما زیر دقیقه نمیتونی بزنی من تو 30 ثانیه و خود آقای پتروس این روش رو زیر 20 میزنه.
شما به هر حال باید تمرین کنی . بعد اینکه قبل اینکه حل رو شروع کنی باید رنگ ها و مکعب هایی رو که میخوای پیدا کنی
Last edited by mr6768; 27-04-2010 at 00:53.
سلام دوستان
من از اون روبیک های مسابقات یکی گرفتم.
روون و خوبه ولی فکر کنم اگه چند روز باهاش بازی کنم لبه هاش دربیاد.
در ضمن روغن هم نزدم چون اگه بزنم با اشاره انگشت میچرخه و ممکنه لبه ها بپره بیرون.
عکس هاش رو هم بعدازظهر میزارم.
مارک روبیک : Revenge Cube
قیمت : 4 هزار تومان
محتوای مخفی: آدرس
درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ود
یعنی چی لبه بپره بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روغن زدن چه ربطی به لبه داره؟
دیر پای و شاد زی
مجید قطب الدینی...
این مارک بنظرم روبیک خوبیه منم دارم فقط بعضی وقتا صفحه ها گیر میکنه
ولی من 5 تومن خریدم
شما از کجا خریدید؟(اگر تبلیغ میشد پ خ کنید)![]()
سلام دوستان
بفرمایید اینم از عکس های روبیک :
( برای راحتی شما دوستان عزیز روی 2 سرور آپلود کردم )
( سرور persiangig آخر همین پست درون اسپویلر است )
این روبیک رو امروز صبح خریدم : Revenge Cube
سایز اصلی :
همراه با جعبه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز اصلی :
اینم از روبیک هایی که من تا الان دارم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز اصلی :
اینم از انواع شکلهایی که یا Snake Puzzle درست کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز اصلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: سرور persiangig
منم Revenge داشتم لبه هاش میپرید بیرون اگرچه Dian Sheng هم با این که روغنش نزدم بازم میپره بیرون .
کلا من Revenge که داشتم سرعتم خیلی بالاتر بود.خودم اینطور حس می کنم.
البته Revenge رنگش میره.(همه رنگشون میره).
واقعا ما چه قدر بدبختیم.
اونور راحت میشه با 6 دلار یه روبیک بخری مخصوص Speedcubing (حل سرعتی).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)