اون پاور چی هست حالا ؟ برند منظورمه؟
معمولا بعد از یک سالی پاور توان واقعی اون پایین میاد حدود 10 تا 20 درصد
اون پاور چی هست حالا ؟ برند منظورمه؟
معمولا بعد از یک سالی پاور توان واقعی اون پایین میاد حدود 10 تا 20 درصد
پاورم کولر مستر هست
دوست عزیز 5 فریم در گیم هایی که فقط از 2 هسته استفاده میکنن... در گیم های سنگین روز که از +3 Core استفاده میکنن اختلاف خیلی زیاده...پاور 600 فعلا خوب جواب میده الان نزدیک 3 ساله خریدم و این کارتها رو انداختم روش: 285 gtx و 5870 اوف نگفته
شما هم که میگین پولمو هدر نکنم آخه به خطر 5 فریم بیشتر چجوری 600 تومن خرج کنم؟باز کارت گرافیک برای بازی مهمه این پولو میدم
مگه به قیمته؟؟؟ شما وقتی خریدی یه تاپیک میزیم و تست میکنیم ببینیم 8600 قویتره یا CPU من... قبوله؟الان خودت با cpu که داری 190 تومنه اینو با 570 انداختی؟من خودم دارم چهار هسته ای رو میدم 2 هسته ای قوی میخرم که از مال شما هم قویتره توی بنچمارکها.
8600 که دیگه توی بازار پیدا نمیشه.بعدشم بفرمایین:
اینم لینک معتبر بنچمارک.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا بازی 8600 قویتره دو تا بازی هم مال شما.
اصلا cpu شما هم ضعیفه.
الان اگه نتونم پیدا کنم 8600 میرم سراغ core i5 یا q9550
به نظرتون core i5 خوبه یا q9550 برای کارت گرافیکی 570؟
شاید هم بیام سراغ amd حالا تحقیق میکنم توی سایتها ببینم amd مثل اینکه هم قیمتش خوبه هم کاراییش
نظرت در مورد am3 x4 970 چیه؟توی بازیهای هم توی دو هسته ایها و هم چهار هسته ای امتیاز خوبی داره؟این مادربورد هم براش پیدا کردم
ASUS - M4A78T-E
Last edited by taghdirrr; 06-03-2011 at 19:21.
چرا یه بحث ساده رو این قدر ادامه میدید؟؟؟ در گیم هایی که از کمتر از 3 هسته استفاده میکنن CPU 2 هسته تقریبا با 4 هسته برابره...دو تا بازی 8600 قویتره دو تا بازی هم مال شما.
در گیم هایی مثل DA Origins اختلاف به نفع 4 هسته زیاده...
I5 750 برای گیم نسبت به قیمتش خیلی خوبه...الان اگه نتونم پیدا کنم 8600 میرم سراغ core i5 یا q9550
به نظرتون core i5 خوبه یا q9550 برای کارت گرافیکی 570؟
با توجه به این که هدف اصلیتون گیم هست پیشنهاد میکنم AMD نگیرید...شاید هم بیام سراغ amd حالا تحقیق میکنم توی سایتها ببینم amd مثل اینکه هم قیمتش خوبه هم کاراییش
نظرت در مورد am3 x4 965 چیه؟توی بازیهای هم توی دو هسته ایها و هم چهار هسته ای امتیاز خوبی داره؟براش مادربورد خوب چیه؟
البته AMD P2 X4 955 نسبت به قیمتش خیلی خوبه... 150 تومان هست...
آخه چرا نیام سراغ amd
در حالی که الان میبینم x4 970 در بازی gta iv حتی با i7 برابری میکنه و اینکه توی بازیهای دو هسته ای هم بهترین کارایی رو میده .الان قیمتش هم 200 تومنه و مادربورد هم 150 تومن.دیگه گزینه بهتر از این نمیتونم پیدا کنم
کارت گرافیک gigabyte 570 مثل اینکه 570 تومنه اما برند ایسوس 510 تومنه فرقی نمیکنه که توی چیپست؟
در ضمن شاید اگه amd بگیرم با صرفه تره و اینکه یه 580 هم کنارش بگیرم که دیگه میترکونه
فقط شما بی زحمت اگه میشه توی بازی crysis warhead فریمی که گرفتیو بگی؟قربون دستت
ببینید من خودم AMD دارم و اگه همین الآن میتونستم MB و CPU رو میفروختم و Intel میبستم... اصلا هم برابری نمیکنه...آخه چرا نیام سراغ amd
در حالی که الان میبینم x4 970 در بازی gta iv حتی با i7 برابری میکنه و اینکه توی بازیهای دو هسته ای هم بهترین کارایی رو میده .الان قیمتش هم 200 تومنه و مادربورد هم 150 تومن.دیگه گزینه بهتر از این نمیتونم پیدا کنم
در گیم هایی مثل StarCraftII و DA Origins حسابی عقب میمونه.
اگه جفتشون مدل رفرنس باشن خیر.کارت گرافیک gigabyte 570 مثل اینکه 570 تومنه اما برند ایسوس 510 تومنه فرقی نمیکنه که توی چیپست؟
من هاردم کم سرعته به احتمال زیاد روی فریم تاثیر میزاره... ولی اگه میخواید بگید که با چه تنظیماتی اجرا کنم...فقط شما بی زحمت اگه میشه توی بازی crysis warhead فریمی که گرفتیو بگی؟قربون دستت
hاگه منم پول زیاد داشتم میرفتم سراغ core i 7 خوب الان حساب میکنم حد اقا 600 تومن خرج داره بعدشم من توی بنچمارک dragon age و starcraft توی هر کدوم 10 تا دونه کم داره اما اصلش اینه توی بازی gta iv توی تست tomshardware با corei7 برابری میکنه توی دو هسته ای ها هم بهترین فریم رو میده
بازی crysis warhead رو با تنظیمات 1920 1080 و آنتی آلیازینگ 4x و با آخرین تنظیمات ext... ببین چند فریم میگیری؟قربون دستت منتظرم
راستی نظرت در مورد 1090T amd چیه/؟توی dragone age هم پا به پای corei7 هست
Last edited by taghdirrr; 06-03-2011 at 22:34.
در جنگ های تقریبا سنگین (نه خیلی) حدود 35 فریم ... در همون جنگ هنگام انفجار ها و ... تا 25 هم پایین میومد...(البته افت های لحظه ای و آنی و افت موقع save و ... رو حساب نکردم)بازی crysis warhead رو با تنظیمات 1920 1080 و آنتی آلیازینگ 4x و با آخرین تنظیمات ext... ببین چند فریم میگیری؟قربون دستت منتظرم
در جاها ی سنگین تر تا 20 هم افت داشت... اما در حالت عادی تر بالای 40 تقریبا... البته همه ی این ها تقریبی هست و با نرم افزار Fraps... اگه دقیق تر میخواید چند روزی صبر کنید تا Review کارتم رو تموم کنم...
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
به نظرم سراغ I5 برید نتیجه ی بهتری میگیرید...اگه منم پول زیاد داشتم میرفتم سراغ core i 7 خوب الان حساب میکنم حد اقا 600 تومن خرج داره بعدشم من توی بنچمارک dragon age و starcraft توی هر کدوم 10 تا دونه کم داره اما اصلش اینه توی بازی gta iv توی تست tomshardware با corei7 برابری میکنه توی دو هسته ای ها هم بهترین فریم رو میده
ابن تست ها هم با 480 گرفته شده:
(البته گیم های دیگر هم بود اما این 2 بیشتر به CPU وابسته بودن)
بقیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از چند فریم 35 و بالای 40 گرفتین؟فریم اصلی بازی 60 بود؟
الان من از 50 فریم 25 فریم ثابت میگیرم یعنی از 25 بالا نمیره با اون تنظیمات.البته کارت گرافیک 5870 و سی پی یو 6700
میگم یه نظرت x6 1090 با 570 بگیرم فریم ریتم بالا میره یا x4 970 با 580؟
Last edited by taghdirrr; 06-03-2011 at 23:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)