ما تو Dreamweaver هستیم.
به اون پینگ هم زیاد توجه نکن.مهم اینه که بدون لگ بتونی بازی کنی.
حالا بیا Dreamweaver .
ما تو Dreamweaver هستیم.
به اون پینگ هم زیاد توجه نکن.مهم اینه که بدون لگ بتونی بازی کنی.
حالا بیا Dreamweaver .
مشكل از اينترنتت هست ... ADSL داري ديكه ؟؟؟ بايد حداكثر روي 300-400 باشه ....
نه دیگه امکان ریست کردن نیست.
ولی فکر کنم یه سنگی بشه خرید اسمش نمیدونم چیه تو مایه های reset stone یا همچین چیزی.اون رو میخری و اسکیلهات رو ریست میکنی.فکر کنم گرون هم باشه.
دوستان ممنون ... قبل از اینکه به بازی وارد بشی باید تو سایتیه یوزر بسازی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی ساختمش و رفتم تو ایمیلم تا یوزر رو فعال کنم و وقتی فعال کردم پیغام زیر رو داد :
Our sincerest apologies, there was an error activating your account. Please send a ticket with your account name and email address through the PWE support ticketing system at.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چیکار کنم ؟
بله ... فكر كنم قيمتش يك ميليون باشه ... البته بكم كه مثلا من الان با لول 14 حدودا 25 هزار تا دارم ... يعني يك ميليون هم جيز زيادي نيست ! ولي خب ... نمي ارزه !
ای بابا شما هم چه مشکلات عجیب غریبی داری.
ما که راحت ثبت نام کردیم.حالا یه تیکت بفرست ببین چی میگن.
دوباره بفرست ... قسمت Spam رو هم جك كن ... اكه نشد ... يه تيكت بفرست !!!![]()
راست میگه یه بار دیگه ثبت نام کن.
راستی کسی میدونه این سنگ منگا به چه دردی میخورن؟
من کلی celestone دارم نمیدونم چیکار کنم همه رو میفروشم.
باور کنید تا حالا نشده تو بازی های آنلاین من کاری انجام بدم و مشکلی برام پیش نیاد ( ! )ای بابا شما هم چه مشکلات عجیب غریبی داری.
ما که راحت ثبت نام کردیم.حالا یه تیکت بفرست ببین چی میگن.
Spam رو هم گشتم چنین ایمیلی پیدا نکردم ... تیکت رو فرستادم ( ! )
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟ بعضی از بازی ها هستن که نمیشه بیشتر از یک یوزر داشته باشی ... این اینطور نیست ؟راست میگه یه بار دیگه ثبت نام کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)